Θοδωρής Αθερίδης: «Αποκλείεται η Πηνελόπη να έκανε επίθεση σε εμένα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Ιανουαρίου 2023 11:09

Ο Θοδωρής Αθερίδης ρωτήθηκε για τα αιχμηρά σχόλια που έκανε για εκείνον πρόσφατα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης είχε εκφράσει τη χαρά του για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, γεγονός το οποίο προκάλεσε την ενόχληση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Ο πρωταγωνιστής κλήθηκε να σχολιάσει στη κάμερα του «Happy Day» του Alpha τα παραπάνω και είπε: «Δεν ξέρω ότι μίλησε η Πηνελόπη για μένα. Μα ποιες δηλώσεις; Είπα ότι ο Κιμούλης είναι φίλος μου. Παιδιά, δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα που δεν έχω ακούσει.

Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για μένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει. Έτσι ξέρω. Ισχύει ότι δεν έχει υπάρξει σπουδαίος καλλιτέχνης αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος. Όταν θα γίνω καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνω και καλός καλλιτέχνης.

Αποκλείεται η Πηνελόπη να έκανε επίθεση σε μένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει απ’ ό,τι έχω καταλάβει. Κάτι άλλο θα έχει γίνει και δεν το έχω ψάξει καθόλου. Αποκλείεται».

Σε άλλο σημείο ο Αθερίδης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τα σχόλια που έκανε για τον Μάρκο Σεφερλή και την απάντηση του ηθοποιού που από κάποιους χαρακτηρίστηκε ως ειρωνική απέναντί του.

«Τι συνέβη ρε παιδιά; Είπα τα καλύτερα για τον Μάρκο και ποιος δεν το κατάλαβε, δεν ξέρω. Ο Μάρκος δεν πειράχτηκε, ίσα ίσα με πήρε και τηλέφωνο, δεν απάντησε ειρωνικά. Με αγαπάει, είναι ο μόνος που έρχεται τόσα χρόνια και βλέπει τις παραστάσεις μου. Είμαστε φίλοι. Εγώ τον εκτιμώ τον Μάρκο.

Πήγα να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους με τον Μάρκο με την έννοια ότι είναι ο πρώτος που έφερε κάτι στην Ελλάδα που μετά έγινε μόδα. Σήμερα όλοι οι stand up comedian παίζουν με τα λογοπαίγνια, ο πρώτος που το έκανε 25 χρόνια πριν, ήταν ο Μάρκος. Αυτό είπα, δεν είπα κάτι άλλο», υπογράμμισε ο Αθερίδης.