Θωμαή Απέργη: Αυτός είναι ο εμίρης σύντροφός της (φωτορεπορτάζ)

21 Μαΐου 2019 13:00

Όχι new, αλλά glam love in town. Δεν είναι νέο πως η Θωμαή Απέργη είναι ζευγάρι με τον εμίρη του Μπαχρέιν, όμως δεν τους είχαμε δει μαζί. Όχι έως τώρα.

Η τραγουδίστρια και ο γαλαζοαίματος συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν σε μια εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα κι έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, εκείνη έχει αφήσει λίγο το τραγούδι και ζει μαζί του, στο παλάτι του. Μόνον όταν οι υποχρεώσεις του συντρόφου της το επιτρέπουν, έρχεται στα πάτρια εδάφη.

Στα βόρεια προάστια των Αθηνών

Στο διά ταύτα, οι δύο τους βόλταραν χαλαρά και cool, ντυμένοι σπορτίφ, στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, σε γνωστό εμπορικό κέντρο, όπου επιδόθηκαν σε shopping. E, εκεί τούς εντόπισε και τους κατέγραψε ο φακός του παπαράτσο. Το εντυπωσιακό, ότι ο μεσιέ της Θωμαϊδος δεν έχει κανένα τουπέ απέναντι στον φακό -και ας είναι εμίρης- σε αντίθεση με κάτι δικά μας σελέμπριτι – και φιντανάκια. Να τα λέμε κι αυτά.

TIP

Oι φήμες για τον έρωτά τους οργίαζαν από τον περασμένο Ιούνιο παρακαλώ. Η ίδια η Θωμαή, πάλι, καθώς το θέμα επανήλθε τον Μάρτιο, διέψευδε τα πάντα. Έλεγε μάλιστα πως απορούσε «που βγαίνουν τέτοιες φήμες» που αφορούν την προσωπική της ζωή. Τόνιζε ότι δεν γνώριζε κανέναν εμίρη. Φαίνεται προφανώς ότι τον… ξαναγνώρισε τώρα. Και της καλάρεσε η ιδέα του love story τους. Άσε μας κουκλίτσα μου, που έλεγε και ένα παλιό τσιτάτο.