Θεοφανία Παπαθωμά: έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες για τη Βιολέτα και τον Μιλτιάδη (βίντεο)

29 Ιουνίου 2021 14:45

Θεοφανία Παπαθωμά: έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες για τη Βιολέτα και τον Μιλτιάδη

Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε διπλή εμφάνιση μέσα σε 24 ώρες. Τόσο στην Φωλιά των Κου Κου, όσο και στο Ευτυχείτε.

Θεοφανία Παπαθωμά: έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες για τη Βιολέτα και τον Μιλτιάδη.

Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες λέγοντας πως από ότι ξέρει θα επιστρέψει στο Διαφάνι την πρώτη εβδομάδα. Και πως ευελπιστεί στη νέα σεζόν να έχει κάποια φλας μπακ του Μιλτιάδη, να τον βλέπουμε.

Μίλησε επίσης για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει το Κάποτε στο Βόσπορο. Αυτό το καλοκαίρι θα συνδυάσει τις παραστάσεις με τα γυρίσματα του νέου κύκλου που ξεκινούν άμεσα.

Στην Φωλιά των Κου Κου μίλησε για τις πιο αστείες στιγμές που είχε στα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες. Τόσο που μια φορά ο σκηνοθέτης αποχώρησε.

«Ήταν άλλη μία πολύ ωραία χρονιά στις Άγριες Μέλισσες! Για μένα ήταν πάρα πολύ ωραία. Είχαμε όλες αυτές τις ωραίες σκηνές με τον Μιλτιάδη, το τραγικό τέλος που πραγματικά πήρα πολλά συγχαρητήρια και χαίρομαι για αυτό».

«Πάντα σκηνές, όπως αυτή της αναγνώρισης, είναι δύσκολες γιατί είναι πολύ φορτισμένες από συναίσθημα αλλά δυο φορές κάναμε τη λήψη και το είχαμε» πρόσθεσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του STAR. «Η πιο αστεία στιγμή σε γύρισμα είναι όταν σε πιάνουν νευρικά γέλια και δεν μπορείς να συνεχίσεις. Έχει συμβεί αυτό στο καφενείο… Είχαμε κολλήσει με τον Γιώργο Ηλιόπουλο και γελούσαμε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε».

«Νευρίασε ο σκηνοθέτης και έφυγε…»