Θέλω να τα ξέρω όλα: Αναλυτικές προβλέψεις, για κάθε ζώδιο, μέχρι το τέλος του 2018

16 Δεκεμβρίου 2018 17:36

Λιγότερες από 15 μέρες έμειναν ως το τέλος της χρονιάς κι εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε τα μελλούμενα. Μετά, λοιπόν, απ’ την θερμή και σέξι Πανσέληνο που καταφτάνει στις 22 Δεκεμβρίου, η σημαντική ημερομηνία του διαστήματος είναι η 28η του μήνα: η Αφροδίτη στην 20° 30’ του Σκορπιού σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στην 20° 30’ του Αιγόκερω και φέρνει στην επιφάνεια πολλές και ποικίλες ερωτικές καταστάσεις. Ακόμα και καθοριστικές γνωριμίες που θα «τεστάρουν» τον αυτοέλεγχό μας. Παράλληλα, όμως, μπορεί να σημαίνουν κι απόπειρα πατροναρίσματος της «άλλης πλευράς» αν είμαστε σε σχέση. Η καλή εκδοχή της συγκεκριμένης θέσης είναι τα έντονα πάθη και οι όμορφες εξομολογήσεις που θα ταυτιστούν και μ’ ένα παλιό ή καινούριο ζευγάρι, το οποίο θα έρθει πιο κοντά. Η θέση αυτή, να υποσημειώσω, αφορά τα ζώδια του Σταθερού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), καθώς και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και ειδικά όσους/ες έχουν γενέθλια στα τέλη του 2ου με αρχές του 3ου δεκαήμερου των ζωδίων τους. Κατά τ’ άλλα, δεν αναμένονται σοβαρές αλλαγές, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ν’ αβαντάρει την έντονη επικοινωνία, όπερ σημαίνει σε κάποιες περιπτώσεις και τις εντάσεις μεταξύ δύο πλευρών. Καλώς εχόντων των πραγμάτων κι εφόσον ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο, καθόσον Λέοντα, επηρεάζει η συγκεκριμένη θέση, κάτσει… ήσυχος, δεν θα υπάρξουν «τριγμοί» στην εγχώρια πολιτική σκηνή. Ούτε, όμως κι αντιδράσεις έξωθεν που θ’ ανατρέψουν υπάρχουσες ισορροπίες (λέμε τώρα). Για το φινάλε και με τον Ερμή στον Τοξότη ως τις 5/1, πριμοδοτούνται τα οικονομικά μας. Eυκαιρίες δίνονται στους περισσότερους αφειδώς και το πιο σοφό θα είναι να τις αξιοποιήσουμε για να κάνουμε πιο «άνετες» γιορτές και να μοιραστούμε όλα τα καλά του χρήματος με τους οικείους μας, αλλά και με όσους έχουν ανάγκη. 

ΚΡΙΟΣ Αγαπημένο Κριαράκι, γι’ αρχή να σου πω ότι ο Άρης στους Ιχθείς σε ωθεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νιώσεις την ανάγκη ν’ απομονωθείς για, λίγο μη διστάσεις να το πράξεις. Καλό θα σου κάνει. Άλλωστε, έχεις τέτοια κοινωνικότητα μέσα σου που χρειάζεται  να τη… συγκρατήσεις ένα τσακ. Δεν είναι αναγκαίο να είσαι «πανταχού παρών» κάθε στιγμή. Επιπλέον, μπορεί να έχεις μια «δυνατή» μεταφυσική εμπειρία, κάτι που θα σε αναπτερώσει. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και θα σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/ή. Από την άλλη πλευρά, όμως, θα έχεις την ευκαιρία να διευκρινίσεις «θολά» σημεία του παρελθόντος. Όσον αφορά τα ερωτικά σου, αν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε «καλεί» έτσι απλά ν’ απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της, χωρίς βέβαια να έχεις το μυαλό σου σε άλλα «μπλεξίματα»! Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που ξέρεις ότι σε αγαπούν και τ’ αγαπάς. Ίσως, δε, συμβούν πολλά περισσότερα με κάποιον/α, που γνωρίζεις απ’ τα παλιά κι έχετε ήδη οικειότητα μεταξύ σας. Κατά τ’ άλλα και σ’ ό,τι αφορά τώρα τα επαγγελματικά σου, κρατάς το κλειδί για ν’ απεγκλωβιστείς από τα προβλήματα που συναντάς. Κι αν ένα πρακτικό εμπόδιο σε καθυστερεί, δεν χρειάζεται να παρασυρθείς από μια εύκολη λύση που σου προτείνουν: κρύβει παγίδες.
