Τι θα μας συμβεί μέχρι την Πανσέληνο στις 22/12; Κάναμε αστρομίτινγκ και ιδού

9 Δεκεμβρίου 2018 16:51

Με τον περιπετειώδη Ερμή από τις 13/12 στον Τοξότη και μια μια φουλ «ζεστή» επερχόμενη Πανσέληνο στον Καρκίνο (αργεί βέβαια, θα την απολαύσουμε στις 22/12, όμως, σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό και ήδη μάς γεμίζει ενθουσιασμό), τα Χριστούγεννα έρχονται σ’… έκρυθμο τέμπο. Ας δούμε, ωστόσο, τις σημαντικές ημερομηνίες του συγκεκριμένου διαστήματος, την 16η και την 17η του μήνα: στην πρώτη περίπτωση, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σ’ εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μας «προτρέπουν» να ξεκινήσουμε να προσέχουμε την υγεία μας, αλλά και να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στις σχέσεις μας. Η όψη αυτή αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και Παρορμητικού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) Σταυρού. Ειδικά αν έχουν γενέθλια το πρώτο δεκαήμερο. Όσοι/ες, λοιπόν, έχετε γεννηθεί αυτό το διάστημα, μην αμελείτε ούτε την υγεία, ούτε το ταίρι σας. Από την άλλη, την επομένη, ο Άρης στους Ιχθείς σχηματίζει ένα όμορφο εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω: η θέση αυτή υποδεικνύει  έρευνα σε βάθος, μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία, ακόμα και σεξουαλική αναγέννηση. Ποιοι αβαντάρονται; Και πάλι τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, αυτή τη φορά, όμως και του Μεταβλητού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) και δη αν έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων τους. 
SOS Παρθένοι, προσοχή στο παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας και Τοξότες, στην υγεία σας. Λέοντες, Σκορπιοί και τέλος Καρκίνοι, προσοχή στις υπερβολές απέναντι στο ταίρι σας: από εκεί που θα βρίσκεστε στον έβδομο ουρανό, με μια λάθος κίνηση ή ατάκα, θα καταλήξετε στον Καιάδα. Τέλος, Υδροχόοι μην αγχώνεστε για τα οικονομικά και μην έχετε βλέψεις για σοβαρή νέα σχέση.
LUCKY IN LOVE Όλα τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) πριμοδοτούνται ήδη απ’ την Πανσέληνο (22/12), αλλά και οι Δίδυμοι, που όμως θα πρέπει να προσέχουν τα… διπλά και τριπλά -μην σας πω- ταμπλό. Αιγόκεροι, επίσης, αλλά και Ιχθείς εν σχέσει, προσοχή στα σκάνδαλα, αν, με τη σειρά σας, περπατάτε «παράλληλα» σε μια ερωτική κατάσταση… Θα περάσετε καλά, όμως, μετά ουδείς ξέρει! Τέλος, αβαντάρεστε οι single Παρθένοι.
KΡΙΟΣ Με τον Άρη στο νωχελικό 12ο οίκο σας, μπορεί να έχετε πρόβλημα στον ύπνο, ακόμα και όταν νιώθετε εξαντλημένοι/ες. Η λύση; Η επαφή με τη φύση: θα σας βοηθήσει ν’ απομακρύνετε τη νευρική ενέργεια που επηρεάζει αρνητικά τη ψυχοσύνθεσή σας, οπότε μη διστάσετε να κάνετε ένα διάλειμμα.Είναι αναγκαίο για να επανέλθετε δριμύτεροι/ες και ν’ αντεπεξέλθετε αποτελεσματικότερα στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, που δεν θα είναι και λίγες. Οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα οι απαιτήσεις συνήθως πολλαπλασιάζονται και στην περίπτωσή σας η ανάληψη περαιτέρω ευθυνών μοιάζει με «νταλκά». Επιχειρήστε να δείτε δημιουργικά την όλη κατάσταση και να ξεκλέψετε χρόνο για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους οικείους σας. Εκτονωθείτε σε αυτούς, δίχως, όμως, γκρίνιες προερχόμενες απ’ τον όγκο των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει στην εργασία σας. Το βέβαιο είναι πως θα υπάρξουν μεταπτώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, όλη αυτή η αστάθεια, όμως, είναι προσωρινή και δεν πρέπει να βγάζετε πρόωρα συμπεράσματα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην αφεθείτε να σας παρασύρει η επιπολαιότητα και βρεθείτε εκτός δράσης. Δεν αποκλείεται, επίσης, να σας πιάσει μια αυτολύπηση ή θυματοποίηση για τον ρόλο σας σε μια συγκεκριμένη κατάσταση κι εκεί να χάσετε τον έλεγχο, αλλά και την ευκαιρία γι’ αλλαγή. Καλύτερα, εφόσον σάς… παίρνει, κάνετε ένα ταξιδάκι -το έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από άλλους- και φορτώστε τις ευθύνες στον… κόκορα. Θα σας βγει σε καλό!
ΤΑΥΡΟΣ Δεδομένου ότι ο 8ος οίκος διέπει τα περιουσιακά στοιχεία και σε αυτή τη φάση -λόγω Άρη και Αφροδίτης- είστε ενώπιον θετικών εξελίξεων, θα μπορούσατε ν’ αποφασίσετε να πουλήσετε ή ν’ αγοράσετε ακίνητα. Πρόκειται για το απολύτως σωστό timing. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σάς δίνει την ευκαιρία ν’ αυξήσετε το εισόδημα σας κι ίσως εξασφαλίσετε πολλά περισσότερα απ’ όσα υπολογίζατε αρχικά, αν κινηθείτε ποντάροντας περισσότερο στην τύχη σας, παρά στις ικανότητές σας. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «τερματίσετε» τον καταναλωτισμό σας. Μην το παρακάνετε, ωστόσο, δεν είστε άλλωστε και το πιο large ζώδιο, γιατί μάλλον μετά θα «χτυπιέστε κάτω». Όσον αφορά τώρα τα αισθηματικά σας, αν είστε διαθέσιμος/η, έχετε την τύχη με το μέρος σας. Είναι, δε, πιθανό να μεσολαβήσει κάποιος/α για την προσωπική σας ευτυχία και να περάσετε, εν κατακλείδι, πολύ καλά. Μπορείτε, ωστόσο, να επωφεληθείτε το ίδιο αποτελεσματικά, συμμετέχοντας σ’ ένα κοινωνικό δρώμενο και χωρίς την βοήθεια κανενός! Εκεί είναι πολύ πιθανό να βρείτε ένα πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει. Αν βέβαια είστε σε σχέση, τότε προσπαθήστε ν’ αντιμετωπίσετε με χιούμορ ό,τι συμβαίνει, είτε σε εσάς,  είτε στο ταίρι σας. Βγείτε, χαλαρώστε, διασκεδάστε και κάνετε και κανένα ταξιδάκι: είναι η καταλληλότερη εποχή, εξάλλου. Κατά τ’ άλλα, Προσοχή, όμως, αν αποφασίσετε απόδραση να έχετε κλείσει με τις εκκρεμότητές σας σε οικονομικά, φορολογικά ζητήματα, αλλά και σε ό,τι έχετε αναλάβει στις συνεργασίες σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ Με τον Άρη στον 10ο οίκο σας, αυτόν της καριέρας, προσέξτε μην δημιουργήσετε μια επιθετική ατμόσφαιρα με συναδέλφους/ανωτέρους. Εάν έχετε αγωνιστεί για ένα στόχο, περιμένετε τώρα τις εξελίξεις: όλα θα ομαλοποιηθούν και θα υπάρξει η επιθυμητή σταθερότητα. Τα πάντα, βέβαια, θα εξαρτηθούν από το πόσο έχετε αποφασίσει να «μετακινηθείτε», γιατί αλλιώς θα δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια, κυρίως σε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ναι μεν, ο Δίας στον Τοξότη σάς ενθαρρύνει να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας και φαίνεται πως θα σας δώσει την ευκαιρία να συνάψετε μια συμφωνία ή να βάλετε τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Ωστόσο, σε πρώτο χρόνο, δεν θα έρθουν όλα αβίαστα. Ακόμα κι αν φαινομεντικά δεν υπάρχουν οι συνθήκες μιας επιτυχίας του… γούστου σας, αυτή θα έρθει στην συνέχεια. Οπότε, μην ανησυχείτε κι αγχώνεστε τόσο πολύ πια! Στα προσωπικά σας, από την άλλη, όλα λειτουργούν υπέρ σας. Γίνεστε μάλλον περιζήτητοι/ες, άρα, αν είστε σόλο δεν έχετε παρά να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς ή -απλούστερα- ν’ αφήσετε την τύχη ν’ αποφασίσει! Αν, από την άλλη πλευρά, είστε δεσμευμένοι/ες, χρειάζεται μια κάποια προσοχή στις κινήσεις σας. Ο λόγος; Ένας τυπικός για εσάς «χαριεντισμός» μπορεί να πάρει διαστάσεις… τυφώνα, χαλώντας το καλό κλίμα σε μια στιγμή, έστω κι αν τελικά γίνει πολύ κακό για το τίποτα. Προσοχή, επομένως, στις λεπτές, διαχωριστικές γραμμές και κυρίως στον αυθορμητισμό σας: παρεξηγήστε εύκολα, άλλωστε και το ξέρετε. Παιδιόθεν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ζωή σας τώρα γίνεται πιο διασκεδαστική και ερωτική. Όχι τυχαία, με τρεις πλανήτες στον 5ο ηλιακό οίκο σας: τα ευχάριστα υπερτερούν αισθητά των… άλλων. Υπάρχει, δε, η πιθανότητα να γίνετε αποδέκτης/τρια μιας ευχάριστης έκπληξης από οικείο σας πρόσωπο και να το καταγλεντήσετε από κοινού. Όμως, ίσως υπάρξουν «θεματάκια»: αφενός, αν είστε μόνος/η, έχετε την δυνατότητα και τη τύχη να προσεγγίσετε μ’ επιτυχία όποιον/α σάς νοιάζει. Ενδέχεται μάλιστα να συνδυάσετε έρωτα και διασκέδαση σ’ ένα φιλικό σας περιβάλλον. Από εκεί και ύστερα βέβαια, το κατά πόσον θα υπάρξει μια «υγιής» σχέση είναι ζητούμενο, αφού έχετε μια εγγενή ροπή προς τα δράματα και υπερβάλλετε, ως επί τω πλείστον, με το «καλημέρα». Αν πάλι είστε δεσμευμένος/η, να θυμάστε πως τα πολλά φλερτ (ακόμα και η υποψία τους) θα φέρουν γκρίνια από την «άλλη πλευρά». Καλύτερα, αλά μπρατσέτα με το ταίρι σας και -γιατί όχι- δημόσια, προβάλετε τα ταλέντα και τα επιτεύγματά σας και φρενάρετε εκεί την κοινωνικότητά σας. Όπως και να ‘χει, έπονται νέες εμπειρίες, καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό και δημιουργικό 9ο οίκο σας. Εννοώ: «παρέα» με τον Δία, ευνοεί τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα ν’ αξιοποιήσετε γνωριμίες και επαφές, πρόθυμες να σας στηρίξουν, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν και σοβαρά ανταλλάγματα. Μπορεί όμως απλώς να χαρείτε τα καλά μιας άδειας ή ενός ρεπό, που θα σας δώσουν πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον αξιοποιήσετε κατά το δοκούν. Και μάλλον με το ταίρι σας. Μια χαρά όλα!
ΛΕΩΝ Με τον Άρη στον 8ο οίκο σας, θα μπορούσατε να έχετε συσσωρευμένο θυμό για κάποιον/α, που πρέπει να απελευθερωθεί. Τώρα, δίνετε τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και νιώθετε πιο σίγουροι/ες κι ασφαλείς.Προσοχή μόνο -και εσείς- στις υπερβολές. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα έρχεστε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε κι αυτό, στην πραγματικότητα, σας αρκεί για να νιώσετε την επιθυμητή ευφορία. Φυσικά θα κάνετε κι εξόδους: θα βρεθείτε σε μια διασκεδαστική παρέα, μην χαλάσετε, όμως, το καλό κλίμα αν τυχόν το χιούμορ κάποιου δεν είναι της αρεσκείας σας, αφού σίγουρα δεν υπάρχει κακή πρόθεση από την πλευρά του. Επιπλέον, αυτό το διάστημα «προικίζεστε» με μια τύχη που μπορείτε να εξαργυρώσετε και στα οικονομικά. Μην εφησυχάζετε, ωστόσο, αφού παράλληλα, με τρεις πλανήτες στον 4ο ηλιακό οίκο σας μπορεί να βρεθείτε ενώπιον νέων δεδομένων στο σπίτι ή την οικογένειά σας. Ακόμα, ωστόσο κι αν τώρα όλα φαντάζουν από πολύ έως εξαιρετικά δύσκολα, καθώς θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε καινούρια δεδομένα, μην τρελαίνεστε: ό,τι κι αν γίνει θα σας βγει, τελικά, σε καλό. Σχετικά με τα ερωτικά σας τώρα και πάλι τα πράγματα είναι ηλεκτρισμένα. Πλην όμως και στην προκειμένη, για καλό: βρίσκεστε σε φάση που η επισημοποίηση μιας σχέσης δεν… ηχεί άσχημα στα αυτιά σας, οπότε, με το καλό. Αν πάλι είστε μόνος/η, προσέξτε μήπως πείτε περισσότερα απ’ όσα πρέπει σε μια νέα γνωριμία, χάνοντας έτσι το αρχικό σας πλεονέκτημα. Χαλαρώστε, λοιπόν κι αφήστε να σας παρασύρει (γλυκά) η «άλλη πλευρά».
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Με τον Άρη στον 7ο οίκο σας, αυτόν των σχέσεων και των συνεργασιών, ίσως έρθουν προστριβές, ευτυχώς, ωστόσο, δεν θα είναι διαρκείας. Αφενός συνειδητοποιείτε μια ανισομερή δυναμική σε ποικίλους τομείς, σημασία, όμως, στο διά ταύτα, έχει ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο και ότι επιτέλους παύετε να «ψειρίζετε» τα πράγματα κι ασχολείστε με τα ουσιώδη. Αν μάλιστα σάς δυσκολεύει ή σάς προβληματίζει κάτι, το πιθανότερο είναι να σας δοθεί η λύση ή από συνεταίρο ή από συνεργάτη. Σίγουρα, πάντως, από ένα οικείο και προσφιλές σας πρόσωπο. Επιπλέον, ευνοείται κάθε δραστηριότητα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ δεν αποκλείεται να παραστείτε σε μια γιορτή, ν’ αφεθείτε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.  Παράλληλα, με τρεις πλανήτες στον 3ο ηλιακό οίκο σας θ’ αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σας. Ωστόσο, αυτά που υποψιάζεστε για πρόσωπα και πράγματα μπορεί να έχουν βάρη, καθώς σε αυτή τη φάση και στην περίπτωσή σας, το παρασκήνιο «βρίθει». Τρελά. Σχετικά με τα αισθηματικά σας, με τον Άρη απέναντί σας και τον Δία να σας «στηρίζει», αν είστε σόλο και θέλετε οπωσδήποτε να ζευγαρώσετε, όλα θα γίνουν «στο άψε-σβήσε». Ίσως μάλιστα το νέο ταίρι σας άμεσα δείξει πως έχει και κάποιες σοβαρές βλέψεις! Αν, από την άλλη, είστε σε σχέση και δεν έχετε όρεξη για πολλά-πολλά (μ’ αυτό εννοώ, να φλερτάρετε), δεν αποκλείεται τελικά να πέσετε «θύμα» μιας αγενούς, το λιγότερο, πολιορκίας. Με άλλα λόγια, να δείτε να… σφίγγει ο  κλοιός γύρω σας. Κοιτάξτε, λοιπόν, πώς θα διαχειριστείτε τέτοια κατάσταση.
ΖΥΓΟΣ Και για εσάς έχει ένα λόγο ο… Άρης: όντας στον 6ο οίκο σας, σας «ζητά» να δώσετε σημασία στο κορμί σας. Πώς θα νιώσετε, όμως, ευεξία; Βάζοντας πρόγραμμα στην καθημερινότητα. Κάν’τε, λοιπόν, ό,τι πρέπει και σάς τονώνει για να είστε σωματοψυχικά υγιείς. Κατά τ’ άλλα, ο Δίας στον Τοξότη σάς «στηρίζει» στο να κερδίζετε τους άλλους με τη φυσική σας παρουσία ή με τον τρόπο που επικοινωνείτε. Επιπλέον, μπορεί να σάς φέρει μια θετική είδηση ή να συμβάλλει σ’ ένα ευχάριστο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε και κάτι που θέλατε εδώ και καιρό και το οποίο θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Παράλληλα, με τρεις πλανήτες στον 2ο ηλιακό οίκο σας, όσο εύκολο είναι να σας χαριστεί κάτι ή ν’ αποκομίσετε ένα σημαντικό κέρδος χωρίς να κοπιάσετε ιδιαίτερα, άλλο τόσο είναι να βοηθήσετε κόσμο που βρίσκεται σε ανάγκη και να βγείτε, εν τέλει, χαμένος/η στα οικονομικά. Όσον αφορά τα αισθηματικά, συνδυάζονται σε αυτή τη φάση με… παροχές, είτε από την πλευρά σας, είτε από το ταίρι σας. Αν πάλι είστε σόλο, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν υπερβολές που θα συμβάλλουν σε μια αμηχανία, είτε κάποιος/α αποπειραθεί να σας «σκλαβώσει» με την οικονομική ισχύ του/της, είτε κινηθείτε εσείς με ανάλογο τρόπο. Το ξέρετε, άλλωστε και όσο κι αν ενδεχομένως σάς λείπει: το χρήμα δεν φέρνει από μόνο του την ευτυχία, ούτε μπορεί να εξαγοράσει μια καρδιά που ν’ αξίζει! Τέλος, αξιοποιήστε πιθανές νέες γνωριμίες στα επαγγελματικά σας, θ’ αποδειχθούν πολύτιμες μελλοντικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, λάμπετε. Αποτινάξτε τη βαριά ενέργεια του προηγούμενου διαστήματος κι αν υπάρχει κάποιος που πρέπει να συγχωρέσετε, κάν’τε το, με καθαρή συνείδηση: αυτό είναι, άλλωστε, το «αίτημα» του Άρη στον 5ο οίκο σας. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη θα σας βοηθήσει είτε ν’ αυξήσετε το εισόδημά σας, είτε να λάβετε βοήθειες σε είδος. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, δεν αποκλείεται να προβείτε σε σπατάλες ή να δανειστείτε χρήματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε, αλλά αν είναι να περάσετε καλά,… χαλάλι. Παράλληλα, και εσείς, με τρεις πλανήτες στο ζώδιο σας, γίνεστε αρκετά πιο κοινωνικός/ή και δημιουργικός/ή, με τη θετική σας αύρα να περνάει και στους άλλους, κάνοντας την ζωή όλων πιο εύκολη. Όσο για την… πατροπαράδοτη καχυποψία σας, ας μείνει μόνο στις δουλειές κι όχι στα αισθηματικά σας: σε αυτόν τον τομέα πραγματικά «πετάτε»! Αν είστε μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν μια νέα αρχή κι επειδή σίγουρα θα υπάρξει μια εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα τρίτο πρόσωπο, άπτεται σ’ εσάς να του δώσετε το «πράσινο φως» και κατά συνέπεια τη συνέχεια που επιθυμείτε. Αν πάλι είστε δεσμευμένος/η, κοιτάξτε να περάσετε καλά, αφού το μόνο που μπορεί ν’ ακυρώσει ή ν’ «αμαυρώσει» την ευτυχία σας είναι οι απόλυτες πεποιθήσεις σας, η ξεροκεφαλιά σας και φυσικά η περιβόητη… ζήλια σας. Πάντως, η επικοινωνία σας θα είναι πιο «ανοιχτή», κάτι σημαντικό, καθώς έχετε μια έμφυτη εσωστρέφεια κι αυτή είναι μια μεγάλη -και θεμιτή- αλλαγή.
ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, αυτόν του σπιτιού και της οικογένειας, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει μια διαμάχη με κάποιον συγγενή. Μη φανταστείτε, όμως, ότι θα πρόκειται για κάτι που θα συνεχιστεί εν… χορώ. Άμεσα, το κλίμα θα «ηρεμήσει» και όλα θα επανέλθουν στα γνώριμά σας δεδομένα. Άλλωστε, λόγω του Δία στο σπίτι σας, βιώνετε ένα υπέροχο αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. Ίσως, βέβαια, η εξωτερίκευση του συγκεκριμένου συναισθήματος… ενοχλήσει κάποιους/ες με τις υπερβολές σας, αλλά, τελικά, σε όποιον/α αρέσετε! Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σας «τάξει» πολλά, εσείς, όμως, πάρτε τα λίγα που σας δίνει προς το παρόν. Αλλιώς, δεν θα έχετε το «κεφάλι σας ήσυχο». Επιπλέον, με τρεις πλανήτες στον 12ο ηλιακό οίκο σας, φαίνεται πως σάς χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση. Επίσης, ολίγη από απομόνωση για να έρθετε «στα ίσα σας», ιδιαίτερα αν σας απασχολεί κάποιο θέμα υγείας.Τα καλά νέα στα οικονομικά και τα αισθηματικά: οδηγείτε τις εξελίξεις και επηρεάζετε όποιους πρέπει στην προκειμένη. Ωστόσο, προσοχή στις λεπτές, διαχωριστικές γραμμές. Εννοώ: φαίνεται πως θα σας είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξετε τα συναισθήματα ή τις ορμές σας και το πιθανότερο είναι ν’ αφεθείτε στις επιθυμίες σας, σ’ έναν άκρως θελκτικό «πειρασμό». Μέχρι εδώ, όλα καλά. Κανένα πρόβλημα. Στην περίπτωση, όμως, που είστε σε σχέση, θα υπάρξουν σίγουρα κάποια… προβληματάκια, ιδιαίτερα αν αποπειραθείτε να κινηθείτε κρυφά, πιστεύοντας πως δεν σας βλέπει η «άλλη πλευρά». Ξεχάστε το όμως, δεν ισχύει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ένα πρόσωπο που συναντήσατε πριν από περίπου έξι μήνες ή μια επαγγελματική προσφορά που είναι στα σκαριά θα μπορούσαν να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους. Γι’ αυτό, στην περίπτωσή σας, ευθύνεται η Σελήνη: μην προσπεράσετε τέτοια ευκαιρία και κάνετε μια νέα αρχή, που θα σας αποφέρει ό,τι θέλετε. Κατά τ’ άλλα -και αυτό αφορά ξανά τα επαγγελματικά σας- μαθαίνετε μυστικά που θα σας ωφελήσουν. Αν, ωστόσο και από την πλευρά σας έχετε κάτι να κρύψετε, να ξέρετε ότι το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί, φέρνοντάς σας τελικά σε αμηχανία.Γενικότερα, πάντως, ευνοείστε στα εργασιακά κι αν ψάχνετε για δουλειά το πιθανότερο είναι να βρείτε κάτι που θα σας ελκύει. Παράλληλα και με τρεις πλανήτες στον 11ο ηλιακό οίκο σας, «καλείστε» ν’ αξιοποιήσετε μια φιλική βοήθεια ή το πλεονέκτημα που σας δίνει η συμμετοχή σας σε μία ομάδα ή κάποιον σύλλογο, αφήνοντας στην άκρη τους ενδοιασμούς σας. Αυτά, βέβαια, για να ενισχύσετε το κοινωνικό προφίλ σας. Σχετικά τώρα με τα ερωτικά σας, αν δεν έχετε κάποια δέσμευση, μπορείτε ν’ απολαύσετε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται. Ενδέχεται μάλιστα να λάβετε και μια ενδιαφέρουσα «φιλική» πρόσκληση, που εύκολα θα εξελιχθεί σε ερωτική… πανδαισία! Αν, πάλι, βρίσκεστε σε σχέση, όπως ακριβώς στα επαγγελματικά, έτσι κι εδώ εγκυμονεί ο κίνδυνος να ξεσπάσει ένα μίνι σκάνδαλο, ύστερα από την αποκάλυψη του τι έχει «παιχτεί» παρασκηνιακά. Αν, λοιπόν, έχετε το… μέτωπό σας καθαρό, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Ειδάλλως, προσοχή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Άρης και για εσάς, στον δεύτερο οίκο σας, αυτόν των χρημάτων, σας «τρελαίνει»: αισθάνεστε πιεσμένοι προκειμένου ν’ αποπληρώσετε ένα χρέος ή να φέρετε εις πέρας προθεσμίες για λογαριασμούς. Πρέπει, όμως, να χαλαρώσετε. Αλλιώς, δεν βγαίνει άκρη και, εν κατακλείδι, δεν έχει και απολύτως κανένα νόημα. Ευτυχώς, με τον Δία στον Τοξότη ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να σας προσφέρει λύσεις και διεξόδους, που δυσκολεύεστε ή… αρνείστε να δείτε, καθώς, ως γνωστόν, είστε και αδιάλλακτος κάποιες φορές. Και καθόλου open-minded, παρότι, θεωρητικά, αυτό σας χαρακτηρίζει. Μην πεισμώνετε, λοιπόν, αλλά αφήστε το ανοιχτό σας πνεύμα να επικοινωνήσει με όσους χρειάζεται για να εξελιχθείτε και ο/η ίδιος/α.Ανάλογα επωφελής, δε, να το ξέρετε, μπορεί ν’ αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα. Άλλωστε, με τρεις πλανήτες στον 10ο ηλιακό οίκο σας, έχετε όλα τα εχέγγυα για να προβληθείτε ή να δρομολογήσετε τάχιστα τα επαγγελματικά πλάνα σας και όσο πιο πολύ πιστέψετε στον εαυτό σας, τόσο πιο εύκολα θα συμβεί το… θαύμα! Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να «ξανοιχτείτε» κοινωνικά, προσδοκώντας τα καλύτερα. Στα αισθηματικά σας τώρα, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς ευοίωνα: αφενός, το να δείχνετε… παραπάνω από αυτό που είστε, συνδυασμένο φυσικά με τις ανάλογες υπερβολές είναι βέβαιο πως θα τραβήξει κοντά σας πολλά πρόσωπα, το θέμα όμως είναι αν τελικά κάποιο από αυτά αξίζει την προσοχή σας. Ξέρετε ότι οι «πεταλούδες» είναι πάντα επιρρεπείς στο φως, μέχρι αυτό να… σβήσει! Καλό είναι, επομένως να μην τρέφετε «υψηλές» προσδοκίες όντας/ούσα απέναντι σε μια καινούρια γνωριμία.
ΙΧΘΥΕΣ Ο Άρης κινείται στο ζώδιό σας και παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας: οι εμπνευσμένες ιδέες σας γίνονται αποδεκτές από τους άλλους ή βρίσκετε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν επί της ουσίας ν’ απομακρύνετε ο,τιδήποτε τοξικό από τη ζωή σας. Αυτό, δε, ισχύει και στα επαγγελματικά. Τα παραπάνω ενισχύονται και από τον Δία στον Τοξότη: σας «δίνει» άπλετη τύχη και συμβάλλει σε «υψηλές» γνωριμίες, κάνοντας αρκετά πράγματα πολύ πιο εύκολα. Και μην υποτιμάτε καθόλου τις «εύκολες λύσεις», αφού από αυτές θα σας ανοίξουν «ως διά μαγείας» και δρόμοι ή «πόρτες», που σας βασάνιζαν, τρόπον τινά, στο παρελθόν! Με άλλα λόγια, τα δύσκολα τελειώνουν ψαράκια. Αποδεχθείτε το και πάρτε και το δώρο τριών πλανητών στον 9ο ηλιακό οίκο σας. Ποιο είναι αυτό; Τα ταξίδια! Ενδέχεται να μετακινηθείτε περισσότερο απ’ όσο συνηθίζετε, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείτε σε κάτι καλλιτεχνικό ή μυστηριακό, που θα σας εξιτάρει. Επιπλέον, προβλέπω ότι θ’ ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα, καθώς και τον εξοπλισμό σας σ’ αξεσουάρ. Μάλιστα, το shopping θα το ευχαριστηθείτε -το πιθανότερο- και με το ταίρι σας. Αν πάλι είστε δεσμευμένος/η και σπεύσετε για ψώνια με «τρίτο πρόσωπο», προσέξτε, αφού, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Βέβαια, το πιθανότερο είναι να είστε τώρα -ίσως κι εκ νέου- φουλ ερωτευμένοι με τον άνθρωπό σας, οπότε αγνοήστε τα προαναφερθέντα. Αν, από την άλλη, είστε σόλο, βρίσκεστε κοντά στο ν’ ανακαλύψετε τον άνθρωπο που θα σας καλύψει. Δεν έχετε, επομένως, παρά να «υποκύψετε» και μάλιστα… άνευ όρων. Όμορφα;