Τι συμβαίνει με την Τζενιφερ Λόπεζ και τον Άλεξ Ροντρίγκες

16 Μαρτίου 2021 18:40

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και δύο χρόνια αρραβώνα.

Εκεί που περιμέναμε να δούμε αν τελικά θα γίνει ο γάμος τους το καλοκαίρι -αφού είχε αναβληθεί λόγω κορονοιού- φαίνεται ότι και οι διάσημοι βιώνουν κρίση στην σχέση τους.

Όμως όπως φαίνεται η λατίνα σταρ και ο αθλητής έφεραν τα πάνω κάτω μέσω μίας κοινής ανακοίνωσής τους στο περιοδικό «People» δηλώνοντας: «Είμαστε ακόμα μαζί».

Στη συνέχεια, άτομο από το στενό τους περιβάλλον ανέφερε στην ίδια πηγή: «Ποτέ δε χώρισαν, το συζήτησαν αλλά είναι ακόμη μαζί. Η αλήθεια είναι ότι περνούν από μία δύσκολη φάση αλλά δε χώρισαν».

Όσο για το τρίτο πρόσωπο που φέρεται να μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι και συγκεκριμένα τη Madison LeCroy, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο reality «Southern Charm» και εκεί υπήρξε η σχετική διάψευση.

Τώρα το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν το ζευγάρι θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση που βιώνει ή θα τραβήξει χωριστούς δρόμους.