Θεοφανία Παπαθωμά: Από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο! Έκλεισε η συμφωνία

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουλίου 2022 09:10

Θεοφανία Παπαθωμά: Από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο! Έκλεισε η συμφωνία

Οι μεταγραφές ηθοποιών συνεχίζονται και αναμένεται πραγματικός χαμός στα σίριαλ της νέας περιόδου. Και η Θεοφανία Παπαθωμά προστέθηκε στη λίστα των μεταγραφών. Και συγκεκριμένα εκείνων που μετακομίζουν από το Διαφάνι στο… Mega.

Η Θεοφανία Παπαθωμά θα βρει στη νέα της σειρά πολλούς από τους συγχωριανούς της. Κι αυτό γιατί φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει στο Μεγάλο Ρόδο. Εκεί όπου θα συναντήσει το… ζεύγος Σεβαστού, τον Λεωνίδα Κακούρη και την Κατερίνα Διδασκάλου δηλαδή. Και όχι μόνο, αφού το παρών στη σειρά θα δώσουν η Ρίζω (Ελένη Καρακάση) και Αιμιλία (Μαρία Καλλιμάνη). Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης που είχε υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη σε νεαρή ηλικία.

Η… αποικία των Διαφανίου μεγαλώνει στο Μαύρο Ρόδο και μην αποκλείσετε να μεγαλώσει κι άλλο

Η Θεοφανία Παπαθωμά συνεχίζει, λοιπόν, τη συνεργασία της με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη και τη νέα σεζόν. Μάλιστα, θα την δούμε και σε κάτι τελείως διαφορετικό από τον ρόλο της Βιολέτας που είχε στις Άγριες Μέλισσες.

Η σειρά είναι δραματική και προορίζεται για την prime time ζώνη. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός, την σκηνοθεσία ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η JK Productions.

Στο επίκεντρο της ιστορίας μας θα βρίσκεται η αδελφή Ελισάβετ, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Μικρή είχε πάθει μηνιγγίτιδα και οι γονείς της την έταξαν στη Παναγία, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όταν έγινε καλά, το προέτρεψαν να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή. Μετά από έναν μεγάλο σεισμό, το μοναστήρι εμφανίζει ρωγμές και τεράστιες ζημιές. Η ηγουμένη ζητεί από την αδελφή Ελισάβετ που είναι ακόμη δόκιμη καλόγρια να πάει για λίγο στο χωριό της που βρίσκεται έξω από τα Γιάννενα μέχρις ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Εκεί, η αδελφή Ελισάβετ θα παρευρεθεί στο πάρτι που θα οργανώσει η θετή αδελφή της και θα γνωρίσει τον νεαρό που θα της κλέψει την καρδιά. Εκείνος, απόλυτα ερωτευμένος μαζί της, θα την κυνηγήσει ως το μοναστήρι. Ο έρωτας αυτός θα βάλει την μοναχή σε δίλημμα: Να ακολουθήσει την καρδιά της και να ερωτευτεί ή να παραμείνει στην επιλογή της μοναστικής ζωής;

Ο Κυριακίδης στους Παγιδευμένους

Μεταγραφή θα έχουμε και για έναν ακόμη αγαπημένο ηθοποιό που έβαλε τη σφραγίδα του φέτος στη Γη της Ελιάς. Ο Στέφανος Κυριακίδης μας χάρισε φέτος μοναδικές στιγμές ως Ιάκωβος Βρεττάκος στην σειρά του Mega.

Του χρόνου όμως θα τον δούμε σε έναν διαφορετικό ρόλο: σε αυτόν του Γεράσιμου Μαρκέτου, στη νέα δραματική-αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι»! Κάτι που σημαίνει ότι μάλλον δεν επιστρέφει στον δεύτερο κύκλο της Γης της Ελιάς, όπως ακούστηκε πριν από λίγες ημέρες.