Τηλεοπτικά σφηνάκια: Ακόμα μία μεταγραφή έκπληξη στη Γη της Ελιάς

Συντάκτης: Newsroom

26 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Ακόμα μία μεταγραφή έκπληξη στη Γη της Ελιάς

Ακόμα μία είσοδο θα έχουμε στη Γη της Ελιάς. Ένας άνδρας ο οποίος θα κάνει κόλαση τη ζωή της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου), η οποία συνελήφθη για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει.

Στη Γη της Ελιάς θα πρέπει να ετοιμαστούμε για αρκετές εκπλήξεις που θα αφορούν και μεταγραφές. Μία από αυτές είναι και ο Φοίβος Μαρκιανός, ο οποίος θα υποδυθεί τον εισαγγελέα στη δίκη της Αθηνάς. Και θα είναι καταπέλτης για την ηρωίδα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

* Ολοκληρώθηκε κι επίσημα λοιπόν η επιστροφή του Γρηγόρη Γκουντάρα στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο παρουσιαστής και η Νάταλι Κάκκαβα είχαν χτυπήσει την πόρτα κι ενός άλλου καναλιού μετά το διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ. Για να συνεχίσουν ως δίδυμο. Όμως, η πόρτα αυτή δεν άνοιξε, αν και είχαν μπει μεγάλα μέσα.

* Από την ημερομηνία έναρξης της Φαίης Σκορδά θα εξαρτηθεί και η ημερομηνία έναρξης της Μαρίας Μπακοδήμου.

Αυτή τη στιγμή έχουν κυκλωθεί οι ημερομηνίες από το κανάλι. Αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα πουν οι παρουσιάστριες. Για τη Φαίη η ημερομηνία που έχει συμφωνηθεί αρχικά είναι η 12η Σεπτεμβρίου και για τη Μαρία η 17η Σεπτεμβρίου. Μπορεί όμως να πάνε και μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 19 και στις 24 Σεπτεμβρίου.

* Έγινε η πρώτη σύσκεψη για τον νέο Πρωινό. Εκτός από τους παλιούς (Πετρογιάννη, Τεργιάκης) ήταν και οι νέοι της ομάδας Λιάγκα (Καλύβα, Καλλινίκου). Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 αλλάζει αρκετά και θα γίνει πολύ πιο ενημερωτικό.

* Το ψυχαγωγικό κομμάτι στο Πρωινό θα κάνει πιο μετά σύσκεψη. Πολλοί έλεγαν ότι τελικά δεν θα είχε δίπλα του γυναίκα παρουσιάστρια ο Λιάγκας. Όμως η συμφωνία με τη Δούκισσα ήταν κλειδωμένη εδώ και μέρες. Παρά τις αντιρρήσεις του παρουσιαστή. Γιατί δεδομένα υπήρχαν. Τελικά, έκανε πίσω και η Δούκισσα ανακοινώθηκε επίσημα από το κανάλι του Αμαρουσίου.

* Στο Happy Day μπορεί να μην το λένε αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε ξανά στον Γιώργο Σατσίδη. Ήδη στην πρώτη σύσκεψη πέρασε από εκεί. Και δεν πήγε μόνο για βολτούλα και να δει ξανά τους παλιούς