Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

14 Μαρτίου 2022 16:09

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί.

Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση.

Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται, ότι χθες ο πρωθυπουργός ήταν στην Κωνσταντινούπολη, όπου συναντήθηκε και έφαγε με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την έκθεση «Απεικονίσεις και Αναπαραστάσεις του ελληνόφωνου κόσμου»

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας για την ενημέρωση των αγροτών.

Σχετικά με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, που οργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πριν την έναρξη της συζήτησης για τα αγροτικά θέματα, ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε την έκθεση «Απεικονίσεις και Αναπαραστάσεις του ελληνόφωνου κόσμου» – από τον 18ο στον 21ο αιώνα – με έργα της Συλλογής Γιώργου Γαϊτανάρη & Ιώς Ντόλκα, που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα ”Μιχάλης Κακογιάννης”, για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα άκουσαν με προσοχή την ερμηνεία ανάπτυξης της έκθεσης που έκανε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης και την παρουσίασης των ενοτήτων της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ενότητα των επιχρωματισμένων λιθογραφιών των έργων του Παναγιώτη Ζωγράφου που δημιουργήθηκαν καθ’ υπαγόρευση του Στρατηγού Μακρυγιάννη, αλλά και στις αναπαραστάσεις των καραβιών του αγώνα που έχει δημιουργήσει ο χαράκτης Λυκούργος Κογεβίνας.

Στο τέλος της επίσκεψης ο Δήμαρχος Τρίπολης παρέδωσε στον Πρωθυπουργό ως αναμνηστικά δώρα τον κατάλογο- λεύκωμα της έκθεσης και την επετειακή πλακέτα του Δήμου Τρίπολης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.