Θετικός στον κορωνοϊό ο Διονύσης Σαββόπουλος

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουλίου 2022 15:58

Θετικός στον κορωνοϊό ο Διονύσης Σαββόπουλος

Ο Διονύσης Σαββόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα παραστεί στην συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου, στο Ηρώδειο.

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε ο Διονύσης Σαββόπουλος στα social.

«Πολύ λυπάμαι Νίκο Nikos Portokaloglou – Νίκος Πορτοκάλογλου που τελικά δε θα ’μαι πλάι σου στο Ηρώδειο αλλά «εμείς του ’60 οι εκδρομείς» ανήκουμε στους… ευπαθείς. Φταίει η ηλικία, η νέα έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, ο φόβος του γιατρού μου για τον συγχρωτισμό στις πρόβες, στα καμαρίνια, στην ορχήστρα. Και δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ζητάει συγνώμη από τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους θεατές της συναυλίας του
Το προηγούμενο διάστημα που η πανδημία βρίσκονταν σαφώς σε αποδρομή είχα ξενοιάσει και ανακοινώσαμε ότι θα είμαι και εγώ στη γιορτή, τη δική σου αλλά και του κόσμου που σε παρακολουθεί με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον εδώ και 40 χρόνια. Γιατί είσαι πολύ καλός Νίκο. Δεν είναι μόνο το σπουδαίο ταλέντο και η εργατικότητα σου, είναι επίσης η ακεραιότητα, η παιδεία και το σεμνό σου ήθος που βοήθησαν την τέχνη μας, του τραγουδοποιού, να γίνει διακριτή και πιο σεβαστή, αφού δεν πτοήθηκες εσύ από τα βαριά πεπόνια της εντεχνίλας ούτε απ’ τις υπανάπτυκτες ελίτ της μεγάλης πίστας.

Και εσείς καλοί μου θεατές, συγχωρήστε με. Η καρδιά μου πάντως θα ‘ναι εκεί και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξίδιου ο φίλος μας. «Και να ένας λόγος σοβαρός που είναι ωραίος». Γιορτή για πάντα Νίκο!

Φίλος
Διονύσης Σαββόπουλος».