Θοδωρής Αθερίδης: «Με διάβασε παπάς για να περάσουν οι κρίσεις πανικού»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Νοεμβρίου 2022 10:35

Αποκαλυπτικός ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε καθώς δεν δίστασε να μιλήσει για δύσκολες στιγμές που έχει βώσει.

Σε μία προσωπική εξομολόγηση για την περίοδο που ήταν αλκοολικός αλλά και τη δύσκολη εφηβεία του προχώρησε, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Dot» του Star και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παρελθόν λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ αλλά και στις κρίσεις πανικού.

«Δεν είχα τα ψυχολογικά που είχαν οι έφηβοι, που θέλουν να αυτοκτονήσουν αλλά πάθαινα κι εγώ κρίσεις πανικού. Τη δεύτερη κρίση πανικού την έπαθα μόλις μια ημέρα μετά την πρώτη. Έπαθα την πρώτη βράδυ και την άλλη μέρα, πήγα στο σχολείο. Την ώρα του μαθήματος γελούσα με τον εαυτό μου με αυτό που έπαθα την προηγούμενη», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, επειδή δεν μπορούσε να συνέλθει στο σχολείο, όταν έπαθε τη δεύτερη κρίση πανικού, έκανε νόημα στον καθηγητή του για να πάει στην τουαλέτα και αφού πήρε τη σχετική άδεια, πήγε στο σπίτι του.

«Έτρεξα και πήγα σπίτι, στη μαμά μου. Αν καθόμουν, θα λιποθυμούσα. Εκείνη τότε, με πήρε αγκαλιά και μου είπε ‘δεν έχεις τίποτα’ κι εκείνη την ώρα, νιώθω με το χέρι της να κάνει νόημα στον μπαμπά μου και της λέω ‘νιώθω πως έχεις τρομάξει κι εσύ με αυτό που έχω πάθει’», πρόσθεσε ο Αθερίδης.

«Έρχεται ο πατέρας μου τότε και μου λέει ‘άντε βρε χαζέ, αν σου δώσω ένα μπάτσο, θα σου φύγουν όλα’. Του λέω ‘δώσε’ και μπαμ, μου δίνει ένα μπάτσο. Δεν έφυγε τίποτα.

Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς. Πιστεύω πως αν υπήρχαν αυτά τα αντικαταθλιπτικά τότε, από τα 15 μου μέχρι τα 40 θα είχα άλλη ποιότητα ζωής», συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής τονίζοντας πως σίγουρα δεν θα είχε γίνει αλκοολικός.

«Κατ’ αρχάς δεν θα είχα γίνει αλκοολικός, αν τα είχα πάρει. Αλκοολικός έγινα για να χαλαρώσω από όλο αυτό», παραδέχτηκε.