Θεοφανία Παπαθωμά: «Ακολουθώ την Πυθαγόρειο διατροφή»

Συντάκτης: Newsroom

14 Σεπτεμβρίου 2022 13:12

Θεοφανία Παπαθωμά: Από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο! Έκλεισε η συμφωνία

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη το πρωινό του MEGA και αποκάλυψε τα νέα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και άγνωστες ιστορίες από τις μεγάλες σειρές που πρωταγωνίστησε.

Η Θεοφανία Παπαθωμά συνέντευξη της μίλησε για τον ρόλο της πολυξένης στην νέα σειρά του MEGA μαύρο ρόδο που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ιστορία της εκπαιδευόμενους μοναχής και τον απαγορευμένο έρωτα που θα ζήσει.

Μέσα σε όλα η Ευγενία Παπαθωμά εξομολογήθηκε και το μυστικό της ομορφιάς της που όπως  είπε είναι η Πυθαγόρειος διατροφή

«Στο Μαύρο Ρόδο είμαι η Πολυξένη, η κακιά μητριά της καλόγριας. Σε συγκρούσεις έρχομαι με όλους στην σειρά, αλλά έχω ένα ένοχο και μυστικό παρελθόν. Υπάρχει ένας συσχετισμός με το Άγγιγμα Ψυχής, γιατί υπάρχει ένας απαγορευμένος έρωτας.

Είχα προτείνει στον Μανούσο Μανουσάκη να κάνουμε remake της σειράς Άγγιγμα Ψυχής. Η νομική επειδή μου έχει λείψει, ξεκινάω μεταπτυχιακό. Αγαπώ την επιστήμη, αλλά όχι το επάγγελμα.

Κάνω την πυθαγόρειο διατροφή, κατά 90% ωμοφαγία και vegan, δεν ξενυχτάω, δεν πίνω δεν καπνίζω. Και ο σύντροφός μου και τα παιδιά το ακολουθούν».