Θοδωρής Μαραντίνης: «Προσωπικά έχω δεχτεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς μου…»

Δημοσιεύθηκε: 16 Φεβρουαρίου 2021 16:45
Θοδωρής Μαραντίνης: «Προσωπικά έχω δεχτεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς μου...»

Στο «Σημείο συνάντησης» βρέθηκαν ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης και η συζήτηση ήρθε και στο επίκαιρο θέμα του bullying.

O Nίκος δήλωσε ότι τον τρομάζει το πόσο εύκολα συνηθίζουμε και δεν αντιδράμε σε αυτό όπως ακριβώς συνέβαινε τόσα χρόνια με τα περιστατικά κακοποίησης.

«Έχει ενδιαφέρον όλο αυτό το κομμάτι με το bullying. Έχεις κι εσύ παιδιά που είναι μικρογραφία της κοινωνίας αλλά και πώς κάποια πράγματα έχουν περάσει ακόμα και μέσα σε τραγούδια. Ακούγονταν χαρακτηρισμοί που περνούσαν αβαβά».

Ο frontman των Onirama μίλησε για την προσωπική του εμπειρία.

«Προσωπικά έχω δεχτεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς μου, ότι δεν θα έπρεπε να είναι η μπάντα αυτό που είναι. Αρχικά όταν μπήκα στον χώρο η προβολή και της δουλειάς μου και της προσωπικής μου ζωής ταυτόχρονα ήταν πολύ έντονη και σοκαρίστηκα με αυτό. Ξαφνικά όλος ο κόσμος μπορούσε να έχει άποψη για μένα, πώς είμαι, τι κάνω. Οπότε γενικά ήθελα έναν χρόνο μετάβασης να το καταλάβω και να ξεχωρίσω τι είναι κακοπροαίρετο και τι καλοπροαίρετο. Τα έχω βάλει σε μια τάξη, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα.

Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός, ότι είμαι άφωνος. Δεν ασχολήθηκα με τέτοια πράγματα ποτέ. Με το κοντός δεν ασχολήθηκα ποτέ άλλωστε δεν θα ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας και δεν με ένοιαζε. Με κάποια ασχολήθηκα, κάποια με ενόχλησαν. Σίγουρα πρέπει να οριοθετηθούν αυτά.

Τώρα με τα social media μπορεί ο καθένας να πει ό,τι του κατέβει. Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή ή όταν βγήκε το διαζύγιο. Όλη αυτή η παραφιλολογία όταν άρχισε να γίνεται πολύ έντονη και δεν ήξερα τα παιδιά μου πώς θα το πάρουν άρχισε να με ενοχλεί γιατί είναι άδικο».

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.