ΤΑΥΡΟΣ Ο Άρης στους Ιχθείς «συνδράμει» σ’ ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως όμως υπάρξουν και κάποια παρατράγουδα στις συναναστροφές σου. Ανάλογα «θολό» είναι το κλίμα και σε μια συλλογική προσπάθεια, ενδεχομένως που αφορά τα επαγγελματικά σου. Στην προκειμένη, το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να «διαβάσεις πίσω από τις γραμμές» για να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Από την άλλη και με την «ευγενική χορηγία» του Ερμή στον Τοξότη, «στηρίζεσαι» καθ’ όλα στα οικονομικά: δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα, να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθημα, ίσως όμως και να βρεις κάποιο παλαιό αντικείμενο αξίας. Στα προσωπικά σου τώρα, με την Αφροδίτη απέναντί σου, ενδέχεται να έρθεις κοντά με κάποιον/α που διαθέτει πολύ ζεστή αγκαλιά, με τη συνέχεια να είναι ανοικτή στα πάντα όλα. «Παίζει» βέβαια και το σενάριο της επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν σου. Αν πάλι δεν είσαι σόλο, τότε όλα τα παραπάνω δείχνουν κάπως «άβολα» και είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα. Γενικότερα -κι εδώ είναι τα πολύ καλά νέα- μέχρι και το τέλος του χρόνου, ο παράγοντας τύχη κάνει την εμφάνισή του αρκετές φορές, ιδιαίτερα τις στιγμές που θα πιστεύεις ότι παλεύεις τζάμπα: ξαφνικές ευκαιρίες αναπτερώνουν το ηθικό σου, τα οικονομικά σου «μπουμπουκιάζουν» κι εσύ, καθώς έχεις και ιδιαίτερη σχέση με το χρήμα, ανεβαίνεις ψυχολογικά και το δείχνεις στον περίγυρό σου κι όπου αλλού επιθυμείς.
ΔΙΔΥΜΟΙ Σε κάθε τομέα της ζωής σου και κυρίως στα επαγγελματικά, ακόμα δε κι αν οι περισσότεροι είμαστε σε φάση ριλάξ, οι εξελίξεις τρέχουν. Εσύ, λοιπόν, δεν θα πρέπει να μείνεις πίσω, καθώς θα διαπιστώσεις και μάλιστα άμεσα ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν πότε θα «ξεκολλήσεις» από ιδέες σου που δεν έχουν βρει ακόμα εφαρμογή. Καλό, στο διά ταύτα, είναι να μη… χαζεύεις και ν’ ανακτήσεις την δυναμική σου πριν χαθούν οριστικά οι ευκαιρίες. Ίσως μάλιστα καταστεί αναγκαίο να χρησιμοποιήσεις και λίγη από την «πονηριά» σου προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου όπως τις έχεις στο μυαλό σου. Είναι επίσης πιθανό -και δώσε βάση σε αυτό- ο Ερμής στον Τοξότη ν’ αναβιώσει μια συνεργασία σου, αλλά και να σε φέρει σε επαφή με πρεσβύτερους ή «βετεράνους» μιας υπόθεσης, που σαφώς θα σε «μπολιάσουν» με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Μην αμελήσεις αυτήν την ευκαιρία, αντιθέτως «πιάσε την απ’ τα μαλλιά». Στα αισθηματικά, τα πράγματα είναι από λίγο έως πολύ «κομπλικέ». Εξηγώ: ένα γεγονός θα σε φέρει πιο κοντά σ’ ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου. Αν όμως θελήσεις να δώσεις στην κατάσταση έναν πιο μόνιμο χαρακτήρα, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις στην πορεία ότι… ουδέν καλόν αμιγές κακού, αφού το τωρινό ταίρι σου έχει «κολλήματα». Οπότε, αν βλέπεις πως δεν υπάρχει υπομονή, πολλώ δε μάλλον ειλικρίνεια, άνοιξε νέο κεφάλαιο και μην ασχολείσαι με τετριμμένες καταστάσεις – και ίσως, τελικά… πρόσωπα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η καθημερινότητα σου «χρωματίζεται» έντονα λόγω του, σχετικά αβανταδόρικου απέναντί σου, Άρη στους Ιχθείς, μ’ ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, αλλά και με διαφωνίες που θα σε «τσιτώσουν». Προσοχή, λοιπόν, στη συμπεριφορά σου. Μην υπερβάλλεις για να μη βγεις «λάθος» κι ας είσαι σωστός/ή. Ο τρόπος που θα χειριστείς καταστάσεις θα μετρήσει υπέρ ή κατά σου. