Θεωνά-Αναστασιάδης: Φουλ ερωτευμένοι, οι νέοι γονείς έκαναν απόδραση και τους χαρήκαμε (φωτογραφίες)

Μια υπέροχη μαμά, ένας τρυφερός μπαμπάς, ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δύο χαμηλών τόνων καλλιτέχνες, που μας φτιάχνουν τη διάθεση πάντα και τώρα που έγιναν και γονείς, ακόμα πιο πολύ. Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι απ’ τα καλύτερα παιδιά της εγχώριας σοουμπίζ.

Πριν από λίγο καιρό έγιναν γονείς, κάτι που διεμήνυσε πρώτος ο τραγουδιστής, ποστάροντας φωτογραφία απ’ το μαιευτήριο. Οι δυο τους, με το παιδάκι τους, ζουν σε πελάγη ευτυχίας, νιώθουν πιο ολοκληρωμένοι από ποτέ, και τώρα έκαναν μίνι απόδραση εκτός των «τειχών» της Αττικής.

Aυτή τη φορά θέλησαν να μείνουν λιγάκι μόνοι τους, χωρίς το μπεμπέ για να «φρεσκάρουν» το ρομάντζο τους και τους καταλαβαίνουμε απόλυτα.

H εκδρομή στον Όλυμπο

Δήμος και Τζένη έφτιαξαν βαλίτσες και επισκέφτηκαν για λίγες μέρες το Λιτόχωρο. Ο συγκεκριμένος προορισμός είναι χτισμένος στην πλαγιά της ψηλότερης κορυφής του Ολύμπου, όμως απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα, αποτελώντας έτσι ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου. Αυτό σκέφτηκε και το ερωτευμένο ζευγάρι και το επέλεξε για να περάσει μερικές στιγμές ξεκούρασης και να απολαύσει τον έρωτά του.

TIP

Σε  λίγες ημέρες ο μικρός θα συμπληρώσει δύο μήνες ζωής με τους δύο καλλιτέχνες να λάμπουν από χαρά.