Θοδωρής Αθερίδης: «Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι κομμάτι της ζωής μου»

28 Ιανουαρίου 2022 19:15

Θοδωρής Αθερίδης: «Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι κομμάτι της ζωής μου»

Ο Θοδωρής Αθερίδης ξεδίπλωσε μπροστά στον Άρη Καβατζίκη στιγμές από την αγαπημένη σειρά Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς και άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Θοδωρής Αθερίδης: «Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι κομμάτι της ζωής μου».

«Όταν ξεκινήσαμε το «Σ΄αγαπώ – Μ΄αγαπάς» πληρωνόμασταν σε δραχμές και όταν τελειώσαμε πληρωνόμασταν σε ευρώ. Δεν υπήρξε ούτε ένα ζευγάρι στην Ελλάδα που να μην είδε τον εαυτό του μέσα στη σχέση μας».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου

«Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πρωτοφανής. Όταν φώναζαν Θοδωρή δεν ήξερα αν φώναζαν εμένα ή τον Θοδωρή του ρόλου. Ο Θοδωρής του ρόλου έχει μι απόσταση από εμένα. Είναι όμως η απόλυτη ενσάρκωση του πατέρα μου».

Για την Δήμητρα Παπαδοπούλου, είπε

«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι η πιο δαιμονική γυναίκα που έχω γνωρίσει. Μου είχε πει από την πρώτη στιγμή ότι η ατάκα “πότε θα γίνω μάνα” θα γίνει σλόγκαν της σειράς. Εγώ δεν το περίμενα».

«Το κανάλι είχε καταλήξει στη Δήμητρα και τον Κώστα Κόκλα. Η Δήμητρα ήθελε εμένα και ρώτησε τον Κώστα πριν πω το τελικό ok», αλλά τελικά πέρασε η γνώμη της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

«Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής».

Ενώ παραδέχτηκε: «Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ».