Θοδωρής Μαραντίνης: «Τα παιδιά ζήτησαν να είναι μισές ημέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Ιουνίου 2022 09:15

H συνεπιμέλεια των παιδιών που έχει αποκτήσει ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν ήταν απόφαση μόνο του πρώην ζευγαριού. Αποτελούσε και επιθυμία των ίδιων των γιων τους.

Ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε ότι εκείνος και η πρώην σύζυγός του και παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου ήθελαν να έχουν κοινή επιμέλεια των δύο παιδιών τους μετά το διαζύγιό τους.

Και συμπλήρωσε πως κάτι τέτοιο επιθυμούσαν και οι γιοι τους, Φίλιππος – Ραφαήλ και Μιχαήλ – Άγγελος. «Εμείς το βρήκαμε εύκολα αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Dot», του ΣΚΑΪ.

Σε άλλο σημείο τόνισε πως ο ίδιος και η Χρηστίδου, έχουν εξηγήσει στα παιδιά τους ότι λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους, είναι πιθανόν να διαβάσουν διάφορα πράγματα για εκείνους.

«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας. Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δεν το γλιτώνουμε», ανέφερε χιουμοριστικά ο Μαραντίνης.

Και πρόσθεσε: «Είναι μοιραίο το παιδί σου να έχει παράπονο από σένα. Ο σκοπός ο δικός μου είναι να μην έχει πολλά. Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητα. Τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους.

Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα».

Υπενθυμίζεται πως ο Μαραντίνης και η Χρηστίδου ήταν μαζί από το 2005. Παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα αλλά το 2019 αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.