Θοδωρής Μαραντίνης: “Έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου και πολύ περίεργο κλίμα”

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2024 13:29

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του “The 2Night Show” το βράδυ της Τρίτης (04/06). Ο τραγουδιστής και front man των “Onirama” μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αλλαγές, αλλά και τις προτεραιότητες, που έχει θέσει πλέον στην προσωπική του ζωή. Ο ίδιος εξήγησε πώς είναι η καθημερινότητα με τους γιους του, ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

“Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια. Καταρχάς για να φτάσει στα παιδιά μου πρέπει να θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και αξίζει. Και με τη δουλειά που κάνουμε, όταν εμφανίζεις κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτό, γιατί μεγεθύνεται. Δεν ξέρω αν έχει ακόμη η ώρα.

Λίγο εσκεμμένα και συνειδητά το έχω αφήσει εκτός. Έχουν ανοίξει πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά, στην υγεία. Και επειδή δεν θέλω να γίνει με το ζόρι και κάτω υπό λάθος συνθήκες, είναι λίγο δευτερεύον. Ποτέ δεν λέμε ποτέ!

Δεν είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στα προσωπικά μου. Έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου και πολύ περίεργο κλίμα που ελπίζω και εύχομαι να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή.

Έχω τα παιδιά μου πολλές ημέρες, μεγαλώνουν και το βάρος μου το ρίχνω εκεί. Νομικά δεν έχουμε συνεπιμέλεια, έχουμε πρακτικά. Έχω τρία βράδια τα παιδιά! Είναι η μεταβατική μου φάση τώρα. Μέσα από αυτό μπήκε η προτεραιότητα τα παιδιά μου και επειδή είναι η φάση που μεγαλώνουν, να δώσω το βάρος μου εκεί.

Μπορεί να ακυρώσω γυρίσματα, δουλειές για να είμαι εκεί στα παιδιά μου. Σε όλα τα παιδιά, ο χωρισμός αφήνει τουλάχιστον ένα παράπονο. Το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο αυτό και στα υπόλοιπα κομμάτια να λάβουν πολλή αγάπη” εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.