Το μοντέλο-“Survivor-ίστας” Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, γαμπρός – η γυναίκα του είναι Ινδή στυλίστρια: Από τη Μάνη, με αγάπη (φωτογραφίες)

11 Ιουνίου 2019 17:00

Όπως διαπιστώνετε, συνεχίζεται η wedding μέρα για το iciao.gr και αυτή τη φορά αποκτά πιο έθνικ εσάνς, με την ευγενική συμβουλή του ακόλουθου ζευγαριού κι ένα γάμο-έκπληξη για όσους δεν γνωρίζουν καλά τον γαμπρό.

Το ζευγάρι κάνει βόλτα με ένα λευκό άλογο

Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, γνωστό μοντέλο με καριέρα τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, που εδώ και τρία χρόνια έχει σχέση με τη στυλίστρια Άλια Αλ Ρουφάι. Η Άλια είναι Ινδή, με ρίζες και από  Αίγυπτο και Μ. Βρετανία και μάλιστα ντύνει ονόματα του Μπόλιγουντ. Ο δε Θοδωρής, να πούμε εδώ, συστήθηκε ευρέως στον κόσμο απ’ τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του Survivor.

Η νύφη Άλια αλ Ρουφάι

Η πρώτη εντύπωση

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά το στόρι: Εκείνη, με κοντό νυφικό και καβάλα στο άλογο με φόντο το Λιμένι στην Λακωνία,  ήταν λογικό να δώσει την εντύπωση της νύφης.  Μάλιστα, οι ευχές των διαδικτυακών φίλων της Άλια και του Θοδωρή άρχισαν να πέφτουν βροχή.  Βοήθησε σε αυτό και  η λεζάντα,  στην οποία έγραψε: «Ενώ τα περισσότερα κορίτσια πάντα ονειρεύονται να παντρευτούν και τι θα φορέσουν εκείνη την ημέρα, εγώ πάντα ήθελα ένα λευκό άλογο και ονειρευόμουν να τρέχω μακριά καβάλα σε αυτό. Έζησα αυτή την στιγμή όχι προσπαθώντας να ξεφύγω από τον γάμο μου, αλλά τρέχοντας προς την ευτυχία».

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος από το γαμήλιο πάρτι του στο Λιμένι Μάνης

Η αλήθεια

Η δε φωτογραφία που ανάρτησε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ήταν με τον ίδιο να φορά ένα λευκό κοστούμι και την αγαπημένη του ένα φλοράλ κόκκινο φόρεμα με ένα ζευγάρι ιδιαίτερα πέδιλα και φόντο τα απόκρημνα βράχια της Μάνης.

Ωστόσο, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και η αγαπημένη του Άλια Αλ Ρουφάι εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Happy Day» . On air, λοιπόν, το μοντέλο ξεκαθάρισε πως έχουν ήδη παντρευτεί από τον περασμένο Ιανουάριο με πολιτικό γάμο στο Πάπιγκο. Διευκρίνισε μάλιστα πως τώρα έκαναν το γαμήλιο πάρτι τους στο Λιμένι της Μάνης επειδή στον γάμο τους ήταν μόνο οι γονείς του και οι γονείς της Άλια και ο αδερφός της. Έτσι, έβγαλαν και νέες, wedding φωτογραφίες. Τι ωραία!