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς αρκετά, πρόσεξε, ωστόσο, μη… σκοντάψεις πάνω στην βιασύνη σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία, που σίγουρα μπορεί να σου προσφέρει έξτρα εισόδημα. Σχετικά με τα ερωτικά σου, όλα τα καλά εδώ και θα τα βρεις σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις: αν είσαι σόλο, θα έχεις μια ελκυστική, αν μη τι άλλο, ευκαιρία να μπεις σε σχέση που έχει προδιαγραφές μονιμότητας. Το πιθανότερο, όμως, είναι να πρόκειται για σχέση με διαφορά ηλικίας ή για μια επανασύνδεση, που μετά τον χωρισμό που προηγήθηκε, έχει «μεστώσει» ως προοπτική κι ο καθένας ξέρει τι θέλει και τι δεν θέλει από τον άλλον. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, αναμένονται περισσότερα χάδια κι… αγκαλιές! Προσοχή, όμως, στις εντελώς καινούριες γνωριμίες. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι έχουν προοπτική, η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει σύντομα. Παράλληλα, παρουσιάζεται κινητικότητα στα επαγγελματικά σου: έχεις αποδείξει την αποτελεσματικότητά σου, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσήλωση στον στόχο σου.
ΛΕΩΝ Αυτό το φεγγάρι ξοδεύεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες, είτε για να κάνεις κάποια δώρα, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Επιπλέον, εξακολουθεί να υπάρχει ένας κίνδυνος εξαπάτησης ή κλοπής, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί ν’ ανατρέξεις στο παρελθόν, αναπολώντας τα «πώς» και τα «γιατί» πρότερων καταστάσεων. Συγχρόνως, όμως, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε παλιά, είτε καινούρια. Παράλληλα, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου αυξάνει τις ευαισθησίες σου, καθώς και τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό σου κι αν είσαι μόνος/η δεν θέλει και πολύ για να φλερτάρεις μέχρι και να καταλήξεις σε μια καυτή αγκαλιά. Αν πάλι είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξουν γκρίνιες, αφού η ανάγκη σου να συμπαρασταθείς στους «αδυνάτους» μπορεί να παρεξηγηθεί ως ερωτικό ενδιαφέρον. Σε ό,τι αφορά γενικότερα κάθε τομέα της ζωής σου, φρόντισε να ολοκληρώνεις αυτά που αναλαμβάνεις και μην αλλάζεις τόσο γρήγορα γνώμη. Αυτό, εξάλλου, σε αναγκάζει να επαναλαμβάνεις τις προσπάθειές σου και να χρονοτριβείς. Πρόσεχέ το, λοιπόν, για να μη χάνεις άσκοπα και ενέργεια – σού είναι απαραίτητη γιατί φαίνεται πως έχεις καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια αυτό το διάστημα προκειμένου ν’ ανταποκριθείς σε πλείστες όσες ευθύνες και υποχρεώσεις και βέβαια για να «κλείσεις» μ’ εκκρεμότητες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ O Άρης στους Ιχθείς και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω διακοπών στην ουσία, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που σε αγχώνουν πάρα πολύ και βέβαια ποιος σε αδικεί. Ίσως μάλιστα ανταλλάξεις απόψεις σε εξαιρετικά «ηλεκτρισμένο» κλίμα. Εν ολίγοις, δεν θα λείψουν τα μπερδέματα, οπότε πρόσεχε και εσύ τη συμπεριφορά σου, τις λέξεις που χρησιμοποιείς, για να μην παρεξηγηθείς. Από την πλευρά σου, πάλι κι εφόσον ακούς υποσχέσεις, μη «δένεις» καταστάσεις, αφού είναι πολύ πιθανό και μάλιστα σύντομα ν’ αποδειχθούν «της στιγμής». Ευτυχώς και εσένα σ’ αβαντάρει -με τον τρόπο του- ο Ερμής στον Τοξότη: στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα κληροδότημα. Μπορεί, όμως, η μεγαλύτερη συνεισφορά του να είναι η δημιουργία ενός ζεστού κλίματος. Και στα ερωτικά σου, τα πράγματα είναι ολίγον μπερδεμένα: αφενός, ο Άρης απέναντί σου σε βάζει στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια σχέση που σίγουρα έχει πλεονεκτήματα αλλά και κάποιες… παράλληλες πλευρές, αν το πράξεις όμως να θυμάσαι ότι κανείς και τίποτε δεν σου εξασφαλίζει τη δέουσα εχεμύθεια! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ενδέχεται ν’ ανησυχήσεις από κάποιες «ύποπτες» κινήσεις του/της συντρόφου σου. Βέβαια, τελικά μπορεί να γίνεται πολύ κακό για το τίποτα. Πρόσεξε, λοιπόν και στην προκειμένη, αυτές τις «ντελικάτες» διαχωριστικές γραμμές για να βγεις κερδισμένος/η.
