Τι αποκάλυψε για τον Michael Schumacher και την εξέλιξη της υγείας του η γυναίκα του, Corinna

25 Νοεμβρίου 2018 18:50

Ως «μαχητή που δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει» χαρακτηρίζει τον Michael Schumacher, η σύζυγός του Corinna σε γράμμα που έστειλε στον κοινό φίλο τους και Γερμανό μουσικό Sascha Herchenbach, ο οποίος έγραψε ένα τραγούδι προς τιμήν του με τίτλο «Γεννημένος να μάχεται».

«Θέλω να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμα και το ωραίο δώρο σου, το οποίο μας βοηθάς σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Είναι καλό να λαμβάνουμε τέτοιου είδους ευχές και λόγια με καλές προθέσεις, τα οποία αποτελούν υποστήριξη για την οικογένειά μας. Ξέρουμε ότι ο Michael είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει», ήταν μερικά από τα λόγια της συζύγου του Schumacher.

Tο περιεχόμενο της συγκεκριμένης επιστολής θεωρείται η πρώτη δήλωση της γυναίκας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την ώρα που έκανε σκι.

Το γράμμα θεωρείται πως γράφτηκε το 2014, ένα χρόνο μετά το ατύχημα, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από τον συνθέτη.

Η κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αποτελεί μυστήριο, αφού μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημοσίως, ενώ ακόμα και η τοποθεσία όπου συνεχίζεται η αποθεραπεία του είναι άγνωστη.

Φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου λαμβάνει την ιδιαίτερη φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Σε πρόσφατο δημοσίευμά της, η «Paris Match» είχε περιγράψει την ζωή του Schumacher, αναφέροντας πως κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και δακρύζει κάθε φορά που βλέπει τη θέα από το δωμάτιό του.