Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η αλήθεια για All Star Survivor και Love Island

Συντάκτης: Newsroom

21 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η αλήθεια για All Star Survivor και Love Island

Οριστικά για το δεύτερο μισό της σεζόν θα πάει στον ΣΚΑΪ το Survivor. Ακόμα και σε All Star μορφή του. Αυτό αποφασίστηκε στην τελευταία σύσκεψη στο κανάλι του Φαλήρου. Το οποίο θα ρίξει μεγάλο βάρος στο Love Island το φθινόπωρο. Και θα ολοκληρωθεί στην ημερομηνία που έχουν αποφασίσει ανεξάρτητα από την τηλεθέαση που θα έχει

Το Survivor πάει για τέλος Δεκεμβρίου. Και μπορεί πλέον από την παραγωγή οι διαρροές γίνονται με το σταγονόμετρο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι το All Star θα βγει τελικά στον αέρα. Για να μην πούμε σιγουριά.

* Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη θα συνεχίσει μέχρι νεωτέρας η καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής Κοινωνία ώρα Μega με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου. Γιατί η… χειμερινή παίρνει αναβολή για λίγες ημέρες. Αιτία ο κορονοϊός που χτύπησε την Ανθή Βούλγαρη. Πάντως έχει ήπια συμπτώματα και δεν έχασε το χιούμορ της. Έστειλε και μήνυμα διαδικτυακό στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο για να μη βγει μόνος του στην εκπομπή.

* Αναβολή δύο ημερών (θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη) και για το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Τεχνικά προβλήματα ήταν η αιτία αυτής της αναβολής.

* Σε στούντιο ηχογράφησης μπήκαν η Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου. Γιατί; Μα για να ηχογραφήσουν το τραγούδι του Breakfast. Ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις το δίδυμο του νέου πρωινού του Star, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στα μέσα Σεπτεμβρίου.

* Λέγεται ότι είναι θέμα ημερών να τελειώσει η μεταγραφή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Τα έχει βρει σε όλα με τον Λιάγκα αλλά και με το κανάλι του Αμαρουσίου.

* Μια και ο λόγος για το Πρωινό, στον ΑΝΤ1 επιμένουν ότι δεν χαλάει με τίποτα η συμφωνία με τη Δούκισσα Νομικού που θα αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής. Δεν έχουμε καμία αντίρρηση σε όσα λένε από το Μαρούσι. Αλλά η τελειωμένη συμφωνία ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Για τον απλούστατο λόγο γιατί δεν έχουν πέσει υπογραφές.