Θύελλα αντιδράσεων εξαιτίας μίας φωτογραφίας της Μαριάννας Γουλανδρή από την ‘Υδρα

15 Αυγούστου 2019 13:45

Μαριάννα Γουλανδρή

Η Μαριάννα Γουλανδρή περνάει ξένοιαστες διακοπές στην Ύδρα μαζί με την οικογένειά της…
Συνεχώς ανεβάζει φωτογραφίες στα Social Media, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της για τις καλοκαιρινές της εμπειρίες.
Η σύζυγος του Φίλιππου Λαιμού και κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη φροντίζει να μην προκαλεί με την προσωπική και κοινωνική της ζωή, ενώ οι αναρτήσεις της είναι ιδιαιτέρως προσεγμένες.
Ωστόσο μία φωτογραφία της που ανέβασε στο Instagram φαίνεται ότι της ξέφυγε ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους follower της.
Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την όμορφη Μαριάννα με ένα δροσερό φλοράλ φόρεμα σε κίτρινους τόνους και λυτά μαλλιά να κάνει τη βόλτα της πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Η αντίδραση όσων την είδαν ήταν άμεση…

Μαριάννα Γουλανδρή
«Μην ανεβαίνεις στα γαϊδουράκια» της γράφει μία ακόλουθος, «Και γιατί όχι με τα πόδια;» σχολιάζει μια δεύτερη, ενώ κάποιες άλλες γράφουν «Να φανταστώ δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα πόδια σου;» και «Κατέβα από το άμοιρο ζωάκι».
Κάποιοι άλλοι ωστόσο θεωρούν ότι οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές και επικεντρώνονται στην ομορφιά της κυρίας Γουλανδρή και την ευθύνη των ιδιοκτητών. «Είναι μια πολύ όμορφη φωτογραφία και φαίνεστε τόσο καλοκαιρινή! Λυπάμαι που γίνεται τέτοιο focus στα γαϊδουράκια. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες το επιτρέπουν αυτό, αυτοί πρέπει να προστατεύουν τα ζώα τους».