Τηλεοπτικά σφηνάκια: Ετοιμάζει μεταγραφή-βόμβα ο Γεωργίου στη Γη της Ελιάς

Συντάκτης: Newsroom

31 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Ετοιμάζει μεταγραφή-βόμβα ο Γεωργίου στη Γη της Ελιάς

Η γη της ελιάς αναμένεται να κεντρίσει και φέτος το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, η σειρά έχει ενισχυθεί, ενώ αναμένεται να ενισχυθεί κι άλλο.

Στη Γη της Ελιάς θα μπει στον δεύτερο κύκλο και ο Αντρέας Γεωργίου. Μάλιστα, θα υποδυθεί ένα μαφιόζο που θα έχει στενή σχέση με τον Δημοσθένη και θα παίξει κομβικό ρόλο στη συνέχεια. Όμως, οι μεταγραφές δεν σταματούν. Ένα βήμα πριν από τις υπογραφές είναι πολύ δυνατό γυναικείο όνομα. Η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει συνεργαστεί ξανά με την παραγωγή και αν πει το τελικό ναι, τότε θα κάνει άνω κάτω τη ζωή των Βρεττάκων (και όχι μόνο). Για να σας βοηθήσουμε… Μία από τις πρωταγωνίστριες θα χαρεί πάρα πολύ αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

* Τα Νούμερα με τον Φοίβο Δεληβοριά είναι από τις εκπλήξεις που ετοιμάζει η ΕΡΤ τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το επίσημο τρέιλερ την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα ενώ η εκπομπή θα παίζεται κάθε Παρασκευή στις 22.00.

* Βγήκε το τρέιλερ της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα και αποτέλεσε ακόμα μία επιβεβαίωση του ciao.gr. Η Δανάη δεν πάει πουθενά ούτε μετακομίζει το Σαββατοκύριακο. Μένει σταθερή στη θέση της στις 10.50 κάθε πρωί στο Mega. Η πρεμιέρα της θα γίνει κανονικά στις 5 Σεπτεμβρίου.

* Κοινές διακοπές στην Καλαμάτα για να «δέσουν» περισσότερο έκαναν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Το δίδυμο δηλαδή των νέων παρουσιαστών του πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της ΕΡΤ. Καλή η σύσφιξη σχέσεων, αν και οι δύο τους γνωρίζονται καλά από παλιά. Η πρεμιέρα τους έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου. Θα υπάρχουν αρκετές ζωντανές συνδέσεις αλλά όχι πάνελ.

* Για τις 5 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η πρεμιέρα του νέου, ειδησεογραφικού, καναλιού της ΕΡΤ. Μάλιστα παράλληλα με την εκκίνησή του, θα αρχίσει η μετάδοσή του και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, Cosmote TV και NOVA. Το επικρατέστερο πρόσωπο για να αναλάβει την πρωινή ζώνη είναι η δημοσιογράφος Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Όσον αφορά τώρα τη βραδινή ζώνη, ο Ηλίας Σιακαντάρης φαίνεται να έχει προβάδισμα. Το νέο κανάλι της ΕΡΤ έχει στόχο την αδιάλειπτη ενημέρωση, όλο το 24ωρο, εισάγοντας ταυτόχρονα νέες καινοτομίες.