Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η έκπληξη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και η νέα μεταγραφή του Γεωργίου

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουλίου 2022 08:50

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η έκπληξη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και η νέα μεταγραφή του Γεωργίου

Τι τρέχει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο; Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα ότι κάτι ετοιμάζει με την ΕΡΤ. Αν και οι δύο πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος, όλα δείχνουν deal.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μάλιστα, τη σεζόν που τελείωσε ήταν στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Η παρουσία του στη σειρά της κρατικής τηλεόρασης μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά όχι και η συνεργασία των δύο πλευρών. Η φήμη που κυκλοφορεί έντονα είναι ότι θα αναλάβει εκπομπή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι η καθημερινή ψυχαγωγική. Πάντως, οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και είμαστε λίγο πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις.

* Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ θα έχει όμως και η Τζένη Μελιτά, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας. Η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει στην Κυψέλη, αλλά θα κάνει δική της ταξιδιωτική εκπομπή. Θα είναι μαγνητοσκοπημένη και θα λέγεται ΠΣΚ. Όπως καταλαβαίνετε, θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα.

* Μεταγραφή από τον Σασμό στη Γη της Ελιάς. O Αντρέας Γεωργίου έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Ζώη που μπαίνει στη σειρά του Mega. Θα έχει μάλιστα έναν ιδιαίτερο και σκοτεινό χαρακτήρα! Ο Ζώης στον Σασμό υποδύθηκε στον Πρόδρομο, ο οποίος αποδείχθηκε κομβικός στις εξελίξεις στο φινάλε του πρώτου γύρου.

* Μεταγραφή από τον Σασμό και για άλλον ηθοποιό ο οποίος έκλεισε στην Άγρια Γη. Εκτός από τον Θανάση Πατριαρχέα, που θα κρατήσει έναν από τους βασικούς ρόλους, στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ θα δούμε και τον Αλέξανδρο Δαβιλά. Ο τελευταίος συμφώνησε σε όλα με την παραγωγή. Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, τον Σεπτέμβρη!

* Επιστροφή στην τηλεόραση και για την Πένυ Αγοραστού. Η αγαπημένη (και πανέμορφη) ηθοποιός έκλεισε στο Mega. Και θα πρωταγωνιστήσει στο Μαύρο Ρόδο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Ανέβασε φωτογραφία που τη δείχνει να διαβάζει το σενάριο της σειράς, στην οποία ποντάρει πολλά το Μεγάλο Κανάλι.