Θεσσαλονίκη – Βιασμός 24χρονης: οι τοξικολογικές εξετάσεις «μίλησαν» – Αλλάζει το κατηγορητήριο

18 Ιανουαρίου 2022 21:47

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: οι τοξικολογικές εξετάσεις «μίλησαν» - Αλλάζει το κατηγορητήριο

Εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο μετά από πάρτι.

Θεσσαλονίκη – Βιασμός 24χρονης: οι τοξικολογικές εξετάσεις «μίλησαν» – Αλλάζει το κατηγορητήριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η 24χρονη, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών. Που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του.

Παράλληλα, βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ. Τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Η 24χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει δύο από τους τρεις άνδρες που πήραν μέρος στην κακοποίησή της. Ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο εργοδότης της.

Στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο. Στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι άλλα πρόσωπο. Στον 27χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τη πράξη του βιασμού αλλά παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε με τη νεαρή γυναίκα με τη συναίνεση της, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση.

Από τη στιγμή που θα βγουν επίσημα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, αναμένεται να αλλάξει το κατηγορητήριο. Και πλέον η κατηγορία να αφορά ομαδικό βιασμό. Παράλληλα, ο 27χρονος θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση.

«Το μόνο που θέλει είναι να πληρώσουν τίποτα άλλο. Δικαιοσύνη ζητάει. Είναι αρκετά σοκαρισμένη αλλά είναι και τυχερή γιατί έχει άτομα γύρω της που την βοηθάνε πάρα πολύ. Και την στηρίζουνε και θα συνεχίσουν να την βοηθάνε. Εννοείται ότι θα το πάει μέχρι τέλους και σας λέω από θέμα δύναμης και σαν χαρακτήρας το βλέπετε και μόνοι σας ότι δεν θα το βάλει κάτω». Δήλωσε ο ξάδερφος της 24χρονης.