ΖΥΓΟΣ Ο Άρης σού «κρούει τον κώδωνα» να δώσεις βάρος στην υγεία σου, αφού είναι εύκολο να προσβληθείς από μια ίωση ή να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, κάνοντας εντατικές ή «βαριές» εργασίες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή αντιμέτωπο/η με καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει. Ενδέχεται μάλιστα να βρεθείς εκ νέου σ’ ένα μέρος που και σε μαγεύει και κουβαλά ιστορία. Ακόμα, να εντρυφήσεις σε θρύλους και παραδόσεις ή απλώς ν’ ακούσεις διηγήσεις πρεσβυτέρων, κάτι που είναι βέβαιο πως θ’ απολαύσεις στο μάξιμουμ. Στα αισθηματικά σου, τα πάντα όλα παραπέμπουν σε αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος, αλλά σε κάθε περίπτωση μαζί με τα ευχάριστα, ενδέχεται να «ενσκήψουν» και κάποιες παλιές «αμαρτίες». Ίσως, δε, βρεθείς σε κατάσταση συναισθηματικής αδυναμίας και δεν κατορθώσεις να σκεφτείς λογικά, κάτι που, όπως καταλαβαίνεις, δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική που σου προσφέρει ο Δίας, να το ρίξεις δηλαδή στο… σορλόπ, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις! Για δες αυτό το σενάριο πιο σοβαρά απ’ τα προηγούμενα – είσαι, δεν είσαι σε σχέση. Τέλος, σχετικά με τα επαγγελματικά σου, ο χρόνος είναι πολύτιμος γιατί οι ευκαιρίες που υπάρχουν τώρα δε θα συνεχιστούν, οπότε καλό είναι ν’ αξιοποιήσεις ό,τι σού «γυαλίζει»: στην προκειμένη, μπορεί ν’ αποδειχθεί «χρυσός».
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τ’ άστρα σε «καλούν» να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές ιδέες/πλάνα σου σε όσους/ες θα σε βοηθήσουν να τα υλοποιήσεις, αλλά και να διασκεδάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Εδώ βέβαια -σκέψου το σοβαρά- πρέπει ν’ αποστασιοποιηθείς λίγο. Με άλλα λόγια, ν’ αφήσεις στην άκρη εγωισμούς και ανταγωνισμούς ή να μην τους «τροφοδοτήσεις» με τη στάση σου, αφού το καλό κλίμα μπορεί να χαλάσει από τέτοιες «ιστορίες» στο πιτς φιτίλι. Ίσως όμως προκύψει ένα εξωτερικό πρόβλημα μ’ έναν οικείο σου, που για ν’ αντιμετωπιστεί, θα πρέπει να δράσεις άμεσα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σ’ ανταμείψει με την ανεύρεση/απόκτηση ενός παλαιού αντικείμενου αξίας ή απλώς μ’ επιστροφή χρημάτων που θεωρούσες χαμένα: ακόμα κι αν απλώς έχεις τέτοιες ενδείξεις, καλό είναι να τα διεκδικήσεις άμεσα. Από την άλλη και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όλα φαίνονται -και είναι- πιο εύκολα για σένα κι αν επιθυμείς να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, θα έχεις την ευκαιρία σου. Ίσως μάλιστα εκμεταλλευτείς το σμίξιμο μιας παρέας του παρελθόντος, είτε για να ξαναζήσεις έναν έρωτα που κάποτε έσβησε, αλλά τώρα «ξαναθεριεύει», είτε για να εκπληρώσεις ένα παλιό σου «απωθημένο» για ένα πρόσωπο, που σε αυτή τη φάση φαίνεται πως είναι διαθέσιμο! Γενικά, στα αισθηματικά, χρειάζεται να γκρεμίσεις τους τοίχους που έχεις χτίσει από ανασφάλεια. Αν πάλι είσαι σόλο, τα όνειρά σου, για να βγουν αληθινά, θέλουν προσπάθεια. Μην σε παίρνει από κάτω όμως.
ΤΟΞΟΤΗΣ Αυτό το διάστημα ασχολείσαι εντατικά με υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θ’ αναστατώσουν το πρόγραμμά σου, συγχρόνως, όμως, θα διανθίσουν την καθημερινότητά σου με ωραίες εμπειρίες. Παράλληλα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου να «μπολιάζεται» από τον Χείρωνα, έχεις την τάση ν’ ασχολείσαι με την οικογενειακή παράδοση, αλλά και να «σκαλίζεις» το παρελθόν. Αυτό, δε, έχει ως συνέπεια να σκέφτεσαι επίμονα πρόσωπα και καταστάσεις τού χθεs! Το καλό, πως αυτή σου η τάση δεν έχει να κάνει τόσο με τα αισθηματικά σου: στην προκειμένη, είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, το πιθανότερο είναι να σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον». Πρόσεξε, όμως, μήπως στην όλη κατάσταση υπάρχουν ή βγουν μελλοντικά στην επιφάνεια και κρυφές παράμετροι που η δημοσιοποίηση τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μίνι σκάνδαλο. Αυτό περισσότερο αφορά την «άλλη πλευρά» κι επομένως εδώ να σου επισημάνω να μην παίρνεις τοις μετρητοίς όλα όσα σού λέει ο/η ενδιαφέρων/ουσα υποψήφιος/α, αφού μάλλον πρόκειται για «λόγια του αέρα». Απλώς, «άνοιξε τα μάτια σου» και προχώρα μεθοδικά. Τα πραγματικά καλά νέα αφορούν εσένα που βρίσκεσαι σε σχέση: βελτιώνεται σταδιακά με εμφανή σημάδια ανοδικής πορείας, κάτι που σαφώς σε χαροποιεί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αναμένεται να ενταθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, να θυμάσαι, ωστόσο, ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή θα αλλάξουν πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό αφορά τα πάντα, κυρίως δε τα επαγγελματικά σου. Γι’ αυτό ακριβώς μη βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις τα «ακλόνητα» συμπεράσματά σου, διαφορετικά μπορεί να «τραβάς τα μαλλιά σου». Καθώς, δε, τα οικονομικά σου δεν είναι ακριβώς στο «φόρτε» τους, δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε τέτοιες… πρεμούρες. Παράλληλα, με τον νοσταλγικό, αυτό το φεγγάρι, Ερμή στον Τοξότη, έρχεσαι ν’ αναπολείς στιγμές του παρελθόντος, με τη συνδρομή φωτογραφιών ή αντικειμένων που έχουν συναισθηματική αξία για σένα. Φαίνεται να υπάρχει ωστόσο κι ένα «κόλλημα», που δεν αποκλείεται να σε «καθηλώσει» σε κάποια παλιότερα θέματά σου, τα οποία ίσως θεωρήσεις πως ακόμα δεν έχουν βρει λύση. Κατά τ’ άλλα και σχετικά τώρα με τα προσωπικά σου, αν το επιθυμείς, μπορείς προχωρήσεις σε νέα σχέση. Ωστόσο, με τον Ερμή να «διχάζεται» απέναντί σου, είναι πιθανό να εισέλθεις, με τη σειρά σου, σε δίλημμα μεταξύ δύο προσώπων, που το ένα σε καλύπτει κυρίως επικοινωνιακά και το άλλο συναισθηματικά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μπορεί να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η, συνδυάζοντας μ’ επιτυχία τρυφερότητα και σεξουαλικότητα. Σημασία, αυτή την περίοδο τουλάχιστον, έχει να βρίσκεσαι παντού σε εγρήγορση. Μόνον έτσι, θα επωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αυτό τον μήνα κανονικά και δεδομένης της πολύ «δυνατής» αστρικής «ενίσχυσης» που έχεις λάβει, θα πρέπει να έχεις κάνει γερό… κομπόδεμα. Τα οικονομικά σου είναι σε άψογη κατάσταση και το «θερμό» κλίμα θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2018: ίσως, δε, λάβεις και μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Προσοχή, όμως, να ξοδέψεις από το περίσσευμά σου προκειμένου να αποκτήσεις κάποια αγαθά. Όχι από τ’ απαραίτητα. Εδώ μάλιστα είναι που πρέπει να κάνεις έρευνα αγοράς για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Από την άλλη και δεδομένου πως δεν κρύβεσαι, πρόσεχε τ’ «αρπακτικά», που καραδοκούν γύρω σου κι επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τη δική σου γενναιοδωρία. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σ’ ένα reunion με άτομα που έχεις να δεις καιρό ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σ’ έναν φορέα με παραδοσιακό «χρώμα» που θα σ’ εμπνεύσει για κάτι νέο και ωραίο, στα μέτρα και τα σταθμά σου. Στα ερωτικά σου, πάλι, οι εξελίξεις άπτονται της διάθεσής σου. Εννοώ: αν δώσεις αγάπη, θα τη λάβεις στο πολλαπλάσιο, πράγμα που σε αυτή τη φάση της ζωής σου θεωρείς αναγκαίο. Έχεις, εξάλλου, καταβληθεί απ’ τις πολλές ευθύνες που έχεις αναλάβει στα επαγγελματικά. Ίσως, δε, συγκινηθείς από μια εξομολόγηση και δώσεις «Γη και ύδωρ» για να κερδίσεις τον άνθρωπο απέναντί σου. Αν, πάλι, η προσωπική σου ζωή σε καλύπτει, όλα θα συνεχιστούν σούπερ.
ΙΧΘΥΕΣ «Καλείσαι» απ’ το σύμπαν ολόκληρο να επιστρατεύσεις τις δεξιότητές και την καπατσοσύνη σου, αφού η εβδομάδα σου θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με σένα πρωταγωνιστή, είτε από την θέση του νικητή, είτε του «ηττημένου», ανάλογα με τις πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Πρόσεχε, λοιπόν και εσύ τη συμπεριφορά και τις ατάκες σου: μέτρα τα λόγια σου και μόνον αν είναι το σωστό timing, δείξε ενθουσιασμό. Και βέβαια εκεί που πρέπει. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως κολλήσεις κάποια ίωση, αφού είναι πολύ πιθανό σε αυτή τη φάση και έχεις ταλαιπωρηθεί κιόλας αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Τοξότη, αναβιώνει μια επαγγελματική προοπτική, καθώς και η ενασχόλησή σου με οικογενειακές υποθέσεις, κάτι που σε ικανοποιεί στο μάξιμουμ. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να ευνοείσαι ύστερα από τη μεσολάβηση ενός προσώπου που σε ξέρει από τα παλιά. Στα ερωτικά, τώρα, σε «κυνηγά» το παρελθόν με κάθε έννοια: μπορεί αφενός να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην (όποια) λογική σου, αφετέρου, όμως, ίσως δεν γίνεται διαφορετικά, κυρίως αν έχεις απωθημένα που νιώθεις ότι επιβάλλεται να ζήσεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, δεν έχεις παρά να θυμηθείς από κοινού με το ταίρι σου κάποιες παλιές και «ένδοξες» στιγμές σας, τονίζοντας εκείνα που σας ενώνουν και να το χαρείτε. Ειδικά αν «ζορίζεσαι», αν νιώθεις πως κάπου το «χάνετε» αυτό το διάστημα, η επιστροφή στο παρελθόν θα συμβάλει στο να «ορθοδρομήσετε» και να ξεκινήσετε πάλι απ’ την αρχή.