Τι εξομολογήθηκε η Μίνα Αρναούτη στη μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου;

Δημοσιεύθηκε: 11/09/2019 14:17
Τι εξομολογήθηκε η Μίνα Αρναούτη στη μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου;

Πριν από λίγες μέρες είδαμε ένα δημόσιο διάλογο ανάμεσα στη Μίνα Αρναούτη και τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου. Όλα δείχνουν ότι οι δύο γυναίκες άκουσαν μία τρυφερή κουβέντα η μία στην άλλη και αυτό έγινε αφορμή για να συναντηθούν.
Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στο φακό και δημοσίευσαν μία κοινή τους φωτογραφία.

Αρναουτ
Συγκεκριμένα, η Μίνα Αρναούτη ανάρτησε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.
«Ζήλεψα της λέω! Με κοίταξε. Την κοιτάζω και της λέω «που υπερασπίστηκες την Στέλλα. Που δεν άφησες περιθώρια να την κατασπαράξουν». Μου έκανε μια αγκαλιά. Ένα τεράστιο ψυχικό βάρος έφυγε από πάνω μου, ένιωσα ότι κάποιος πιο δυνατός από εμένα και με μεγαλύτερο πόνο με κατάλαβε. Της έκανα κι εγώ μια αγκαλιά και νιώθω πια πως εξιλεώθηκα με την αγκαλιά αυτής της μανούλας. Μακάρι να μπορούσαμε να αλλάζαμε τα πάντα. Δεν μπορούμε! Κάποιοι χαίρονται να μας βλέπουν να είμαστε καλά, γι’ αυτούς πρέπει να παλέψουμε! Στέλλα Νικολάου είσαι η καινούρια μου φίλη! Υπέροχες μαμάδες μεγαλώνουν υπέροχα παιδιά! Τα λουλούδια είναι από εκείνη για μένα. Την είχα ανάγκη αυτή τη κουβέντα. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας επίσης.», έγραψε