Τι αποκάλυψε η Ελένη Ράντου για τις σειρές που έχει παίξει

Δημοσιεύθηκε: 13/10/2019 13:07
Τι αποκάλυψε η Ελένη Ράντου για τις σειρές που έχει παίξει

Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Ελένη Ράντου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπή του ΣΚΑΪ «DOT.». Η ηθοποιός έκανε… ποδαρικό σε μία καινούργια ενότητα της εκπομπής, όπου έπρεπε να κάνει μία αναδρομή στο επαγγελματικό παρελθόν της.
Όταν έφτασε η στιγμή της πολυσυζητημένης σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» δήλωσε: «Αρχικά μου είχε προταθεί ο ρόλος που έκανε η Χρύσα Ρώπα και αρνήθηκα. Ήθελα να κάνω ένα ρόλο που να ‘ναι διαφορετικός με την Ελένη από το «Κωνσταντίνου & Ελένης». Υπήρξε μια κακή διαχείριση του Αλέξανδρου ως προς το όνειρό του. Έπρεπε λίγο να το ‘χε προστατεύσει». Αναφέρθηκε σε μία προγενέστερη επιτυχία της… Τη σειρά «Αχ Ελένη»: «Η Χρύσα Ρώπα έπαιζε τη γιαγιά. Κανείς δεν αναρωτήθηκε ποτέ πόση διαφορά ηλικίας έχουμε. Ήταν σουρεάλ. Δεν πάταγε πολύ στην πραγματικότητα, αλλά πάταγε σε έναν φανταστικό κόσμο που είχε αυτή η ηρωίδα».
Μίλησε για το κλασικό πλέον «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Θυμάμαι να πέφτουν άπαντες έξω, πρώτος ο κ. Καλημέρης, ο οποίος μου έλεγε: «Γιατί το έκανες αυτό; Είσαι τρελή»; Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που κάτι παρόμοιο μου έλεγε…».
Για το πώς οι «Σαββατογεννημένες» θα συνδέονταν με το «Παρά πέντε»: «Όταν τελείωσαν οι «Σαββατογεννημένες», μας είχε ζητήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και στις τρεις, να κάνουμε και οι τρεις μαζί τον ρόλο της Μακρυπούλια. Ουσιαστικά, ένα πνεύμα… Γιατί μου λέει: «Κάθομαι να γράψω το καινούριο και μου έρχεται απευθείας η δική σας εικόνα». Τον είχα συμβουλεύσει να ξεκολλήσει από τη δική μας εικόνα και στην καινούρια του δουλειά να πάει με καινούρια συστατικά, με καινούργια υλικά».