Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Νινιού και η «απάντηση» για Αντωνά

Συντάκτης: Newsroom

18 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Νινιού και η «απάντηση» για Αντωνά

Επιστροφή του Γιώργου Νινιού στην ελληνική τηλεόραση, έπειτα από χρόνια. Ο αγαπημένος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην Παραλία της ΕΡΤ με τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Κώστα Νικούλι.

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Νινιού είναι στο στάδιο των συζητήσεων με την παραγωγή και αναμένεται να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Στην Παραλία έκλεισε και ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος, τον οποίο απολαύσαμε την προηγούμενη σεζόν σταν Όρκο.

* Μια και ο λόγος για τον Όρκο, υπάρχει η σκέψη από την κρατική τηλεόραση για δεύτερο κύκλο. Βέβαια, δεν είναι και τόσο εύκολο.

* Κανονικά είδαμε στο τρέιλερ της Μπέτυς Μαγγίρα τη Μαρία Αντωνά. Κι έτσι οι κακές γλώσσες που έλεγαν ότι φεύγει και ότι έχει πρόβλημα με την παρουσιάστρια κατάπιαν τη… γλώσσα τους. Στο τρέιλερ είδαμε και τον Νίκο Καρβέλα που θα είναι ο νέος σεφ, ενώ σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και καιρό τον new entry στο πάνελ, Παναγιώτη Χατζηδάκη.

* Ο τελευταίος είχε μιλήσει και με το Breakfast του Star, αλλά προτίμησε το Open, εξαιτίας της πολύ καλής σχέσης του με τη Μαγγίρα.

* Τη Δευτέρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Mega η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Ο οποίος στις 4 το μεσημέρι ουσιαστικά παίζει μόνος του στην ενημέρωση. Ο ΑΝΤ1 σκεφτόταν να βάλει ενημερωτική εκπομπή απέναντί του, αλλά τελικά έκανε πίσω. Για πολλούς λόγους…

* Αν το Love Island πάει όπως περιμένουν στον ΣΚΑΪ, τότε το Survivor δεν πρόκειται να αλλάξει ημερομηνία έναρξης. Είναι προγραμματισμένο για το τέλος Δεκεμβρίου. Δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα. Και μιλάμε για όλες τις… μορφές του Survivor. Είτε του… κανονικού είτε του All Star.

* Το εγχείρημα του All Star Survivor τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο όσο περίμενε ο Ατζούν. Οι διαφορές είναι ακόμη μεγάλες με τους υποψήφιους παίκτες. Για να εξηγούμαστε, για τους υποψήφιους παίκτες που πραγματικά θα δώσουν το κάτι παραπάνω στο ριάλιτι επιβίωσης. Και το… τρικ του Ατζούν να διπλασιάσει το έπαθλο από 100 σε 200 χιλιάρικα δεν αρκεί όπως φαίνεται. Γι’ αυτό καλό θα είναι να κρατάμε και μικρό καλάθι.