Θοδωρής Αθερίδης: «Οι ηθοποιοί που έκαναν λεφτά από παραγωγές είναι μετρημένοι»

20 Ιανουαρίου 2022 09:50

Θοδωρής Αθερίδης: «Οι ηθοποιοί που έκαναν λεφτά από παραγωγές είναι μετρημένοι»

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μίλησε για το χώρο του θεάματος αλλά και τις φιλίες και τα προσωπικά του. Αναφέρθηκε στη νέα του θεατρική παράσταση όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Θοδωρής Αθερίδης: «Οι ηθοποιοί που έκαναν λεφτά από παραγωγές είναι μετρημένοι».

«Το κανονικό είναι οι ηθοποιοί να μην έχουν λεφτά και να παλεύουν με 3 και 4 δουλειές και να παλεύουν να μην μείνουν στην “ψάθα”. Το ίδιο συμβαίνει και με τους διάσημους. Αυτό έχει το επάγγελμα. Το ότι υπάρχει γοητεία και φώτα δεν αλλάζει κάτι γιατί και αυτοί πολύ συχνά πεθαίνουν στην ψάθα γιατί το φως είναι της δουλειάς στοιχείο. Οι ηθοποιοί δεν είναι επιχειρηματίες. Εκείνοι που έκαναν λεφτά από παραγωγές είναι μετρημένοι. Σκληρό, αλλά είναι επιλογή που την ξέρεις εξαρχής, είναι επάγγελμα ζωής, θέλεις να ζεις με αυτόν τον τρόπο.

Ο λόγος που ανησυχούσα όταν έκανα το παιδί μου μου είναι ότι ήμουν ηθοποιός. Το ότι μεγάλωσα την κόρη μου από αυτή τη δουλειά δεν παίζεται!

Τα μόνα λεφτά που έχω βάλει σε παραγωγή είναι για να κάνω το “Από έρωτα”,». Είπε μιλώντας για την καριέρα του.

Αναφερόμενος στο εγγονάκι του, σχολίασε πως «είμαι ο καλύτερος παππούς».

Για τον φίλο και συνεργάτη του στους «Άγαμους Θύτες», Δημήτρη Σταρόβα, είπε πως «Πολύ αστείο να μου κάνει εμένα συνέντευξη ο Σταρόβας! Ζήσαμε για να το δούμε και αυτό! Πάντα ταξιδεύαμε μαζί. Στη διαδρομή κάναμε αυτοσχεδιασμούς ότι είμαστε πιλότοι».

Μιλώντας για το χρόνο, είπε πως «καταλαβαίνω ότι δεν θα με πανικοβάλλει ο χρόνος για μια ζωή γιατί χαλαρώνω με το ότι μεγαλώνω, πηγαίνω με το ποτάμι της ζωής».

Για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε πως «τελικά αποδεικνύεται ότι είμαι συντροφικός».

Θοδωρής Αθερίδης: «Οι ηθοποιοί που έκαναν λεφτά από παραγωγές είναι μετρημένοι»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Δήμητρα Ματσούκα

«Είναι πολύ ειδική περίπτωση η Δήμητρα. Είναι μια σχολή από μόνη της. Στην κωμωδία έχει μια αθωότητα που έχει και στη ζωή της. Ξέρεις ποια μου θυμίζει η Δήμητρα σε ψυχισμό; Τη Μέριλιν Μονρόε.

Έχει τις ίδιες ευαισθησίες, την ίδια αθωότητα, το σεξαπίλ απλά πιστεύω ότι η Δήμητρα είναι πιο συγκροτημένη και άλλα “φώτα”, της Ελλάδας γιατί του Χόλυγουντ τυφλώνουν», είπε σχετικά με τη συνάδελφό του.