Θοδωρής Αθερίδης στην Ελένη Μενεγάκη: «Πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, χωρίς να είσαι καθόλου κίτρινη»

23 Νοεμβρίου 2021 09:40

Θοδωρής Αθερίδης στην Ελένη Μενεγάκη: «Πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, χωρίς να είσαι καθόλου κίτρινη»

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη κι έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη για την νέα του παράσταση, την οικογένεια του. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως του αρέσει που η Ελένη Μενεγάκη κάνει τους καλεσμένους της να νιώθουν άνετα.

Θοδωρής Αθερίδης στην Ελένη Μενεγάκη: «Πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, χωρίς να είσαι καθόλου κίτρινη».

Ελένη: Βρε Θοδωρή μου, τι ωραίος που είσαι! Πόσο όμορφα περνάω όταν σε βλέπω!

Θοδωρής: Θέλω να σου πω κάτι που σου αντιστοιχεί. Είσαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και είναι απορίας άξιο πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, χωρίς να είσαι καθόλου κίτρινη. Αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ σημαντικό, Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ήταν τάχα πιο της διανόησης και όταν έβλεπαν τα δύσκολα, έπεφταν στην κιτρινιά. Εσύ δεν έχεις καταδεχτεί να το κάνεις ούτε μισή φορά.

Ελένη: Υπάρχει ένα μικρό κόστος σε αυτό, αλλά αυτό που εμένα με κάνει να αισθάνομαι καλά, να λειτουργώ καλύτερα και να κοιτάζω στα μάτια τον συνομιλητή μου…

Θοδωρής: Γι’ αυτό όλοι θέλουν να έρθουν στην Ελένη. Εμένα κάθε φορά που με ρωτάνε από την επικοινωνία «Πού θα πας;», το όνομά σου λέω. Επειδή δεν τα έχω πει και ποτέ, ισχύει αυτό που σου λέω. Ποτέ δεν με έχεις κάνει να νιώσω άβολα.

Ελένη: Με κάνεις πολύ ευτυχισμένη. Αυτά να ακούω από εσάς κι εγώ θα φύγω ήσυχη κάποια στιγμή, εντελώς πια. Τι, θα είμαι για πάντα εδώ μέσα; Δεν γίνεται Θοδωρή μου. Εσύ αυτό που κάνεις μπορείς να το κάνεις για πάντα, εγώ δε νομίζω. Γιατί πραγματικά είναι χορταστική, υπέροχη η διαδρομή.

Στη συνέχεια ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για την παράσταση Μαθήματα Κωμωδίας που γράφει και σκηνοθετεί

«Στο θέατρο αν είσαι πρωταγωνιστής και κάνεις επιτυχία τα χρήματα είναι πολύ καλά. Υπάρχουν άνθρωποι που από το θέατρο έβγαλαν πολλά χρήματα. Τα μεγέθη με την τηλεόραση όμως δεν συγκρίνονται. Μπορεί να σε βλέπουν στο θέατρο 500 άτομα και στην τηλεόραση ένα επεισόδιο να το δουν εκατομμύρια άτομα»

«Έχω 6 χρόνια να γράψω και έγραψα τα “Μαθήματα Κωμωδίας”. Μετά τη ζοφερή πραγματικότητα ήθελα η συνάντηση με τον κόσμο να γίνει με όρους λύτρωσης και απελευθέρωσης. Με την καραντίνα ήθελα να γράψω μια αμιγώς κωμωδία».

«Θα δουλέψουμε μαζί με τη Δήμητρα Ματσούκα, την Αναστασία Τσιλιμπίου, τον Δημήτρη Σαμόλη και τον Αντώνη Κρόμπα. Είναι η ιστορία ενός φτωχού, πρώην σκηνοθέτη, που ανακοινώνει ότι θα κάνει μαθήματα κωμωδίας και πηγαίνουν 4 άνθρωποι. Αυτά τα μαθήματα είναι πραγματικά, μέσα από τις δραματικές σχολές και προσπαθούμε να διαμορφώσουμε ένα έργο».

Σε αυτή την παράσταση δεν θα είναι μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη

«Δεν θα είμαστε μαζί με την Σμαράγδα (Καρύδη). Η Σμαράγδα χορεύει, τραγουδάει, παίζει, σκηνοθετεί και περιμένω πως και πως να γράψει. Την ακούω σε όλα. Οι παρατηρήσεις της πάντα είναι εύστοχες».

Ο εγγονός του έχει αλλάξει πολλά στη ζωή του

«Όταν η κόρη μου ήταν μικρούλα τα έκανα όλα. Σαφέστατα έκανε περισσότερα η μαμά της. Πίστευα ότι δεν μπορώ να αγαπήσω πλάσμα περισσότερο από την κόρη μου. Τώρα δεν το ξέρω αυτό. Με τον εγγονό μου έχω τρελαθεί. Η πρώτη χαρά ήταν που τον είδα. Το καλοκαίρι το περάσαμε μαζί και περάσαμε υπέροχα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Όταν έχεις μεγαλώσει παιδί δεν φοβάσαι. Τον παίρνω και μόνος μου. Δεν νιώθω ανασφάλεια. Παίζουμε, χορεύουμε μαζί. Έχω όρεξη να τον βλέπω να χαίρεται και να κάνει πράγματα».

 

https://youtu.be/CsAvnHhi-gA