Θοδωρής Μαραντίνης: Η αντίδραση on camera όταν ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Συντάκτης: Newsroom

4 Νοεμβρίου 2022 15:25

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αντίδραση on camera όταν ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Λίγες εβδομάδες μετά τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου αναφορικά με τη διατροφή των παιδιών τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης εντοπίστηκε από την κάμερα του «Happy Day».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για την αντιπαράθεση με την πρώην σύζυγό του, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει.

«Τελικά τι έγινε, έχετε καταθέσει για συνεπιμέλεια;» ήταν η ερώτηση, με τον Θοδωρή Μαραντίνη να προσπερνά τη δημοσιογράφο.

Θοδωρής Μαραντίνης: Τι θα συμβεί μετά το αίτημα για συνεπιμέλεια

Η κίνηση του Θοδωρή Μαραντίνη που φέρεται να διεκδικεί τη συνεπιμέλεια των δυο παιδιών που έχει αποκτήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τη διατροφή που κατέβαλλε ο τραγουδιστής στην παρουσιάστρια.

Το αίτημα του καλλιτέχνη Θοδωρή Μαραντίνη ίσως οδηγήσει σε ανατροπές στη σχέση του με την παρουσιάστρια του MEGA, Σίσσυ Χρηστίδου.

Μέχρι στιγμής η τελευταία δεν έχει σχολιάσει την ενέργεια του μέχρι πρότινος συζύγου της.

Αν το δικαστήριο εκδώσει θετική απόφαση και τον δικαιώσει, τότε το ποσό της διατροφής, το οποίο αρχικά ανερχόταν στα 4.000 ευρώ, θα ρυθμιστεί εκ νέου.

Το ύψος του θα εξαρτηθεί από τα διαστήματα που θα ορίσει το δικαστήριο να βλέπει τα παιδιά του.

Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή μίλησε στην εκπομπή «T-Live» και εξήγησε τι θα συμβεί σε περίπτωση που προχωρήσει η συνεπιμέλεια.

«Θα γίνει αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής και αλλαγή στην επικοινωνία σε ό,τι αφορά τη διατροφή.

Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια θα ελεγχθούν φορολογικά και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει τι υποχρεούται ο καθένας για την διατροφή αλλά και για το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά.

Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά τους», ανέφερε η δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην ζευγάρι, το οποίο χώρισε τον Απρίλιο του 2019, οδηγήθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή των δύο παιδιών του.

Η Χρηστίδου είχε καταθέσει πως ο Μαραντίνης πλήρωσε τα συμφωνημένα 4.000 ευρώ τους πρώτους τρεις μήνες, όμως μετά έδινε μόνο τα μισά, δηλαδή 2.000 ευρώ.

Ο τελευταίος κατέθεσε πως δεν έχει τόσα χρήματα να δώσει, καθώς λόγω του κορωνοϊού η δουλειά του έπεσε με συνέπεια να έχει συρρικνωμένα έσοδα.

Ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε δώδεκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση.