Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον μηνα

Δημοσιεύθηκε: 09/07/2020 21:00
Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον μηνα

Ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού, ο Ιούλιος είναι εδώ. Τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια;

Κριός

Γενικά

Είστε μια πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας. Αλλά παρά τα γεγονότα της 1ης του μήνα, θα νιώθετε σαν να έρχεται το τέλος του κόσμου στις 2 και στις 3. Στις 4 θα το αντιληφθείτε και θα διώξετε αυτούς τους δαίμονες.

Το μυαλό σας παραμένει καθαρό έως τις 15 Ιουλίου. Οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί και οι νίκες σας είναι γλυκές. Αφήστε ό,τι πολύτιμο έχετε σε αξιόπιστα χέρια στις 7 του μήνα. Γιατί μεταξύ 8 και 10 μήνα θα έχετε διάθεση για στοιχήματα και τζόγο. Φυσικά θα κερδίσετε, με το βραβείο να είναι κυριολεκτικά μετρητά ή κάτι άλλο που πράγματι αξίζει.

Η φήμη σας είναι στα καλύτερά της για τις επόμενες μέρες που ο καθένας επιθυμεί να είναι μαζί σας. Όμως αρχίζει να γίνεται ενοχλητική γύρω στις 16 Ιουλίου.

Από τις 18 έως τις 20 του μήνα, να περιμένετε να βρείτε μια φιλία και την αγάπη σε ασυνήθιστα μέρη. Και από τις 21 έως τις 27 προετοιμαστείτε, γιατί το σύμπαν θα ελέγξει αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής.

Μπορεί να πάρετε μια απόφαση που θα σας αλλάξει τη ζωή στις 23 Ιουλίου.Αν και ο λάθος συγχρονισμός, μπορεί να την μετατρέψει σε ένα μικρό χάος. Βρείτε το δρόμο για να επιστρέψετε στη βάση σας μεταξύ 28 και 29 του μήνα – και μείνετε εκεί. Ο φετινός Ιούλιος τελειώνει με μια περίεργη αλλαγή, που θα ήταν καλύτερα να μην είχατε αντιμετωπίσει, σε άγνωστο πεδίο.

Καριέρας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι θα πρέπει να κλείσετε τα βιβλία για τον Ιούνιο, την 1η κιόλας μέρα του φετινού Ιουλίου. Εάν περιμένετε έως τις 2, ίσως δείτε μια αρνητική εικόνα για το πώς τα πήγατε. Γιορτάστε με όλη σας την ψυχή στις 4 και 5 του μήνα, επειδή τα πράγματα ήδη καλυτερεύουν. Έως τις 6 βελτιώνετε τις ηγετικές σας ικανότητες, με ένα μείγμα διερεύνησης και αυτοσχεδιασμού.

Μεταξύ 8 και 10 Ιουλίου μπορείτε να ξεχάσετε τη συνεργατικότητα, να είστε οι πρωταγωνιστές. Δώστε τα φώτα σας ή τουλάχιστον γίνετε μέντορας, σε έναν πιθανό υποψήφιο στις 12 του μήνα.

Οι μέρες από 13 έως 15, αποτελούν ιδανικό ξεκίνημα για πρότζεκτ ή πρωτοβουλίες. Αλλά εάν το βασικό προσωπικό χάσει την αυτοπεποίθησή του στις 16 του μήνα, μπορεί να καθυστερήσει τα πάντα.

Μεταξύ 18 και 20 Ιουλίου μπορείτε να πιέσετε αυτούς τους ανθρώπους. Εάν αποτύχετε, η αξιοπιστία σας μπορεί να πληγεί. Έως τις 23 του μήνα τουλάχιστον κατανοείτε ότι δεν είναι προσωπικό, κάτι που από μόνο του δίνει μια θετική προοπτική στο μέλλον σας. Καλωσορίστε νέα άτομα και συνεργάτες στη δουλειά στις 28 και 29 Ιουλίου. Πρέπει να κλείσετε τον μήνα προσέχοντας τον ανταγωνισμό εντός του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Έρωτας

Ίσως ανοίξετε τον μήνα μαδώντας λουλούδια. Τις πρώτες μέρες του αναρωτιέστε αν κάποιο άτομο σας αγαπά ή όχι. Σταματήστε αυτή την πρακτική, θα τρελαθείτε από αγωνία. Από τις 4 Ιουλίου καλείστε να δηλώσετε απαλλαγή από αμφιβολίες, λάθη του παρελθόντος και τα παρόμοια. Το σύμπαν σας παράσχει 12 ημέρες με ειλικρίνεια, διασκέδαση, αισθησιασμό…

Από τις 8 ως τις 10 του μήνα, η ατμόσφαιρα θα είναι τόσο ιδανική που θα σας μοιάζει με παράδεισο. Αυτοί που είναι έτοιμοι να αφοσιωθούν σε μια σχέση ζωής, θα θέλουν να το κάνουν και επίσημο μετά τις 13 Ιουλίου. Εκείνοι που απλώς εξερευνούν μια νέα σχέση, θα βιώσουν μια παράξενη εξέλιξη – ίσως καθοδηγούμενη από τη μοίρα… Έτσι θα περάσουν τις μέρες μετά τις 16 Ιουλίου. Τι θα κάνετε γι’ αυτό; Πού μπορείτε να στραφείτε για συμβουλές;

Μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκετε σε καλά χέρια μεταξύ 21 και 27 του μήνα. Αλλά υπάρχουν πολλές λανθασμένες εικασίες για να τις αγνοήσετε, πολλές οικείες λεπτομέρειες για να ασχοληθείτε.
Για τους εραστές που βρίσκονται σε μάχη, όλα θα συγχωρεθούν στις 28 και 29 Ιουλίου. Οι υπόλοιποι θα έχουν κάποια ακόμη σημαντικά θέματα να επιλύσουν καθώς ο μήνας τελειώνει.

 

Ταύρος

Γενικά

Ο μήνας σας θα αρχίσει πραγματικά μετά τις 2: Από εκεί και έπειτα είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Θα έχετε δύο μέρες γεμάτες ελπίδα και υποσχέσεις, που τις ακολουθούν δύο μέρες με αντιφατικά νέα. Τελικά, παίρνετε μια ανάσα στις 6 Ιουλίου.

Θα έχετε περιθώριο μέχρι τις 17 Ιουλίου να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας και να πιείτε στην υγεία της ομορφιάς που σας περιβάλει. Μιλήστε με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις που μπορούν να δουλέψουν υπέρ σας. Και όσοι βρίσκονται σε φάση αναζήτησης, μπορούν να προσβλέπουν σε μια εξαιρετική εβδομάδα.

Ξεκινήστε να κλείνετε όποια εκκρεμότητα έχετε, μέχρι τις 16 Ιουλίου. Γιατί από τις 18 θα πρέπει να πολεμήσετε με κάποια άτομα. Η επίθεση θα έχει τελειώσει έως τις 21 του μήνα. Είστε ελεύθεροι ή τουλάχιστον έχετε λάβει την αποδοχή. Μεταξύ 23 και 29 Ιουλίου μπορεί να πέσετε στην παγίδα των ίδιων σας των ψευδαισθήσεων.

Βεβαιωθείτε ότι δεν πληγώνετε τον εαυτό σας, σε μια έντονη στιγμή στις 25 του μήνα. Η τύχη που θα σας προσεγγίσει στις 30 και 31 του φετινού Ιουλίου, αντισταθμίζει όλα όσα συνέβησαν έως τώρα.

Καριέρα

Η 2η μέρα του φετινού Ιουλίου είναι το πραγματικό σημείο εκκίνησής σας. Βρίσκεστε σε επαφή με τους συναδέλφους σας και με την αγορά. Αξιοποιήστε την ανάπαυλα του σαββατοκύριακου στις 4 και 5 του μήνα. Θα έχετε την τύχη συντροφιά σας και με ευχαρίστηση θα αυξήστε τη δυναμική από τις 6 και μετά.

Έως τις 9 Ιουλίου εντυπωσιάζετε τους σωστούς πελάτες, καθώς ο ανταγωνισμός κλονίζεται. Οι μέρες στις 11 και 12 περιέχουν προσωπική ικανοποίηση, καθώς ίσως ξεκινά μια ρομαντική περίοδος με κάποιον που γνωρίσατε μέσω επαγγελματικών επαφών. Οι πόροι που χρειάζεστε, έρχονται εύκολα μεταξύ 13 και 15 του μήνα. Σας δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής, με άτομα που θεωρούνται ελίτ στις 16.

Αυτό σας καθιστά στόχο για καιροσκόπους μεταξύ 18 και 20 Ιουλίου.

Στις 21 και 22 του μήνα προβλέπεται μια ευπρόσδεκτη αύξηση στα οικονομικά σας. Μεταξύ 23 και 29 Ιουλίου αυτή η αύξηση αποκτά σταθερότητα, καθώς οι πιθανοί πελάτες ξεπερνούν την αρχική τους έκπληξη. Μην ανησυχείτε που χάνετε το πλεονέκτημά σας. Αυτό μονάχα σημαίνει ότι το προϊόν ή οι υπηρεσίες σας θα είναι πολύ γνωστές έως τις 31. Δεν θα μπορούσατε να είχατε ζητήσει μεγαλύτερο κομπλιμέντο.

Έρωτας

Οι νέες σχέσεις θα βιώσουν άνθηση. Οι εραστές παραμένουν μαζί και φουντώνουν τη φωτιά ανάμεσά τους. Αλλά τα αμφιλεγόμενα ζευγάρια, ας μην αναμένουν μεγάλη εξωτερική βοήθεια.

Στις 4 και 5 Ιουλίου μπορεί να είστε οι δυο σας ενάντια στον κόσμο, αλλά μην ανησυχείτε. Μεταξύ 6 και 17 θα δείξετε σε όλους κάποια ιδιαίτερα πράγματα: Ο ρομαντισμός που ανθίζει, αρωματίζει τον αέρα τριγύρω σας.

Στις 9 του μήνα, οι φίλοι είναι ενθουσιασμένοι μαζί σας. Όση συστολή κι αν νιώσετε δημόσια στις 11 και 12, τα συναισθήματά σας θα είναι φανερά στο πρόσωπό σας. Ακόμα και οι συνειδητά ελεύθεροι, θα βρουν κάποιο άτομο που θα τους κάνει να ξανασκεφτούν τις θέσεις τους περί σχέσεων στις 13 Ιουλίου. Όσο για τις 16, στέλνετε ερωτικά μηνύματα ή δείχνετε πόσο θέλετε ή εκτιμάτε ένα ιδιαίτερο άτομο.Οι μέρες μεταξύ 18 και 20 του μήνα δεν ενδείκνυται για τυφλά ραντεβού και βαριές συζητήσεις.

Στις 23 Ιουλίου ξεκινά μια από εκείνες τις παράξενες πορείες, που τα σοβαρά άτομα γνωρίζουν πολύ καλά. Στην αρχή βλέπετε δυνατότητες, αλλά υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση σε αυτό από τις 25 ως τις 27. Όμως η αγάπη κατακτά τα πάντα. Και μέχρι τις 31 του μήνα, θα πιστεύετε σε αυτήν και πάλι.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Το σύμπαν σας προκαλεί τις πρώτες μέρες. Ίσως ένας μέρος από αυτό να προέρχεται από μέσα σας. Βρείτε περί τίνος πρόκειται μέχρι τις 4 του μήνα.

Έχετε πολλούς φίλους όταν θέτετε τα πρότυπα για τη φιλία. Διώξτε τα κακά πρόσωπα στις 6 και 7 Ιουλίου. Μεταξύ 8 και 20 θα βιώσετε μια προσωπική αναγέννηση. Η φήμη σας είναι καλή, κάτι που δεν ισχύει και για τα οικονομικά σας.

Από τις 13 έως τις 15 του μήνα, γίνεστε εύκολα νικητές και οι απόλυτα καλοί φίλοι. Η τιμιότητα είναι εξίσου σημαντική με τη διασκέδαση. Το να γυρίσετε σελίδα δείχνει σωστό στις 17.

Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι να συμβεί και η αλλαγή της κατάστασής σας κατά τη διαδικασία αξίζει. Στα μειονεκτήματα, έχετε κολλήσει με τυχόν κρυφά έξοδα που προκύπτουν στις 21 Ιουλίου.

Δεν υπάρχει επιστροφή μετά τις 23 του μήνα. Η ρομαντική ή πνευματώδης αγάπη, αλλάζει τα πάντα. Από τις 25 έως τις 31 Ιουλίου θα έχετε να παλέψετε με αυτές τις διαφορές. Αλλά αυτό είναι το είδος της πρόκλησης που πάντα λαχταρούσατε.

Καριέρα

Έχετε ένα προαίσθημα τις πρώτες τρεις μέρες του μήνα, αλλά δεν αποδίδει όπως περιμένατε.
Μεταξύ 4 και 7 Ιουλίου οι βασικές σας υποθέσεις αμφισβητούνται. Ευτυχώς από τις 8 μέχρι τις 20 διαβλέπεται μια καρποφόρα περίοδος, αν είστε έτοιμοι να λάβετε καρπούς.

Οι ομάδες επεκτείνονται με νέα μέλη που έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες από τις 12 του μήνα και μετά. Αλλά ακόμα όλα έχουν να κάνουν με εσάς μεταξύ 13 και τις 15. Οι δεξιότητές σας οδηγούν τη μηχανή και δίνετε στους πελάτες περισσότερο χρόνο πρόσωπο με πρόσωπο.

Σταματήστε λίγο πριν ξεπεράσετε τα όρια στις 16 Ιουλίου. Αυτό θα προσθέσει διπλωματία στο βιογραφικό σας. Ενώ είστε ακόμη το χρυσό παιδί στις 19, γνωρίζετε ότι τα πράγματα πρέπει να ηρεμήσουν κάποια στιγμή.

Έως τις 21 του μήνα, η πραγματικότητα που επικρατεί στην αγορά διαλύει κάθε λατρεία της προσωπικότητάς σας. Τώρα είστε απλώς ακόμη ένας υπάλληλος, μέσα στην πληθώρα υπαλλήλων που κερδίζει τα προς το ζην. Αλλά το κλείσιμο του ματιού από έναν ειδικό στις 23 Ιουλίου, προμηνύει ότι ο επόμενος μήνας θα είναι διαφορετικός.

Αυτό κάνει την τελευταία εβδομάδα του φετινού Ιουλίου δυσκολότερη. Το καθήκον σας καλεί, ανεξάρτητα από το προσωπικό σας πρόγραμμα. Θα πρέπει να παραδεχθείτε ότι ακόμα βελτιώνεστε σε αυτή τη δουλειά.

Έρωτας

Θα ξεκαθαρίσετε τις ειλικρινείς προτιμήσεις σας τις πρώτες τρεις μέρες του μήνα. Άραγε, το να γνωρίζεις ποιον δεν επιθυμείς, σε φέρνει πιο κοντά σε αυτόν που επιθυμείς;

Βρίσκετε την αγάπη μεταξύ 4 και 5 Ιουλίου. Τα ζευγάρια επιστρέφουν στα συνηθισμένα στις 6 και 7: Είτε σκεπτόμενα ξανά αυτό που τους έφερε κοντά, είτε αναβαθμίζοντας την κοινή τους ζωή.

Οι μέρες από τις 8 ως τις 20 του μήνα, αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για συναντήσεις, ραντεβού και ζευγαρώματα, εφόσον αυτές είναι οι προτεραιότητες. Είναι η κατάλληλη εποχή και το μέρος για ορισμένα είδη χημείας. Τα οικεία πρόσωπα γίνονται απαραίτητα. Οι υποσχέσεις εκπληρώνονται.

Μεταξύ 13 και 15 Ιουλίου βρίσκεστε στην κορυφή της πνευματικής, συναισθηματικής και φυσικής συντροφικότητας. Οι εραστές ξαναβρίσκουν την αλήθεια σε κάθε άγγιγμα. Μετά τις 17, μόνο μία νότα ευωδίας ή ο ήχος μιας φωνής αρκεί για να αποδείξει ότι αυτός είναι ο ρομαντικός σας προορισμός. Αλλά ο καθένας χρειάζεται χώρο, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας. Και θα υπάρξουν κάποιες ρωγμές γύρω στις 21 του μήνα, αν δεν έχετε χρόνο χωριστά. Επιβεβαιώστε και ολοκληρώστε τη σχέση σας στις 23 και 24, που οι σύντροφοι θα έχουν βρει την αρμονική συνύπαρξη.

Καρκίνος

Γενικά

Οι πρώτες πέντε ημέρες του μήνα θα είναι περίεργη περίοδος. Φαίνεται ότι βρίσκεστε στο απόγειο των δυνάμεών σας – αλλά θέλετε κάτι περισσότερο. Ο κόσμος είναι ικανοποιημένος, γιατί εσείς ικανοποιείτε τις προσδοκίες του.

Ξεφύγετε από αυτή την παγίδα στις 6 Ιουλίου, μην παραδίνετε ένα πράγμα για να κερδίσετε ένα άλλο. Νέες εμπειρίες σας κάνουν να λάμψετε. Αλλά μεταξύ 8 και 10, είστε απόντες από συγκεκριμένα γεγονότα λόγω περιστάσεων είτε επιλογής. Δεν πρέπει να νιώσετε αμήχανα γι’ αυτό, γιατί από τις 11 του μήνα επιστρέφετε στον πραγματικό εαυτό σας. Τα σωστά άτομα ακούν. Τα κατάλληλα χέρια σας επιδοκιμάζουν ή σας καλούν να προχωρήσετε μπροστά.

Έως τις 13 Ιουλίου αναρωτιέστε αν αξίζετε τόση καλή τύχη. Αλλά μην ανησυχείτε – την αξίζετε. Μεταξύ 16 και 17 κάνετε ελιγμούς για να βρεθείτε σε μια καλή θέση. Σας είναι εύκολο να είστε σωστοί. Ζείτε σα βασιλιάδες έως τις 22 του μήνα. Αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να κερδίσετε τον σεβασμό με κόπο. Μεταξύ 25 και 27, είστε μόνο εσείς υπεύθυνοι για τη μοίρα σας. Ίσως στις 28 Ιουλίου ανοίξει και πάλι ένας κύκλος αβεβαιότητας. Προετοιμαστείτε για δράματα στις 31, αν και σας αρέσει να έχετε αυτή τη διάθεση.

 

Καριέρα

Επιθυμείτε να ξεκινήσετε από νωρίς τις διακοπές σας. Πάντως δεν θα πρέπει καν να προσπαθήσετε να κάνετε κάποια δουλειά, πριν τις 6 Ιουλίου. Οι πρώτες πέντε ημέρες περιλαμβάνουν δύσκολες επιλογές, που είστε πολύ εμπλεκόμενοι για να τις αποφύγετε. Αλλά αν μετά προσπαθείτε ακόμη να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο ή μια θέση, θα έχετε πρόσβαση στις 7 του μήνα.

Φοροεισπράκτορες ή ενοχλητικοί πωλητές ζητούν να αποπληρωθούν στις 8 και 9 Ιουλίου. Ξεπληρώστε τους. Όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, τόσο καλύτερη χρήση θα κάνετε με τα βραχυπρόθεσμα κέρδη που θα έρθουν μεταξύ 11 και 22 του μήνα. Στις 16 και 17 δουλεύετε το σύστημα με γνώση, ίσως και να εκδίδετε κανονισμούς που σας ωφελούν. Μετά τις 19 Ιουλίου, συμπαθητικοί νεοεισερχόμενοι υπάλληλοι υποστηρίζουν την προσπάθειά σας. Έτσι φτάνετε στο πιο δύσκολο κομμάτι, στις 23 του μήνα. Όσοι έχουν εμπειρία, μειώνουν τις απώλειές τους αντί να αναλαμβάνουν αδύνατα πρότζεκτ.

Εστιάστε στον στόχο γιατί η τύχη σας επισκέπτεται στις 26 και 27 Ιουλίου. Στο τέλος του μήνα ελαχιστοποιήστε τους περισπασμούς, επιλέγοντας να δουλεύετε μόνοι σας.

Έρωτας

Τις πρώτες μέρες του μήνα, θα καταλάβετε τις επιπτώσεις κάποιων πράξεων. Και αυτοί που πληγώνουν άλλους επίτηδες, δεν κάνουν νέους φίλους. Ένα καινούργιο συναίσθημα είναι πολύ ιδιωτικό στις 6 και 7 Ιουλίου. Ούτε καν ο καλύτερός σας φίλος δεν χρειάζεται να ξέρει ακόμα. Ο χρόνος τελειώνει για τους αναποφάσιστους γύρω στις 9: Εάν δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, αφήστε το άλλο άτομο να φύγει. Από τις 11 ως τις 22 του μήνα, έχετε διαθέσιμο ποιοτικό χρόνο για το άτομο που μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας. Χαλαρώστε τις όποιες εμμονές σας και κερδίστε τον κόσμο. Το σώμα παίρνει τον έλεγχο στις 16 και 17 Ιουλίου. Και εσείς με ευχαρίστηση το αφήνετε. Οι εραστές απολαμβάνουν μια πλευρά ο ένας του άλλου, που δεν είχαν ξαναδεί μέχρι στιγμής.
Αυτοί που σχεδιάζουν να φτιάξουν οικογένεια, βλέπουν μια χαρούμενη λάμψη του μέλλοντος στις 21 του μήνα. Τολμήστε να πάρετε την κυριαρχία της κατάστασης στις 23, αν ο σύντροφός σας είναι αργός ή αναποφάσιστος.

Αν περιμένατε για να αποκαλύψετε τα παλιά σας συναισθήματα σε κάποιον, θα έχετε την καλύτερη ευκαιρία μεταξύ 25 και 27 Ιουλίου. Μετά από αυτό, τα άτομα είναι απασχολημένα ή ψάχνουν για άλλες ευκαιρίες.

 

Λέων

Γενικά

Η πρώτη μέρα του μήνα δεν αποτελεί λανθασμένη αρχή. Αλλά εσείς φαίνεται να χάνετε τον ενθουσιασμό σας από τις 2 έως τις 5. Πάντως οι άλλοι θεωρούν ότι ενδιαφέρεστε, απλώς και μόνο επειδή είστε εδώ. Πολύ ευγενικά κάντε σαν να μην υπάρχουν στις 6 Ιουλίου, ακόμη και αν αυτό σας στοιχίζει. Από τις 8 μπαίνετε σε μια κατάσταση που σας ταιριάζει καλύτερα. Αλλά μην επαναπαυθείτε, γιατί μεταξύ 11 και 12 του μήνα θα πρέπει να κοιτάξετε σε προηγούμενες επιλογές.

Η ζωή βελτιώνετε άρδην στις 13 Ιουλίου. Οι επικριτές και οι κριτικές τους απομακρύνονται, κανείς δεν ενδιαφέρεται ποιος είναι ο πραγματικός σας εαυτός. Μέχρι τις 17 του μήνα μπορείτε να βελτιώνετε τις σχέσεις με τους φίλους, στη δουλειά, στο σπίτι ή την ερωτική σας σχέση. Αλλά ακόμα και αν δεν αλλάξει τίποτα, είστε βαθιά ευτυχισμένοι με τον εαυτό σας μεταξύ 18 και 20 Ιουλίου. Και η ικανοποίηση σάς κάνει ελκυστικούς, χωρίς να είστε άπληστοι.

Ένα παλιό παράπονο ίσως να αμαυρώσει τη γενικότερη εικόνα γύρω στις 26 Ιουλίου. Κάποιες πτυχές θολώνουν την επιτυχία σας. Αλλά εσείς βγαίνετε και δείχνετε καλά στις 28 του μήνα. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο σας να εκπέμπετε σιγουριά – και να την μετατρέπετε σε προσωπικό θρίαμβο.

Καριέρα

Οι δουλειές σας αυξάνονται την 1η Ιουλίου και έπειτα σταματούν για μερικές ημέρες. Ακόμα κι αν δεν δουλεύετε όταν οι άλλοι πάνε διακοπές, δεν θα το παρατηρήσετε.

Προσωπικά ζητήματα παρεμβαίνουν στη δουλειά σας στις 6 και 7 του μήνα. Εάν ένας συνάδελφος έχει προβλήματα, δεν είναι δικό σας θέμα. Ωστόσο, μεταξύ 8 και 10 θα παλεύετε να διορθώσετε αυτά που ακόμα και ένας άσχετος θα αναγνώριζε.

Μην δέχεστε μικρότερη ανταμοιβή απ’ όση αξίζουν οι υπηρεσίες σας. Στις 12 Ιουλίου πάρτε στα σοβαρά τις ηθικές ερωτήσεις, για να διασώσετε τη φήμη σας. Να είστε ανοιχτοί σε ευκαιρίες γύρω στις 16, που θα βασιστείτε σε κάποιες ασυνήθιστες γνώσεις της εκπαίδευσής σας.

Παίρνετε το πράσινο φως από έναν ανώτερό σας στις 18 και 20 του μήνα. Όλες οι πόρτες και οι λογαριασμοί παραμένουν ανοιχτοί. Δέχεστε να μοιραστείτε τη δύναμή σας στις 21 και 22, αφού το «παιχνίδι» παίζεται με τους δικούς σας κανόνες μέχρι τις 23 Ιουλίου.

Ετοιμαστείτε για μια αλλαγή στην εικόνα σας μετά τις 25. Θα το αντιμετωπίσετε με στυλ στις 28 και 29 Ιουλίου: Έχετε ακόμη μερικά κόλπα κρυμμένα στο μανίκι σας.

Έρωτας

Την 1η κιόλας μέρα του μήνα, δίνετε όρκο ότι θα αλλάξετε τη ρομαντική σας τύχη ή ότι θα κάνετε μια αλλαγή στη ζωή του συντρόφου σας. Αλλά από τις 2 ως τις 5, είστε ευαίσθητοι.

Αν περιμένετε μια απάντηση, να περιμένετε ήσυχα. Στις 6 και 7 Ιουλίου, η πραγματικότητα παρεμβαίνει στη φαντασία. Κάποιες φορές οι αισθήσεις σας μπορεί να είναι λιγότερο ακριβείς. Όλοι αγαπούν έναν εραστή μεταξύ 8 και 10 του μήνα. Εάν έρχεστε πολύ κοντά πολύ γρήγορα, μπορεί να υπάρχει περίεργος ανταγωνισμός στις 11 ή 12. Κάντε ένα πραγματικό ή συμβολικό ταξίδι του μέλιτος από 13 έως 24 Ιουλίου. Τα άστρα εκπέμπουν τη συντροφικότητα σε εσάς. Γι’ αυτούς που μόλις βρίσκουν την αγάπη, η ταλαιπωρία εξαφανίζεται έως τις 16 του μήνα.

Η καρδιά σας είναι ευτυχισμένη από τις 18 ως τις 20 Ιουλίου. Η συναισθηματική δύναμη εκτοξεύεται στις 23 δυναμώνοντας την ανθρώπινη συνεργασία σε κάτι έξοχο. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολότερα θέματα μετά τις 25. Μην γίνετε ανυπόμονοι και προσπαθείτε να τα λύσετε όλα μεμιάς. Η υπερηφάνεια θριαμβεύει έως τις 28.

 

Παρθένος

Γενικά

Προσπαθείτε πολύ σκληρά την 1η ημέρα του μήνα. Επιτυγχάνετε στις 2 και στις 3, χωρίς να δείχνετε ότι έχετε προσπαθήσει. Δεν υπάρχει ισορροπία σε αυτά τα γεγονότα, αλλά μπορείτε να εκτιμήσετε τη λογική. Το να ενδώσετε στη θέλησή σας μπορεί να μην είναι εύκολο. Μεταξύ 4 και 10 Ιουλίου, τα αποτελέσματα είναι ανάμεικτα. Οι ακούσιες συνέπειες σάς φέρνουν πρόσωπο με πρόσωπο με νέα γεγονότα και εμπειρίες. Καλύτερα να αποδεχθείτε την ευθύνη παρά την κατηγορία.

Ξεπεράστε τις ανησυχίες σας στις 11 και 12 του μήνα. Δείτε τις προθέσεις των άλλων ανθρώπων για το τι αξίζει μεταξύ 13 και 15. Θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αλλά από τις 16 έως τις 27 Ιουλίου, η εθελοντική εργασία μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πάρτι.

Γνωρίζετε τη δουλειά σας και μπορείτε να γοητεύσετε τον καθένα μέσω της συνεργασίας. Το κοινό απορροφάται από την ιστορία σας, ακόμη και αν δεν γνωρίζει γιατί την λέτε.

Να περιμένετε μια εύκολη μεταβίβαση ιδιοκτησίας στις 21 και 22 Ιουλίου. Τα σημαντικά πράγματα πηγαίνουν σε αυτόν που τα αξίζει. Αφήστε πίσω σας τα γεγονότα του παρελθόντος. Νέες και πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σας περιμένουν στις 30 και 31 Ιουλίου 2020.

 

Καριέρα

Έχετε θεμελιώσει το σχέδιό σας προσεκτικά στην αρχή του μήνα. Πηγαίνετε για «χρυσό» στις 2. Δεν θα σας αρέσει που θα πρέπει να σταματήσετε, για το μεγάλο σε διάρκεια σαββατοκύριακο που έπεται. Θα ελαχιστοποιήσετε τον ανεπαρκή συντονισμό και τις χλιαρές αντιδράσεις που αφορούν το σύστημα, μεταξύ 4 και 10 Ιουλίου. Ίσως δεν είναι η καλύτερη εβδομάδα για δουλειές. Αλλά εμφανίζεστε πιο δυνατοί και γεμάτοι ιδέες στις 11.

Από τις 13 έως τις 15 του μήνα, οι μέτριες προσφορές και οι χαμηλές εκτιμήσεις αντισταθμίζουν τα πολυέξοδα λάθη. Παράλληλα, μάθετε όλα όσα μπορείτε για έναν νέο πελάτη ή εργοδότη. Η παραγωγικότητα είναι παιχνιδάκι γύρω στις 19 Ιουλίου.

Οι δεξιότητές σας, σας καθιστούν ήρωα στο περιβάλλον εργασίας στις 21 και 22. Ακολουθήστε την καθιερωμένη διαδικασία, ακόμα και αν ξέρετε πιο έξυπνες και επικερδείς συντομεύσεις μεταξύ 25 και 27 Ιουλίου.

Να είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αν κάποιος αντίπαλος σας προκαλέσει στις 28 ή στις 29 του μήνα. Αλλά ό,τι και αν κάνατε στο παρελθόν, είστε χαρούμενοι που αποδεικνύετε ξανά την απόλυτη χρησιμότητά σας στις 30 και 31 Ιουλίου.

Έρωτας

Κάποιος θα σας πει «όχι» την 1η του μήνα. Αλλά κάποιος άλλος λέει «ναι» στις 2 ή 3. Υπάρχει κάποιος για όλους, ωστόσο μπορεί να ψάχνετε ακόμα. Μεταξύ 4 και 10 Ιουλίου, αναρωτιέστε εάν ο άντρας ή η γυναίκα των ονείρων σας θα περάσει ποτέ από το μονοπάτι σας. Αλλά είστε τόσο γλυκοί στις 11 και 12, που το πρόβλημα θα επιλυθεί από μόνο του.

Πράγματι, από τις 13 ως τις 15 του μήνα μπορεί να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για τη φροντίδα σας. Από τις 16 ως τις 27 Ιουλίου, ο ρομαντισμός είναι το κύριο γεγονός. Αντισταθμίζετε τον χαμένο χρόνο, βιώνοντας και μαθαίνοντας όσα χρειάζεται να μάθετε. Πώς μπορεί ο αγαπημένος σας να είναι τόσο διαφορετικός και παράλληλα να σας ταιριάζει τόσο τέλεια;

Στη διάρκεια της εβδομάδας από τις 19 του μήνα και μετά, η συντροφικότητα είναι το μέσο σας για προσωπική εξέλιξη. Ο κόσμος σας είναι ήδη πλουσιότερος και πιο γεμάτος στις 21 και 22. Το πάθος σας κάνει εξυπνότερους και άτακτους στις 25. Μπορεί να υπάρξουν κάποια πληγωμένα συναισθήματα στις 28 και 29 Ιουλίου. Αλλά η τελευταία μέρα του μήνα στις 31, παρέχει μια αληθινά μοναδική ευκαιρία για φιλιά και δημιουργία σχέσης.

 

Ζυγός

Γενικά

Κατά την πρώτη εβδομάδα οι διαθέσεις ταλαντεύονται σαν εκκρεμές.Ακόμα κι αν εσείς είστε σταθεροί, κάποιος που βρίσκεται κοντά σας εκπέμπει διφορούμενα μηνύματα. Βρίσκετε ανακούφιση με μέτρο από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου. Αν και ως τις 12 είστε κολλημένοι με κάποιον, που η προσοχή του σας κάνει να δείχνετε σαν να λαμβάνετε ρίσκα. Μεταξύ 13 και 15 του μήνα, είστε μέσα στην σκανταλιά και την τύχη. Οι άνθρωποι επιλέγουν να επικεντρωθούν στην καλή σας πλευρά, χωρίς να έχει σημασία η διάθεσή σας.

Οι στάσεις αλλάζουν στις 16 Ιουλίου. Η επιστροφή χρημάτων που είχατε ξοδέψει, είναι απαραίτητη στις 17. Και από τις 18 του μήνα, τα άστρα επιβεβαιώνουν τις πιο άγριες ελπίδες σας. Κανείς δεν σκέφτεται ότι είστε τρελοί όταν μιλάτε γι’ αυτά τα πράγματα. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε μια ρουτίνα ή διαδικασία, που είναι απαραίτητη για να φτάσετε στον προορισμό σας. Οι μέρες στις 23 και 24 φέρνουν περηφάνια και αυτοπεποίθηση.

Είστε άνετοι με τη θαλάσσια αλλαγή που ξεκινά στις 25 Ιουλίου. Ωως τις 28 του μήνα μπορείτε να λάβετε ειλικρινείς απαντήσεις στις ευθείες ερωτήσεις σας. Εάν προκύψει κάποια απογοήτευση στις 30 και 31 Ιουλίου, είναι μόνο και μόνο επειδή αντιμετωπίσατε κάποιες προκλήσεις αυτό τον μήνα. Τώρα υπάρχει λόγος για να κοιτάτε με αισιοδοξία τον Αύγουστο.

Καριέρα

Ξεκινάτε τον Ιούλιο με δύναμη και κύρος. Αλλά αυτά τα προσόντα εξαφανίζονται στις 2 του μήνα. Οι άλλοι έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους και δεν έχουν διάθεση να ακούσουν. Οι μέρες στις 4 και 5 είναι ιδανικές για δικτύωση, εντός και εκτός διαδικτύου. Τα δημιουργικά μυαλά ανταγωνίζονται στις μεγάλες ιδέες στις 6 και 7 του μήνα, πιθανόν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους μια σημαντική κριτική.

Από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου, μοιράζεστε ανάμεσα στο να ακολουθείτε εντολές και να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο. Αυτή δεν είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε κάτι καινούργιο ή να ηγηθείτε.
Από τις 13 του μήνα και μετά, η φιλική αντιπαλότητα βάζει φωτιά σε όλους και προοδεύετε όλοι μαζί. Δεν πρόκειται να κάνετε χαμαλοδουλειά στις 16.
Από τις 18 έως τις 29 Ιουλίου, όλες οι προηγούμενες διασυνδέσεις αρχίζουν τελικά να δουλεύουν υπέρ σας. Ακολουθείτε εντολές και προλαβαίνετε τις προθεσμίες που έχουν τεθεί.

Στις 21 του μήνα μπαίνετε και πάλι στην ουσία της αποστολής σας. Έως τις 26 είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να δουλέψετε για αυτά που κερδίζετε. Μην χάσετε τη συγκέντρωσή σας στις 30 Ιουλίου, ακόμα και αν άλλα άτομα έχουν αποσπαστεί από τη δική τους.

Έρωτας

Σας αναμένουν «καλές» στιγμές. Στην αρχή του μήνα θα είναι αυξημένες, ειδικά την πρώτη και δεύτερη μέρα του. Τώρα μια ολόκληρη σαπουνόπερα από παρεξηγήσεις αποκαλύπτεται. Πολύ γρήγορα επανακτάτε την αίσθηση του χιούμορ σας. Κάποιος θα σας αξιολογεί στις 6 ή 7 του μήνα, αναρωτώμενος αν είστε ο ένας και ξεχωριστός.

Πρώην σύντροφοι ή μισοξεχασμένες φαντασιώσεις, κάνουν τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα μεταξύ 8 και 12 Ιουλίου. Αν και δεν επιθυμείτε να γίνει υπερβολικά ενδιαφέρουσα. Ο ρομαντισμός είναι έντονος και συγχωρητικός από τις 13 μέχρι τις 15. Γνωρίζετε ότι είστε με το κατάλληλο άτομο, όταν ζητάτε κάτι μικρό και εκείνο σας τα δίνει όλα. Για εκείνους που φοβούνται να γνωρίσουν την οικογένεια του άλλου τους μισού, στις 16 και 17 Ιουλίου σκέφτεστε ότι δεν είναι και τόσο κακό τελικά. Κάπως έτσι σας τραβά ο παθιασμένος ρομαντισμός στις 18 του μήνα. Και δεν θα σας αφήσει να πάρετε ανάσα μέχρι τις 29.

Έχετε βρεθεί ξανά εδώ, αλλά δεν ήταν ποτέ έτσι. Γιατί να μην κάνετε τα πράγματα επίσημα και μόνιμα; Από τις 23 Ιουλίου αρχίζει μια περίοδος με αποδοχή, εορτασμούς και δέσμευση. Ο φιλικός ανταγωνισμός κατά την τελευταία εβδομάδα, δημιουργεί ένα πλεονέκτημα έως τις 30. Η σχέση σας μπορεί να είναι θεϊκή.Αλλά και οι δύο πλευρές εξακολουθείτε να είστε θνητές!

 

Σκορπιός

Γενικά

Είστε ακόμη στην κορυφή του παιχνιδιού σας τις πρώτες 3 μέρες του μήνα. Αλλά η ευθύνη εμφανίζεται στις 4, αναγκάζοντας μια μη δημοφιλή επιλογή. Εάν η ιστορία τελειώσει έως τις 7, θα είστε αυτοί που θα γελάσουν τελευταίοι. Λάβετε τη συγκυρία ως ένα πολύ αναγκαίο διάλειμμα, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η ζωή στην γκρίζα περιοχή είναι διασκεδαστική αλλά θα πρέπει να επιστρέψετε στη δράση μέχρι τις 13 Ιουλίου.

Στις 16 και 17 του μήνα απελευθερώνεστε από προσδοκίες και φόβους. Και στις 18 η πραγματικότητα επανέρχεται, με νέους λογαριασμούς που απαιτούν πληρωμή. Από τις 21 Ιουλίου περνάτε σε μια κοσμική ζώνη ασφαλείας για το υπόλοιπο του μήνα. Έως τις 23 γελάτε στο πρόσωπο του καθενός που προσπαθεί να σας σταματήσει. Η 25η και 27η ημέρα σάς βρίσκουν καλυμμένους με θεϊκή τρέλα, εκτελώντας φιλανθρωπικές πράξεις και περνώντας τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας. Ίσως έχετε την έγνοια ότι κάτι κακό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Αλλά η 31η Ιουλίου σας υπόσχεται μια έκπληξη, που δεν θα μοιάζει με όσα έχετε δει έως τώρα.

Καριέρα

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι μεταξύ 1ης και 3 Ιουλίου, είστε παράδειγμα καλών πρακτικών και δείγμα ηθικής στο χώρο εργασίας σας. Ωστόσο, χτυπάτε πάνω σε ένα χάος μεταξύ 4 και 7.

Αν βγείτε εκτός καθηκόντων κάποιες από αυτές τις ημέρες, θα γυρίσετε τις υπόλοιπες προς όφελός σας. Αλλά να είστε προσεκτικοί από 8 έως 15 του μήνα: Μπορεί να πάρετε ένα δύσκολο μάθημα για το βραχυπρόθεσμο κέρδος, σε σχέση με μια συνετή επένδυση. Στις 16 και 17 Ιουλίου θα έχετε μια μικρή ευκαιρία να επανορθώσετε για τον χαμένο χρόνο. Οι τεμπέληδες μπορεί να καταλήξουν με μια επίπληξη μεταξύ 18 και 20 του μήνα. Η διοίκηση θέλει άμεσα αποτελέσματα, όχι δικαιολογίες. Ευτυχώς είστε σε θέση να φέρετε αποτελέσματα στις 21.. Ο ανταγωνισμός είναι ακόμα ισχυρός στις 23 Ιουλίου. Αλλά εξαπολύετε το μυστικό σας όπλο τις 25 έως τις 27. Το μήνυμά σας είναι ξεκάθαρο, καθώς οι μέθοδοί σας είναι αδύνατον να αντιγραφούν.

Έρωτας

Είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε ένα πρώην ταίρι σας. Και ίσως να το κάνετε κατά τις πρώτες τρεις μέρες του φετινού Ιουλίου. Απολαμβάνετε την ελευθερία σας στις 4 και 5 Ιουλίου. Τα άστρα σας παραδίδουν μια λίστα με πιθανούς ρομαντικούς υποψηφίους στις 6 και 7. Φαίνεται ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις και για αυτούς, επίσης. Από τις 8 ως τις 15 του μήνα μπορείτε να χορεύετε με σιγουριά. Θα βρείτε λόγους για να αποφύγετε, κάποιο άτομο που είναι τρελό για εσάς.

Μόλις βγείτε από αυτό, είστε απελευθερωμένοι και τολμηροί στις 16 και 17 Ιουλίου. Αυτό έρχεται σε έντονη αντίθεση με τις συνθήκες από τις 18 μέχρι τις 20 του μήνα, που εσείς περιμένετε κάποιο συγκριμένο άτομο να έρθει πιο κοντά σας. Αυτό το πράσινο φως ανάβει στις 21 Ιουλίου – και θα τα πάτε καλά για το υπόλοιπο του μήνα. Από τις 25 έως τις 27 Ιουλίου 2020, παραδίνεστε με ευχαρίστηση στο συναίσθημα. Απολαύστε το.

 

Τοξότης

Γενικά

Έχετε δύο σημαντικές στιγμές αυτό τον μήνα. Η πρώτη και σύντομη ξεκινά από την 1η και φτάνει έως τις 5 Ιουλίου. Είστε ευτυχισμένοι εκεί που είστε, αλλά επιθυμείτε να διορθώσετε τα πράγματα. Οι άνθρωποι σας αγαπούν και θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν. Το σκηνικό αλλάζει στις 6 και 7 Ιουλίου, όταν τα γεγονότα δεν είναι αυτό ακριβώς που σκεφτόσασταν. Αυτό δεν χρειάζεται να σημαίνει ότι είναι μια κρίση, ωστόσο είναι σίγουρα ένα αφυπνιστικό κάλεσμα. Από τις 8 έως τις 10 του μήνα, έχετε μια ακόμα σημαντική περίοδο με δόξα και πρόοδο. Ωστόσο αυτή τη φορά μπορεί να εξυπηρετείτε κάποιον άλλο.

Αλλά αντί να σας αφήσουν να μοιραστείτε τον πλούτο, τα άστρα σας οδηγούν στο περιθώριο μεταξύ 11 και 17. Το τι κάνετε εκεί, δεν φαίνεται να έχει και μεγάλη σημασία. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε το νου σας στις πιθανές συνέπειες. Επιστρέφετε και πάλι στις 18, 19 και 20 Ιουλίου. Τώρα μπορείτε να καυχηθείτε ότι έχετε επιζήσει από τα χειρότερα. Μπροστά σας θα έχετε δύο εξαιρετικά σαββατοκύριακα. Οι ημέρες 28 και 29 Ιουλίου 2020 θα καθιστούν και πάλι βασιλιά ή βασίλισσα.

Καριέρα

Ενώ οι άλλοι γιορτάζουν, εσείς δουλεύετε χωρίς να παραπονιέστε τις πρώτες 5 μέρες του μήνα. Εάν δεν έχετε γεμίσει με χρήματα, θα τα λάβετε σύντομα. Ξεκαθαρίστε τις οδηγίες στις 6 και στις 7 Ιουλίου. Εάν βρίσκεστε στο τελευταίο σκαλοπάτι της αλυσίδας μεταξύ 8 και 10 του μήνα, τα καλά λόγια κάποιου ανώτερου βοηθούν την κατάστασή σας. Από τις 11 έως τις 17 θα είναι μια ευχάριστη εβδομάδα διακοπών. Εάν δεν έχετε αυτή την επιλογή, λάβετε μια καλή εικόνα του τι δεν δουλεύει καλά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει παραβίαση του πρωτοκόλλου μεταξύ 13 και 15 Ιουλίου, αλλά χρειάζεστε γρήγορες απαντήσεις.

Θα προχωρήσετε εμπνέοντας εμπιστοσύνη από τις 18 έως τις 20 του μήνα. Οι σωστοί άνθρωποι κατανοούν τις προτεραιότητές σας. Η αναδιάταξη του χώρου του γραφείου ή οι αλλαγές στη δουλειά, παρεμβαίνουν στη ροή των πραγμάτων στις 21 ή 22 του μήνα. Αλλά τα αποτελέσματα είναι άμεσα και δραστικά. Το υπόλοιπο του μήνα θα είναι η μία στρατηγική νίκη μετά την άλλη. Η 28η και 29η ημέρα έχουν να κάνουν με την μεταμόρφωσή σας από εργάτη σε ιδιοκτήτη, οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό για εσάς.

Έρωτας

Ο ρομαντισμός είναι όπως ακριβώς θέλετε να είναι. Θα το νιώσετε και θα το συνειδητοποιήσετε από τις πρώτες κιόλας μέρες του φετινού Ιουλίου. Και ειδικά στις 2, ίσως πεισθείτε ότι αυτό θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα. Από τις 4 ως τις 7 Ιουλίου τα πράγματα αλλάζουν λίγο. Ίσως ένα παλιό θέμα ξεπροβάλει – αλλά σε κάθε περίπτωση η αρμονία είναι δύσκολο να διατηρηθεί εκείνες τις ημέρες. Είστε νέοι στην καρδιά και πάλι, από τις 8 ως τις 10 του μήνα. Είστε αισιόδοξοι, τρυφεροί ή ανθεκτικοί στις δυσκολίες, όπως απαιτείται. Στο μεταξύ, παλιές σχέσεις μεταλλάσσονται ή τελειώνουν μεταξύ 11 και 17. Ίσως είστε εσείς έτοιμοι να αλλάξετε τις μεθόδους σας ή να προχωρήσετε. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι στο μυαλό σας στις 18 Ιουλίου. Οι εραστές βρίσκουν με χαρά πιο ασφαλείς τρόπους, για να κρατήσουν την κοινή τους ζωή ενδιαφέρουσα. Απλώς μην πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου, αν επανακαθορίσετε τον προσωπικό σας χώρο στις 21 και 22 του μήνα. Η ιστορία αγάπης σας θα έχει αίσιο τέλος, που ξεκινά στις 23 Ιουλίου. Είτε τελικά ερωτεύεστε είτε μπαίνετε βαθύτερα σε μια άνετη σχέση, είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα. Οι παλιές ζωές και τα συναισθήματα που κουβαλούσατε, απομακρύνονται μετά τις 25 του μήνα. Οι αδελφές ψυχές νιώθουν σαν να ζουν την κοινή τους μοίρα στις 28 και στις 29. Δεν υπάρχουν άλλα εμπόδια μεταξύ σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Ακόμα και οι τελειομανείς δεν θα έχουν παράπονα, στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του μήνα. Ο έλεγχός σας είναι ολοκληρωμένος στις 2 και στις 3. Μετρήστε τον πλούτο σας. Το να νιώσετε ζαλισμένοι είναι εύκολο, σε έναν κόσμο που σας μεθά φυσικά. Η υπέροχη θαμπή ατμόσφαιρα καθαρίζει στις 8 Ιουλίου. Η συνείδησή σας απαιτεί να κάνετε κάτι που έχει νόημα με τη ζωή σας. Στις 11 και 12 δείχνετε να έχετε βρει την απάντηση. Αλλά ξεκινώντας από τις 13, είστε υποχρεωμένοι να προχωρήσετε με προβλήματα που αφορούν την υλικοτεχνική υποδομή και ηθικά ζητήματα. Δεν θα είναι μια εύκολη εβδομάδα ωστόσο.

Στις 16 και 17 Ιουλίου δημιουργείτε τουλάχιστον μία ψυχική σύνδεση, με άτομα που μπορούν στο μέλλον να παίξουν θετικό ρόλο στη ζωή σας. Έως τις 21, θα ξεπεράσετε τον αποκλεισμό που δημιουργεί η πεισματάρικη αδιαφορία. Θα λάμψετε σαν ένα σπάνιο κόσμημα, μιας και αυτό είστε.

Η 23η Ιουλίου λειτουργεί σαν μια αιχμηρή υπενθύμιση της ανισότητας – που δεν είναι αυτό που θα θέλατε να ακούσετε. Αλλά μια υπόσχεση στις 25, απομακρύνει όλα τα άσχημα συναισθήματα. Αγαπητοί Αιγόκεροι, θα γίνετε ένα με γείτονες που έχουν ίδιες απόψεις, προχωρώντας προς την αναπόφευκτη ικανοποίηση. Η 30η και 31η ημέρα αποδεικνύουν πως δεν είστε ποτέ μακριά από τον θρίαμβο.

 

Καριέρας

Η εσωτερική πληροφόρηση και στρατηγική βοήθεια, σας κάνουν βασιλιάδες στις 2 και 3 του μήνα. Σταματήστε τους καβγάδες. Ο καθένας εδώ είναι με το μέρος σας. Οι συμμαχίες και οι συνεργασίες παραμένουν ισχυρές στις 7 Ιουλίου.

Νιώθετε πίεση γύρω στις 9 του μήνα. Σκεφτείτε τη το σαββατοκύριακο που έπεται – και δώστε την ψήφο σας στην πλειοψηφία στις 12. Μεταξύ 13 και 20 Ιουλίου, προετοιμαστείτε για ένα δύσκολο μάθημα λόγω των αλλαγών. Οι παλιές μέθοδοι μπορεί να μην έχουν πλέον ισχύ, σε μια αγορά που συνεχώς εξελίσσεται. Η περαιτέρω έρευνα αποφέρει κάτι αναπάντεχο στις 16 και 17 Ιουλίου. Μέσω μιας ιδανικής λύσης, μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να αλλάζει από ουδέτερος σε ακραίος. Παρακολουθείτε όλα τα γεγονότα που έχουν σχέση με τα ποσά στις 21 και 22. Αλλά κάποια άτομα που πρέπει να σας ακούσουν, ακόμα δεν ακούν στις 23 του μήνα. Έως τις 25 Ιουλίου 2020 θα έχετε λάβει αρκετά. Έως το τέλος του μήνα έχετε μάθει τόσα πολλά.

Έρωτας

Αυτό τον μήνα θα συμβούν ρομαντικά θαύματα. Θα φτάσετε στην πρώτη τους κορύφωση στις 2 Ιουλίου. Και γύρω στις 7, το να ευχαριστείτε τον εαυτό σας ισοδυναμεί με το να ευχαριστείτε κάποιον άλλο. Στις 11 και 12 Ιουλίου, εσείς και το ταίρι σας ενώνετε τις δυνάμεις σας σε μια κοινή δραστηριότητα. Από τις 13 έως τις 20 μπορεί να χρειαστείτε κάποιον χρόνο χώρια. Αυτό έχει να κάνει με την ανάγκη σας να έχετε χώρο. Ακόμα κι αν αγαπάτε κάποιον με όλη σας την καρδιά, μπορεί να λαχταράτε και λίγη αυτονομία. Είναι αποδεκτό να έχετε και άλλες προτεραιότητες, ειδικά όταν η προσωπική ικανοποίηση μπορεί να ενδυναμώσει τη σχέση.

Αυτό θα αποδειχθεί στις 21 και 22 Ιουλίου, που είστε εκεί για ό,τι χρειάζεται ο σύντροφός σας. Ένα κραυγαλέο σημάδι θα μπορούσε να σημαίνει αμέτρητα πράγματα στις 23 ή 24 του μήνα. Ανάλογα με το ποιος κλείνει το μάτι και ποιος σας πλησιάζει.

Ξεκινώντας από τις 25 Ιουλίου, αν είστε ελεύθεροι, θα βρείτε τον ένα και μοναδικό. Αν είστε κοντά σε αυτό, θα πάτε ακόμα πιο κοντά. Έτσι θα πορευτείτε μέχρι τις 31 του μήνα, μέσα σε πυροτεχνήματα, φώτα και μαγεία. Θα κρατήσετε αυτή τη στιγμή για πάντα.

 

Υδροχόος

Γενικά

Είστε ερωτευμένοι, σε κίνηση ή σε τέλεια διάθεση για τις πρώτες δέκα ημέρες. Είστε πολύ έτοιμοι για να περιμένετε για κάτι. Και αυτοί που εξαρτώνται από εσάς, δεν πρόκειται να αμφισβητήσουν τις αποφάσεις σας. Στις 4 και 5 Ιουλίου είστε οι αναπάντεχοι νικητές ή απροσδόκητοι ήρωες. Έως τις 9 είστε γνώστες των ελλείψεων για τους λιγότερο τυχερούς. Και το ρεύμα της προσωπικής σας τύχης δεν υποχωρεί στις 11 του μήνα, που πρέπει να επιβραδύνεται την κίνησή σας. Δεν θα έπρεπε να πονάει, αλλά παίρνει λίγο χρόνο να το συνηθίσετε. Από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου, όλα έχουν να κάνουν με το να μοιράζεστε στιγμές με τους αγαπημένους σας. Ωστόσο, μεταξύ 16 και 22 παίρνετε μερικά μαθήματα για το πώς να λαμβάνετε τα άσχημα με καλό τρόπο. Ακόμα έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα, που είναι ξεκάθαρα λάθη άλλων ατόμων. Γύρω στις 19 Ιουλίου θα πρέπει να εξηγήσετε μια ένοχη ευχαρίστηση σε κάποιον που δεν καταλαβαίνει. Η 25η ημέρα αποδεικνύει ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι, ωστόσο είσαι σε καλύτερη θέση για να δικαιολογήσετε τις ενέργειές σας. Η τύχη σας γελά ξανά στις 28 του μήνα. Είστε στην ευχάριστη θέση να ολοκληρώσετε τον φετινό Ιούλιο με μία από τις διάσημες νίκες σας.

Καριέρα

Εισέρχεστε στο μήνα με δύναμη και αυτοπεποίθηση. Για τις 10 πρώτες ημέρες του θα είστε σε διαδικασία απόκτησης γνώσεων. Αν και κάποιοι άλλοι μπορεί να απομακρυνθούν για το σαββατοκύριακο των διακοπών, οι 4 και 5 του μήνα είναι σημαντικές ημέρες. Ακόμα και αν δεν δουλεύετε, το αποτέλεσμα θα είναι εμφανές την ερχόμενη εβδομάδα. Στις 6 και 7 αναμένεται αναδιοργάνωση, έως τις 9 κερδίζετε την καρδιά των πελατών ή τα χρήματά τους. Ακόμα, η δέσμευσή σας σημαίνει περισσότερα από κάθε πιθανή επιστροφή στις 11 και 12 του μήνα. Αγνοώντας τα βασικά, αυτές οι ημέρες θα κάνουν τον έπαινο και την πίστη πολύ πιο γλυκά από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου. Τα σχόλια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η επιβράβευση που λαμβάνετε, δυναμώνουν τη θέση σας.

Θα χρειαστείτε αυτή η δύναμη μεταξύ 16 και 22 του μήνα: Ένας νέος συνάδελφος που παρανοεί το πρόγραμμά σας ή η κρίση ενός ανωτέρου, επηρεάζει όλη την εταιρεία. Έως τις 23 είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε, ό,τι και αν σκέφτονται οι άλλοι για το πάθος σας για δουλειά. Από τις 28 Ιουλίου 2020 και έπειτα, βρίσκεστε ακριβώς εκεί που θέλετε.

Έρωτας

Ο ρομαντισμός σάς κρατά απασχολημένους και χαρούμενους. Αξιοποιήστε προς αυτή την κατεύθυνση, εδικά τις πρώτες 10 μέρες του μήνα. Θα εκπληρώσετε υποσχέσεις που είχατε δώσει και θα έχετε περιπέτειες. Θα θέλατε και οι δύο να πιστέψετε ότι θολώνουν οι γραμμές ανάμεσά σας στις 4 και 5 Ιουλίου. Το παιχνίδι περνά σε διαφορετική φάση από τις 11, που η απόσταση και η αναταραχή οδηγούν τελικά στο να έρθετε πιο κοντά. Θα νιώσετε τη θέρμη να έρχεται και πάλι πίσω στις 13 του μήνα, είτε είστε με το ίδιο άτομο είτε ξεκινάτε κάτι καινούργιο. Από τις 16 έως τις 22 Ιουλίου, κάτι μεγάλο ξεπροβάλλει. Οι χαλαρές σχέσεις δεν χρειάζεται να γίνουν πιο σοβαρές.

Από τις 23 Ιουλίου περνάτε σε μια περίοδο ανάμεικτων σημάτων και ερωτήσεων προς τον εαυτό σας. Αγαπητοί Υδροχόοι, αν η αγάπη καθορίζει το ποιοι είστε, είναι αγάπη αυτό που νιώθετε τώρα;

Μέχρι τις 28 του μήνα, τέτοιες δύσκολες ερωτήσεις θα απαντηθούν είτε θα αποδειχθούν άσχετες. Η λογική και η ισορροπία βρίσκουν το δρόμο τους, όταν είστε με ένα ξεχωριστό άτομο.

 

Ιχθύς

Γενικά

Μην νιώθετε απογοητευμένοι την 1η του μήνα. Οτιδήποτε δεν έρχεται σε εσάς, θα αντικατασταθεί ή θα θεωρηθεί άσχετο με τα γεγονότα που θα φωτίσουν τη ζωή σας μεταξύ 2 και 12 του μήνα. Δεν υπάρχουν σκοτεινές ψευδαισθήσεις, μόνο εξαιρετικές βεβαιότητες.

Είστε ελεύθεροι να είστε οποιοσδήποτε θα θέλατε να είστε. Η πίστη αποδίδει στο απίθανο στις 6 και 7, όταν η πραγματικότητα διαμορφώνεται με φαντασία. Έως τις 9 Ιουλίου είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, ενώ έως τις 11είστε έτοιμοι να φτιάξετε τα πράγματα από την αρχή. Αλλά τι συμβαίνει στις 13 του μήνα, όταν κάποιοι που δεν είναι σταθεροί στις απόψεις τους παίρνουν πίσω την άδεια που σας είχαν δώσει; Οι φίλοι βιάζονται να σώσουν ή να δοξάσουν τις προσπάθειές σας στις 16. Από τις 18 έως τις 24 Ιουλίου είστε παγιδευμένοι, καθώς η εβδομάδα απαιτεί περισσότερη δουλειά από όση θεωρούσατε. Αγαπητοί Ιχθύες, είστε εντελώς προσηλωμένοι στην αρμοδιότητα αυτή, αν και φαίνεται πως θα κάνετε πιο μόνιμες αλλαγές στο στυλ σας.

Στις 21 και 22 Ιουλίου βελτιώνεται ή περιλαμβάνεται η μεταμόρφωση που ξεκινήσατε νωρίτερα. Μεταξύ 25 και 27 τολμάτε ξανά. Στις 28 και 29 του μήνα φαίνονται γρήγορα τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Και είστε ενθουσιασμένοι, όχι φοβισμένοι από αυτό που δείχνουν. Έως τις 31 είστε πλούσιοι ξανά, με κάθε τρόπο που μετράει.

 

Καριέρα

Εάν οι ικανότητες ή οι υπηρεσίες σας φαίνονται ξεπερασμένες, θα βρείτε νέους τρόπους εφαρμογής τους. Και μπορεί οι πρώτες μέρες να σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη καριέρα. Η δύναμη που παίρνετε από αυτή τη στιγμή, θέτει τα σχέδιά σας σε δράση ή αυξάνει την ελκυστικότητά σας στην αγορά έως τις 6 και 7 του μήνα. Σας βρίσκουν επιπλέον ευθύνες στις 8 και 9 Ιουλίου – αλλά τις επιζητούσατε. Οι σταθερές επαγγελματικές συμμαχίες αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό στις 11 και 12. Από τις 13 έως τις 15 του μήνα, βγαίνετε εκτός με το πρόγραμμα παραγωγής. Οι ευκαιρίες για ομαδική εργασία σας σώζουν στις 16. Από τις 18 έως τις 24, ο μόνος έλεγχος σε μια κατάσταση εκτός ελέγχου, είναι να αναγνωρίσετε μια επείγουσα κατάσταση. Αυτή είναι μια εβδομάδα για να τη θυμάστε, ακόμα και αν περιλαμβάνει στιγμές μεγάλης διαύγειας που θα θέλατε να ξεχάσετε. Αν μπορεί να λειτουργήσει παρηγορητικά, τα αστέρια σας ευνοούν από τις 25 έως τις 27 Ιουλίου 2020, όταν έρχεστε από το παρασκήνιο.

 

Έρωτας

Αν δεν καταφέρετε να κατακτήσετε την καρδιά κάποιου τη 1η του μήνα, προσπαθήστε ξανά στις 2. Τα άστρα σας κάνουν τον πιο παθιασμένο ήρωα της δικής σας ρομαντικής ιστορίας. Οι ελεύθεροι δεν έχουν υποχρεώσεις και φλερτάρουν καταιγιστικά στις 4 και 5 Ιουλίου. Τα ζευγάρια αισθάνονται ακόμα πιο άνετα στις 6 και 7. Και παλιές φλόγες μπορεί να πάρουν άδεια στις 11 και 12. Αλλά ξεκινώντας από τις 13 του μήνα, ίσως νιώσετε άβολα να επανεξετάσετε κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται λήξαν. Προσέξτε το πράσινο τέρας της ζήλειας.

Εσείς και το ταίρι σας βρίσκετε τρόπο να καταλήξετε σε μια συμφωνία έως τις 16 Ιουλίου. Όσοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να δεσμευτούν, δεν παίρνουν θέση μεταξύ 18 και 24 του μήνα. Κάποιοι, είτε νιώσουν έλξη είτε όχι, θα περιστρέφονται γύρω από το θέμα. Εάν το «όχι» αλλάξει σε «ναι» τις επόμενες μέρες, να περιμένετε μια συναρπαστική διαδρομή μέχρι το τελευταίο λαμπρό λεπτό.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.