Τι απάντησε η Σάλμα Χάγιεκ για τον γάμο της με τον Φρανσουά Ανρί Πινό

Δημοσιεύθηκε: 17 Φεβρουαρίου 2021 19:45
Τι απάντησε η Σάλμα Χάγιεκ για τον γάμο της με τον Φρανσουά Ανρί Πινό

Είναι γοητευτική και περιζήτητη στο Χόλιγουντ. Η Σάλμα Χάγιεκ όμως δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον άντρα της, Φρανσουά Ανρί Πινό. Η πρωταγωνίστρια  σπάει την σιωπή της για τον γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και διαλύει τις φήμες που την θέλουν να τον έχει παντρευτεί για τα χρήματά του.

Η 54χρονη ηθοποιός εξήγησε σε ένα επεισόδιο του podcast «Armchair Expert», πως ο Ανρί Πινό την έχει κάνει «πολύ καλύτερο άτομο». «Μπορώ να πω κάτι για τον άνδρα σας» την ρώτησε ο παρουσιαστής Νταξ Σέπαρντ. «Τι καλός, διασκεδαστικός, αστείος, γενναιόδωρος και ζεστός άνδρας είναι. Είναι επίσης πολύ σέξι» είπε στην ηθοποιό και πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν ήξερα ποιος είναι, άκουσα ή ίσως διάβασα σε έναν τίτλο ότι έχεις παντρευτεί έναν πολύ πλούσιο άνδρα. Και πως ίσως γι’ αυτό να τον παντρεύτηκες».

«Είμαστε πολύ ερωτευμένοι»
Η Χολυγουντιανή στάρ, θέλησε να απαντήσει: «Ξέρεις, το θέμα με τις φωτογραφίες είναι ότι δεν μπορείς να μαντέψεις την μαγεία που κρύβει μέσα του. Με έκανε να γίνω πολύ καλύτερος άνθρωπος και να μεγαλώσω με έναν τόσο καλό και υγιή τρόπο».
«Όταν τον παντρεύτηκα, όλοι είπαν: ‘Ω, είναι ένας κανονισμένος γάμος, τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του’. Κι εγώ σκέφτηκα: ‘Ναι, εντάξει. Σκεφτείτε ότι θέλετε’. Δεκαπέντε χρόνια μετά, είμαστε ακόμη ερωτευμένοι. Και δεν με προσβάλει όταν μου το λένε αυτό. Λέω πως μπορούν να σκέφτονται ότι θέλουν» είπε.

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.