Τι θέλουν να μας πουν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου; Η φωτογραφία που έκανε τις φήμες να οργιάζουν

23 Νοεμβρίου 2020 08:00

Την ονομαστική της γιορτή είχε η Μαρία Κίτσου και δέχθηκε παρα πολλές ευχές από αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές.
Η ταλαντούχα ηθοποιός θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την τόση αγάπη και τις θερμές ευχές τους, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία κρατώντας μια ανθοδέσμη από λευκά λουλούδια.
Την πιο ξεχωριστή ευχή τη δέχθηκε, πάντως, από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο συμπρωταγωνιστής της στις Άγριες μέλισσες και πολύ καλός της φίλος (κάποιοι επιμένουν πάντως ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι) ευχήθηκε στην αγαπημένη του Μαρία: “Γιατί είσαι ένας ουρανός γεμάτος από άστρα…”.

Μία ευχή που όπως ήταν επόμενο φούντωσε ξανά τα κουτσομπολιά για το τι τρέχει ανάμεσά τους. Και ο Γκοτσόπουλος τους έβαλε φωτιά με μία φωτογραφία του που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
Ο «Λάμπρος» και η «Ελένη» σε ένα παθιασμένο φιλί τους από τις Άγριες μέλισσες και η λεζάντα που την ακολουθούσε ήταν όλα τα λεφτά. «Έχουμε δει πολλές ερωτικές σκηνές. Η συγλελριμένη όμως για μένα ήταν και θα είναι η ομορφότερη όλων. Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν»…