Θεοφανία Παπαθωμά: «Κάνω διαλογισμό κάθε μέρα, έχω κάνει διάφορες ενεργειακές θεραπείες»

25 Ιουνίου 2021 17:15

Θεοφανία Παπαθωμά: «Κάνω διαλογισμό κάθε μέρα, έχω κάνει διάφορες ενεργειακές θεραπείες»

Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν καλεσμένη της Νάντιας Κοντογιώργη στην εκπομπή φλΕΡΤ και μίλησε για την επιλογή της να γεννήσει στο σπίτι. Επίσης ανέφερε την στροφή της στον διαλογισμό τα τελευταία 10 χρόνια.

Θεοφανία Παπαθωμά: «Κάνω διαλογισμό κάθε μέρα, έχω κάνει διάφορες ενεργειακές θεραπείες».

«Η γέννηση είναι μια μύηση, μια τελετουργία. Πρέπει να τη βιώνεις με ιερότητα, οπότε αυτό το κάνεις σπίτι σου με ησυχία. Το σώμα μας, μας ακούει. Πιστεύω ότι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε τα προβλήματα στο σώμα μας. Αν το ακούς και δεν το μπλοκάρεις, κάνει τη δουλειά του μόνο του. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Δεν είχα θέμα σε καμία γέννα γιατί προσπαθώ να μην μπλοκάρω τον εαυτό μου και το σώμα μου, το αφήνω ελεύθερο το σώμα μου να κάνει τη δουλειά του». Είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι στη φιλοσοφία 10 χρόνια, κάνω διαλογισμό κάθε μέρα, έχω κάνει διάφορες ενεργειακές θεραπείες. Είναι στάση ζωής. Ο διαλογισμός είναι αυτογνωσία. Όταν αγαπάς, έχεις καλοσύνη, λες όμορφα λόγια και κάνεις όμορφες πράξεις, αναγνωρίζεις το θεϊκό μέσα σου. Αυτό έρχεται με δουλειά. Τα παραστρατήματα είναι πολλά και ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος και τα παιδιά μεγαλώνουν σε αυτήν την εποχή με αυτές τις συνθήκες. Θέλει δουλειά με τα παιδιά, προσήλωση και να ξέρεις ότι αυτό που κάνεις είναι το σωστό».