Θεοφανία Παπαθωμά: «Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές νέες σειρές γιατί πρέπει πολλοί άνθρωποι να δουλεύουν. Μακάρι να γίνουν κι άλλες»

15 Σεπτεμβρίου 2021 15:45

Θεοφανία Παπαθωμά: «Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές νέες σειρές γιατί πρέπει πολλοί άνθρωποι να δουλεύουν. Μακάρι να γίνουν κι άλλες»

Για το ρόλο της Βιολέτας στις Άγριες Μέλισσες απάντησε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Love it».

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, επίσης, και για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση, αλλά και για τον τίτλο του sex symbol.

«Επειδή η Βιολέτα έχει κλείσει έναν κύκλο και ανοίγει ένας νέος κύκλος γι’ αυτήν, αισθάνθηκα ότι αλλάζει μέσα έξω.

Δηλαδή κάνει μια νέα αρχή και επιστρέφει στο καφενείο και βρίσκει όλη αυτή την κατάσταση, την πολύ δύσκολη και κάπως θα συμμετέχει σε αυτή», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για το ρόλο της στο νέο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Η Θεοφανία Παπαθωμά συμπλήρωσε: «Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός. Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές νέες σειρές γιατί πρέπει πολλοί άνθρωποι να δουλεύουν και δείχνει και μια άνθηση όλο αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, οπότε μακάρι να γίνουν κι άλλες».

«Στον Γρηγόρη αρέσω όπως και να είμαι. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν μου αρέσει ο τίτλος sex symbol, αν και μεγάλωσα πια. Δεν με φοβίζει ο χρόνος.

Είναι κρίμα για τους άλλους ηθοποιούς να μην παίζονται τα σίριαλ. Αλλά το να βλέπεις κι έναν άνθρωπο που σου φέρνει άσχημες εικόνες στο μυαλό, δεν είναι ωραίο».