Θεοφανία Παπαθωμά: γύρισε τον χρόνο 20 χρόνια πίσω μαζί με την αδερφή της (φωτο + βίντεο)

20 Απριλίου 2021 16:45

Θεωφανία Παπαθωμά: γύρισε τον χρόνο 20 χρόνια πίσω μαζί με την αδερφή της (φωτο + βίντεο)

Θεοφανία Παπαθωμά: η αγαπημένη Βιολέτα από τις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε στην εκπομπή του ANT1 «Η φωτογραφία της ζωής μου» με τη Μαριάννα Τουμασάτου.

Θεοφανία Παπαθωμά: θυμήθηκε τα όμορφα χρόνια που έζησε με την αδελφή της Χριστίνα., όταν έμεναν για πολλά χρόνια μαζί. Η εκπομπή αποφάσισε να κάνει αναπαράσταση μιας φωτογραφίας από τα γενέθλιά της Θεοφανίας Παπαθωμά το 2001 που τα γιόρτασε μαζί με την αδελφή της.

Οι δυο τους μάλιστα πόζαραν ξανά μαζί 20 χρόνια μετά και η Θεοφανία συγκινήθηκε πολύ.

«Ήμασταν πολύ δεμένες. Εκτός από αδελφή μου είναι και η καλύτερή μου φίλη. Μέναμε πολλά χρόνια μαζί» είπε η Θεοφανία για την αδελφή της Χριστίνα να αναφέρει: «Με πρόσεχε πάντα πολύ αλλά τώρα την προσέχω και εγώ».

«Στα γενέθλιά μου είμαι πάντα πολύ χαρούμενη. Σκέφτομαι ότι αρχίζει μια νέα χρονιά.»!

Η Θεοφανία Παπαθωμά γεννήθηκε στην Γερμανία και 4 μηνών ήρθε με την οικογένειά της στις Σέρρες. Μεγάλωσε με τη γιαγιά της και είναι πολύ δεμένη με τα αδέρφια και τα ξαφέρφια της. Σπούδασε Νομική στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling και μετά ήρθε η υποκριτική. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς».

Ο Μανούσος Μανουσάκης ενθουσιάστηκε μαζί της και της έδωσε μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Άγγιγμα Ψυχής». Από εκεί έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Με τον Πασχάλη Τσαρούχα έγιναν ζευγάρι το 2005 και έμειναν μαζί για επτά χρόνια. Απέκτησαν έναν γιο, τον Αχιλλέα. Ήταν δύσκολη η απόφαση του διαζυγίου. Μετά γνώρισε τον Γρηγόρη Πετράκο, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες και είναι μέχρι και σήμερα μαζί.