Θεοφανία Παπαθωμά: Ο λόγος που απείχε 10 χρόνια από την τηλεόραση

Συντάκτης: Newsroom

30 Σεπτεμβρίου 2022 16:32

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο λόγος που απείχε 10 χρόνια από την τηλεόραση

Η Θεοφανία Παπαθωμά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 30/9 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» αλλά και για τον λόγο που απείχε 10 χρόνια από την τηλεόραση.

Ο ρόλος της στο «Μαύρο Ρόδο»

«Έχουμε έναν απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στη μοναχή και τον νεαρό. Εγώ παίζω τη μητριά της μονάχης, υποδύομαι την Πολυξένη, και ο Λευτέρης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) είναι ο άντρας μου και μπαμπάς της μοναχής. Η κοπέλα οικειοθελώς πηγαίνει στο μοναστήρι, είναι και η θεία της μέσα».

Η Πολυξένη, ο ρόλος που υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά στο «Μαύρο Ρόδο», «έχει μια κόρη, την Όλγα, από προηγούμενο γάμο». «Παλιά, δούλευα στα μπουζούκια, ήμουν τραγουδίστρια και ο Κακούρης ήταν πρώην μου, είχαμε σχέση. Η ‘Πολυξένη’ δεν είναι κακός άνθρωπος αλλά κάνει δολοπλοκίες. Η σχέση της με τη νεαρή μοναχή δεν είναι πολύ καλή».

«Υποδύομαι πρώτη φορά αρνητικό ρόλο, δεν έχω παίξει ποτέ κακιά, είναι πρώτη φορά για μένα και είναι μια πρόκληση».

«Έμεινα συνειδητά εκτός τηλεόρασης»

«Έλειψα επίτηδες 10 χρόνια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά με βοήθησαν και οι συνθήκες. Έκανα κάποια πραγματάκια απλά δε δούλευα κανονικά και κάποιες δουλειές που είχα κλείσει δεν έγιναν».

«Δεν είχα άγχος ποτέ για να μη με ξεχάσουν. Όταν θες να κάνεις κάτι, πάντα το κάνεις. Αν ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω, θα το έκανα. Ήρθε η στιγμή που ένιωθα έτοιμη».

Θεοφανία Παπαθωμά: Από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο! Έκλεισε η συμφωνία

Θεοφανία Παπαθωμά: «Ακολουθώ την Πυθαγόρειο διατροφή»

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη το πρωινό του MEGA και αποκάλυψε τα νέα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και άγνωστες ιστορίες από τις μεγάλες σειρές που πρωταγωνίστησε.

Η Θεοφανία Παπαθωμά συνέντευξη της μίλησε για τον ρόλο της πολυξένης στην νέα σειρά του MEGA μαύρο ρόδο που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ιστορία της εκπαιδευόμενους μοναχής και τον απαγορευμένο έρωτα που θα ζήσει.

Μέσα σε όλα η Ευγενία Παπαθωμά εξομολογήθηκε και το μυστικό της ομορφιάς της που όπως  είπε είναι η Πυθαγόρειος διατροφή

«Στο Μαύρο Ρόδο είμαι η Πολυξένη, η κακιά μητριά της καλόγριας. Σε συγκρούσεις έρχομαι με όλους στην σειρά, αλλά έχω ένα ένοχο και μυστικό παρελθόν. Υπάρχει ένας συσχετισμός με το Άγγιγμα Ψυχής, γιατί υπάρχει ένας απαγορευμένος έρωτας.

Είχα προτείνει στον Μανούσο Μανουσάκη να κάνουμε remake της σειράς Άγγιγμα Ψυχής. Η νομική επειδή μου έχει λείψει, ξεκινάω μεταπτυχιακό. Αγαπώ την επιστήμη, αλλά όχι το επάγγελμα.

Κάνω την πυθαγόρειο διατροφή, κατά 90% ωμοφαγία και vegan, δεν ξενυχτάω, δεν πίνω δεν καπνίζω. Και ο σύντροφός μου και τα παιδιά το ακολουθούν».