Τηλεοπτικά σφηνάκια: Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Μαύρο Ρόδο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Σεπτεμβρίου 2022 09:10

Στο Mega ποντάρουν πάρα πολλά στο Μαύρο Ρόδο και όλα δείχνουν ότι θα προβάλλεται αμέσως μετά από τη Γη της Ελιάς. Οριστική απόφαση θα παρθεί μέσα στην εβδομάδα.

Το Μαύρο Ρόδο βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Ήδη το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και είναι εντυπωσιακό. Το πιο πιθανο είναι η σειρά να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Οκτωβρίου και θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

* Πλήρης επιβεβαίωση του ciao.gr. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, δεν θα υπάρχει εκπομπή στη θέση που άφησε κενή η Κατερίνα Καραβάτου στο Mega το Σαββατοκύριακο. Εκείνη την ώρα θα προβάλλεται ταινία από την πλούσια ταινιοθήκη του Μεγάλου καναλιού. Άντε μετά να συγκρατηθούν οι φήμες που θέλουν να έχει κλείσει το deal με τη Ναταλία Γερμανού για το επόμενο καλοκαίρι και απλώς το κανάλι δεν ήθελε να «κάψει» κάποιον τη φετινή σεζόν.

* Από τις 5 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha καθημερινά στις 18.50. Το δελτίο θα είναι ενισχυμένο αφού θα υπάρχουν τρεις αναλυτές. Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναλύει τις σημαντικότερες εξελίξεις, ο Κώστας Παναγόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ALCO, καταγράφει την επίδρασή τους στην κοινωνία και η Λώρα Ιωάννου παρουσιάζει όλο το πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο.

* Διακοπές τέλος στον Σασμό και τα κεφάλια μέσα ενόψει των απαιτητικών και δύσκολων γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου. Ήδη οι πρωταγωνιστές γέμισαν το instagram με backstage φωτογραφίες. Όσο για τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η σειρά που σάρωσε τα πάντα πέρυσι μπορεί να πάει και για τρίτη σεζόν, αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

* Σας το γράψαμε και να το κρατήσετε στο μυαλό σας. Δεν έχει καεί καθόλου το ενδεχόμενο συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου με την ΕΡΤ. Να το θυμάστε.

* Αντίθετα, παρά τα όσα έχουν ακουστεί, δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα (για την κρατική τηλεόραση) όσον αφορά την Ιωάννα Μαλέσκου. Τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν.

* Μια και ο λόγος για την ΕΡΤ «Δύο στις 10» θα λέγεται κατά πάσα πιθανότητα το μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου. Έτσι αναφέρει το znews.