Θεοφανία Παπαθωμά: «Η πορεία της Βιολέτας τώρα γράφεται στις Άγριες Μέλισσες»

10 Ιουλίου 2021 17:15

Θεοφανία Παπαθωμά: «Η πορεία της Βιολέτας τώρα γράφεται στις Άγριες Μέλισσες»

Η Θεοφανία Παπαθωμά θα είναι και στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ωστόσο ακόμη δεν είναι γνωστό το τι πρόκειται να συμβεί στην Βιολέτα αυτή τη χρονιά. Το σενάριο είναι ακόμη στο στάδιο της συγγραφής.

Θεοφανία Παπαθωμά: «Η πορεία της Βιολέτας τώρα γράφεται στις Άγριες Μέλισσες» – Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για την άνθηση στις σειρές μυθοπλασίας της ελληνικής τηλεόρασης.

Τηλεοπτικά συνεχίζετε στις Άγριες Μέλισσες. Ποια θα είναι η πορεία της Βιολέτας στον τρίτο κύκλο;

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν για τρίτη χρονιά. Ευτυχώς, γιατί όσο αρέσει στους τηλεθεατές άλλο τόσο αρέσει και σε εμάς που δουλεύουμε σε αυτή τη σειρά. Η πορεία της Βιολέτας, προς το παρόν, είναι άγνωστη, τώρα γράφεται. Έχω κι εγώ την ίδια αγωνία να μάθω τι θα απογίνει αυτή η ηρωίδα και πώς θα συμπορευτούμε τη νέα χρονιά.

Τη νέα σεζόν οι σειρές θα είναι περισσότερες. Είναι ένα νέο στοίχημα της μυθοπλασίας απέναντι στα ριάλιτι;

Καλό είναι τα ριάλιτι σιγά σιγά να υποχωρήσουν και να αυξηθούν οι δουλειές μυθοπλασίας. Γιατί μια ωραία σειρά είναι μια πολύ ωραία παρέα. Όλοι μας χρειαζόμαστε τα καλοδουλεμένα σίριαλ που μας κρατούν συντροφιά, τα οποία, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, μας διαπαιδαγωγούν επίσης και θρέφουν την ψυχή μας. Είπε στο 7Μέρες TV.