Τι φόρεσε η Μόνικα Μπελούτσι που θα θέλουμε να φορέσουμε όλες

Δημοσιεύθηκε: 10/09/2019 16:42
Τι φόρεσε η Μόνικα Μπελούτσι που θα θέλουμε να φορέσουμε όλες

Αυτή τη φορά η επιλογή της ηθοποιού θα λέγαμε ότι σαν μία πρώτη σκέψη δεν είναι τόσο θηλυκή, ωστόσο όταν μία γυναίκα σαν την Μπελούτσι φοράει αυτή τη φόρμα, τη βλέπεις με άλλο μάτι… Και ναι είναι ένα πολύ θηλυκό και πρακτικό κομμάτι τελικά που μπορεί να μας βγάλει από την άβολη θέση του «τι να φορέσω πάλι;»… Η ηθοποιός, στην πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, επέλεξε μια από τις hot τάσεις της σεζόν. Η τάση «utility» λέει ναι στην πρακτικότητα: μεγάλοι οίκοι (όπως Μiu Miu και Chloé) συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους combat boots, cargo παντελόνια, jacket και boilersuits (σ.σ.: την ολόσωμη φόρμα που μοιάζει με φόρμα εργασίας) με oversized τσέπες. Μια ολόσωμη φόρμα που εκπροσωπεί αυτή την τάση επέλεξε και η ηθοποιός σε εμφάνισή της στο Etrange Festival στο Παρίσι.

Μπελούτσι
Μέσα από την τζιν ολόσωμη φόρμα (με ζώνη στη μέση) διακρίνεται ένα μαύρο τοπ ενώ δεν βλέπουμε κάποιο κόσμημα να συμπληρώνει το outfit.
Η άνεση γίνεται το Νο1 ζητούμενο στις στιλιστικές επιλογές του 2019 και η Μόνικα Μπελούτσι έδειξε ότι είναι ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις.
Υιοθετεί αυτές που συμβαδίζουν με το προσωπικό της στιλ.