Θύελλα αντιδράσεων για τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη – Συνατσάκη, Οικονομάκου, Μπάρκα, Αλμπάνης, Μουτσινάς δίνουν την απάντησή τους

Δημοσιεύθηκε: 13 Σεπτεμβρίου 2019 08:30
Θύελλα αντιδράσεων για τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη – Συνατσάκη, Οικονομάκου, Μπάρκα, Αλμπάνης, Μουτσινάς δίνουν την απάντησή τους

Συνέντευξη στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης εκφράζοντας τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία, αλλά και για το πόσο διαφορετικά μεγαλώνει το γιο του από τις κόρες του. Οι απόψεις του προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων καθώς πολλοί μιλούν για ομοφοβικές και σεξιστικές δηλώσεις…

Τι είπε στη συνέντευξη

«Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον πωπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;»».
Για την ομοφυλοφιλία…
«Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι… Μακριά από μας η ομοφυλοφιλία… Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου… Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, πού θα καταλήξει; Σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο…», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Συνατσ

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στον Πάνο Καλλίδη

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη που ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλώντας έξω από τα δόντια, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του τραγουδιστή «βλακείες». Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που έκανε κάποια stories στο Instagram, μέσα από τα οποία ξέσπασε κατά του τραγουδιστή.

Και η αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου

Η ηθοποιός επίσης εξέφρασε την αντίθεσή της στις δηλώσεις του τραγουδιστή. Με ανάρτησή της έδωσε και αυτή τη δική της απάντηση…

Οικον
«Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω… Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς… Κουπεπε…», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη της ανάρτηση. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο προέτρεπε τους followers της να δουν τα instastories της Μαίρης Συναντσάκη, ενώ η ίδια σχολίασε: «Η Μαίρη τα λέει πάρα πολύ ωραία. Δυστυχώς, εγώ με τη βλακεία και τους απαίδευτους ανθρώπους δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πήρε θέση…

Μπαρ

Έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αλμπαν

Η Δανάη Μπάρκα σχολιάζει…

Μπαρ

«Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει “παιδί κάποιου”. Βασιζόμενη σ’ αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι. Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως. Στα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι είναι κάτι “διαφορετικό” από τους άλλους θα πω να είναι χαρούμενα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί από όλους. Αγαπήστε αυτή την διαφορά, βρείτε την γοητεία σε αυτήν και ορμήξτε στη ζωή για να είστε χαρούμενοι όπως γουστάρετε. Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών και μεγαλώνει παιδιά έχοντας ομοφοβικές απόψεις, θα πω ένα πράγμα: Κρίμα».

Και ο Νίκος Μουτσινάς ξεσπάει εις βάρος Καλλίδη

Μουτσινάς

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής πήρε θέση στις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

«Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω..Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Μουτσινάς

 

Ο Πάνος Καλλίδης απαντά μετά τις αντιδράσεις

Ο τραγουδιστής βλέποντας τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του έκανε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram παίρνοντας θέση…
«Επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτή τη δήλωση, ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων. Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού. Μία έλξη δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς».

Καλλιδης