Θεοδωρίδου – Ιακωβίδης: Το ένοχο μυστικό και το τρίτο πρόσωπο

Δημοσιεύθηκε: 31/05/2020 09:00
Θεοδωρίδου – Ιακωβίδης: Το ένοχο μυστικό και το τρίτο πρόσωπο

Μετά την αποκάλυψη ότι «κάτι τρέχει» ανάμεσα στον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, έρχονται νέες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του τραγουδιστή. Όπως ήταν γνωστό, ο Πέτρος Ιακωβίδης διατηρούσε τα τελευταία τρία χρόνια σχέση με μια κοπέλα εκτός χώρου, τη Μαριτίνα Ανδριώτη από τη Θεσσαλονίκη. Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες ότι ο τραγουδιστής έχει πλέον δώσει την καρδιά του και την προσοχή του στη Νατάσα Θεοδωρίδου, όλοι υπέθεσαν ότι αυτή η σχέση είχε τελειώσει προ πολλού. Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι το τέλος είχε φέρει η απόσταση, καθώς ο τραγουδιστής μένει μόνιμα στην Αθήνα και κουράστηκε να πηγαινοέρχεται στη Θεσσαλονίκη.

Η πραγματικότητα, όμως, φαίνεται ότι είναι κάπως διαφορετική, καθώς το τέλος αυτής της σχέσης ήλθε αφού ξεκίνησε πρώτα η άλλη… Και μάλιστα, πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα λένε ότι η Μαριτίνα έμαθε για τη σχέση του τραγουδιστή με τη Νατάσα, και ανάμεσά τους έγινε ένας χαμός, καθώς τον κατηγόρησε ότι την κοροϊδεύει.

Γεγονός, πάντως, είναι πως ότι εξηγήσεις κι αν προσπάθησε να της δώσει εκείνος, δεν την έπεισαν και αυτό είχε ως συνέπεια να έλθει το τέλος ανάμεσά τους και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Η σχέση με τη Θεοδωρίδου

Από την άλλη πλευρά, η σχέση του νεαρού τραγουδιστή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια γυναίκα που θέλει -και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέρνει- να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά έχει προσωπική ζωή και μάλιστα φαίνεται ότι σε αυτήν κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό ένα ειδύλλιο το οποίο υπήρξε και στο παρελθόν και τώρα έχει επανακάμψει δυναμικά. Οι δύο τους ήλθαν κοντά από την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν, και μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι η πρώτη και μόνη ως τώρα τραγουδίστρια που έχει πει τραγούδι του Ιακωβίδη, κάτι για το οποίο ο ίδιος είναι πολύ υπερήφανος. Η σχέση αυτή, που ξεκίνησε από αμοιβαία συμπάθεια και πολύ στενή παρέα, εξελίχθηκε με διάφορες διακυμάνσεις σε αυτό που είναι σήμερα, καθώς οι δύο τους κατάλαβαν ότι έχουν πάρα πολλά κοινά και η έλξη μεταξύ τους όχι απλώς δεν κόπασε με τον καιρό, αλλά έγινε και μεγαλύτερη. Οι δύο τους, με την τελευταία τους συνεργασία ήρθαν ακόμα πιο κοντά, πράγμα που εμμέσως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, χωρίς όμως να επεκταθεί περισσότερο σε προσωπικές αποκαλύψεις…

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στη συμπάθεια που έχει στη Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας πως τον έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο.

«Η πρώτη γυναίκα που έχει ερμηνεύσει τραγούδι μου, θα κάνουμε και άλλα τραγούδια σύντομα παρέα, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Δεν έχει πει άλλη γυναίκα τραγούδι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης προσθέτοντας πως «κάνουμε πολλή παρέα και πλέον είναι οικογένεια μου».

«Όταν πήρα το άλμπουμ και έβλεπα τα ονόματα, στο τελευταίο τραγούδι που έγραφε Νατάσα Θεοδωρίδου λέω “ρε φίλε, που να το φανταστώ αυτό”! Βοηθάει πάρα πολύ και μέσα στο μαγαζί και με τις συμβουλές της», πρόσθεσε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Όταν, ο παρουσιαστής τον ρώτησε ποια πράγματα έχει «πάρει» από τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα, ο Πέτρος Ιακωβίδης απάντησε: «Νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος γιατί είδα πως μια τόσο μεγάλη καλλιτέχνιδα προσφέρεται σε έναν πιο μικρό καλλιτέχνη που δεν έχει την πορεία της. Όλα όσα είδα σε εκείνην με έκαναν σίγουρα καλύτερο στη δουλειά μου, όταν βγαίνεις το πρωί να κλείσεις το πρόγραμμα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ή έχεις στο άλμπουμ τραγούδι, νομίζω πως και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται διαφορετικά».

Το αγαπημένο του τραγούδι από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, όπως αποκάλυψε, είναι το «Αν υπάρχει παράδεισος», το οποίο και η αγαπημένη τραγουδίστρια του αφιερώνει κάθε φορά που βρίσκονται μαζί στη σκηνή.

Όσον αφορά την πρόσφατη αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη σε δημοσιογράφο που μπέρδεψε τα «Βράδια αξημέρωτα» με την επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη, ο τραγουδιστής απάντησε με χαμόγελο: «Αν συνέβαινε αυτό σε μένα μπορεί και να έκλαιγα από τα γέλια για τρεις βδομάδες!

Εάν μπέρδευαν, για παράδειγμα, το “Κοριτσάκι” της Βανδή με το δικό μου “Κοριτσάκι”. Τον εκτιμώ πάρα πολύ τόσο σαν συνθέτη όσο και σαν τραγουδιστή, από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να τοποθετούμαι και να λέω παραπάνω πράγματα. Δεν με πείραξε, γι’ αυτό και δεν έχω απαντήσει.

Είναι η πρώτη φορά που απαντάω. Με ρώτησαν ξανά αλλά, επειδή δεν θέλω να δώσω κάποια συνέχεια, όντως δεν με πείραξε». Τέλος, ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα προδίδοντας πως αυτή την περίοδο «είναι καλά».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT