Θοδωρής Αθερίδης: Τι του είπε η Σμαράγδα Καρύδη όταν αποκάλυψε κατά λάθος τη σχέση τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Οκτωβρίου 2022 11:33

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της Σμαράγδας Καρύδη όταν εκείνος έκανε -από λάθος- γνωστή τη σχέση τους.

Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για τον γάμο του όπως και για στη σχέση του με τη συνάδελφό του και παρουσιάστρια, Σμαράγδα Καρύδη.

Ο Αθερίδης ρωτήθηκε για τον δεσμό τους και μεταξύ άλλων περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο αυτός διέρρευσε καθώς και το τι του είπε η σύντροφός του: «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος.

Ήμουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα στο καμαρίνι, με ήξερε γενικά και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει η συνέντευξη. Από την άλλη, δεν με πείραξε κιόλας που τα έβαλε, δεν το θεώρησα κάτι. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα.

Η Σμαράγδα μου είπε ‘ε είσαι χαζός’. Είναι πιο αυστηρή από μένα όσον αφορά στα προσωπικά της θέματα.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα».

Σε άλλο σημείο, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα και σημείωσε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τα εξηγήσω κι εγώ όλα. Είμαστε οι ίδιοι, επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ.

Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά.

Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπάω. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ να του φερθώ με ένα τρόπο άσχημο».