Θρήνος στον ανδρικό πληθυσμό! Η Σάρον Στόουν βάζει τελεία στα ραντεβού: «Έχω τελειώσει με τους άντρες»

Δημοσιεύθηκε: 17/10/2020 16:30
Θρήνος στον ανδρικό πληθυσμό! Η Σάρον Στόουν βάζει τελεία στα ραντεβού: «Έχω τελειώσει με τους άντρες»

Ραντεβού τέλος! Η Σάρον Στόουν μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ, αποκαλύπτοντας τη στάση της απέναντι στους άντρες και τα ραντεβού.

«Τελείωσα με αυτά. Τελείωσα με τα ραντεβού» ξεκαθαρίζει η 62χρονη (αλλά πάντα σούπερ σέξι) ηθοποιός και δηλώνει πως επικεντρώνεται τα τελευταία χρόνια στο να περνά περισσότερο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της.

Μιλώντας στο «The Drew Barrymore Show», η δύο φορές διαζευγμένη ηθοποιός είπε ότι βρίσκει τα ραντεβού χωρίς ουσία και πως δεν αξίζουν τον χρόνο της. «Έχω τελειώσει με τα ραντεβού», είπε στη Barrymore. Η star δήλωσε ότι προτιμά ξεκάθαρα να σπαταλά τον χρόνο της μόνο με όσους ανθρώπους νιώθει πως έχουν κάτι να της δώσουν. «Δεν χρειάζομαι άλλο παιδί. Αν μιλήσουμε για συναισθηματική ωριμότητα στις σχέσεις, οι άνδρες και οι γυναίκες βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα».

Η Σάρον Στόουν έχει 3 γιους, από δύο γάμους τους οποίους όπως δήλωσε είναι αποφασισμένη να φροντίσει να μεγαλώσουν συναισθηματικά. «Υπάρχουν ορισμένες παρεξηγήσεις σχετικά με τη δύναμη και τι σημαίνει να είσαι αρσενικός και τι σημαίνει να είσαι ισχυρός ή σημαντικός», είπε. «Προσπαθώ να διδάξω στα αγόρια μου ότι οι ιδέες που έχουν μεταδώσει οι άντρες για το τι σημαίνει να είσαι ισχυρός και σημαντικός μπορεί να μην είναι απολύτως σωστές και να μην τους ωφελήσουν τελικά στη ζωή τους».

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.