Τι αποκάλυψε η Ελένη Ράντου για τις σειρές που έχει παίξει

Δημοσιεύθηκε: 13/10/2019 13:07
Τι αποκάλυψε η Ελένη Ράντου για τις σειρές που έχει παίξει

Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Ελένη Ράντου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπή του ΣΚΑΪ «DOT.». Η ηθοποιός έκανε… ποδαρικό σε μία καινούργια ενότητα της εκπομπής, όπου έπρεπε να κάνει μία αναδρομή στο επαγγελματικό παρελθόν της.
Όταν έφτασε η στιγμή της πολυσυζητημένης σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» δήλωσε: «Αρχικά μου είχε προταθεί ο ρόλος που έκανε η Χρύσα Ρώπα και αρνήθηκα. Ήθελα να κάνω ένα ρόλο που να ‘ναι διαφορετικός με την Ελένη από το «Κωνσταντίνου & Ελένης». Υπήρξε μια κακή διαχείριση του Αλέξανδρου ως προς το όνειρό του. Έπρεπε λίγο να το ‘χε προστατεύσει». Αναφέρθηκε σε μία προγενέστερη επιτυχία της… Τη σειρά «Αχ Ελένη»: «Η Χρύσα Ρώπα έπαιζε τη γιαγιά. Κανείς δεν αναρωτήθηκε ποτέ πόση διαφορά ηλικίας έχουμε. Ήταν σουρεάλ. Δεν πάταγε πολύ στην πραγματικότητα, αλλά πάταγε σε έναν φανταστικό κόσμο που είχε αυτή η ηρωίδα».
Μίλησε για το κλασικό πλέον «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Θυμάμαι να πέφτουν άπαντες έξω, πρώτος ο κ. Καλημέρης, ο οποίος μου έλεγε: «Γιατί το έκανες αυτό; Είσαι τρελή»; Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που κάτι παρόμοιο μου έλεγε…».
Για το πώς οι «Σαββατογεννημένες» θα συνδέονταν με το «Παρά πέντε»: «Όταν τελείωσαν οι «Σαββατογεννημένες», μας είχε ζητήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και στις τρεις, να κάνουμε και οι τρεις μαζί τον ρόλο της Μακρυπούλια. Ουσιαστικά, ένα πνεύμα… Γιατί μου λέει: «Κάθομαι να γράψω το καινούριο και μου έρχεται απευθείας η δική σας εικόνα». Τον είχα συμβουλεύσει να ξεκολλήσει από τη δική μας εικόνα και στην καινούρια του δουλειά να πάει με καινούρια συστατικά, με καινούργια υλικά».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT