Τηλεοπτικά σφηνάκια: Γιάννης Μπέζος – Ετοιμάζεται για μουσική εκπομπή στο Open

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Γιάννης Μπέζος - Ετοιμάζεται για μουσική εκπομπή στο Open

Είναι όλα έτοιμα για την εκπομπή με τον Γιάννη Μπέζο στο Open. Μία μουσική εκπομπή για την οποία έχουν συμφωνήσει εδώ και μέρες το κανάλι με τον ηθοποιό.

Ο Γιάννης Μπέζος δεν θα πατήσει όπως πιστεύουν πολύ στα χνάρια του Σπύρου Παπαδόπουλου. Θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη του Σπετεμβρίου ή τις αρχές Οκτωβρίου.

* Στις 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται ο νέος κύκλος του GNTM. Πάντως, τα επεισόδια έχουν προχωρήσει πολύ, όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές. Μιλάμε γοα ένα δίμηνο μπροστά.

* Κλειστό κρατά το στόμα της η Φαίη Σκορδά όσον αφορά την ημερομηνία έναρξης της εκπομπής της. Το παλεύει για 29 Αυγούστου, αν και δεν είναι και τόσο εύκολο. Η παρουσιάστρια θέλει να βγει πανέτοιμη και πάνοπλη στον αέρα. Αν προλάβει, θα βγει στις 29. Διαφορετικά, πάμε για 12 Σεπτέμβρη.

* Το μεγάλο πρόβλημα για τη Φαίη είναι ότι η ομάδα της δεν είναι συμπληρωμένη. Μιλάμε για σοβαρά κενά σε αστρολογία και μαγειρική. Και πριν από τις 17 Αυγούστου, οπότε και θα επιστρέψει στο γραφείο δύσκολα θα υπάρξει κάποια σημεντική εξέλιξη.

* Βγήκε και το τρέιλερ για τους Αταίριαστους που αλλάζουν ώρα στον ΣΚΑΪ λόγω της έλευσης της Φαίης Σκορδά. Πλέον θα μεταδίδονται καθημερινά το δίωρο 12 με 2 πριν από το μεσημεριανό δελτίο. Πρεμιέρα θα κάνουν στις 29 Αυγούστου. Αρχικά οι Γιάννης Ντσούνος και τον Χρήστος Κούτρας είχαν κάποιους ενδοιασμούς, αλλά τελικά αυτοί κάμφθηκαν νωρίς.

* Στις 5 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το νέο Πρωινό στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα. Πάντως, ακόμη ανακοίνωση για τη Δούκισσα Νομικού δεν έχει βγει. Κι ας είναι τελειωμένη η υπόθεση.

* Μία αποχώρηση θα έχουμε από τα 3 μίλια του Star, αφού φεύγει η Γιολάντα Μπαλαούρα. Έρχονται όμως ο Πρόδρομος Τοσουνίδης και η Κατερίνα Νικολοπούλου σε ρόλους-έκπληξη.

* Από τις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να «σκάσουν» όλα τα τρέιλερ στο Open. Άλλωστε η 29η Αυγούστου που αποφασίστηκε για έναρξη του νέου προγράμματος δεν είναι μακριά.