Τηλεοπτικά σφηνάκια: Τι ετοιμάζουν ΑΝΤ1 και Ζέτα Μακρυπούλια εκτός από το Ρουκ Ζουκ

Συντάκτης: Newsroom

29 Αυγούστου 2022 08:20

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Τι ετοιμάζουν ΑΝΤ1 και Ζέτα Μακρυπούλια εκτός από το Ρουκ Ζουκ

Είναι από τα βαριά χαρτιά του ΑΝΤ1 και αυτός είναι ο λόγος που ανανέωσε από τους πρώτους το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο λόγος φυσικά για τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία θα μας συντροφεύει τα μεσημέρια και του χρόνου με το Ρουκ Ζουκ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν αποκλείεται να έχει διπλό ρόλο στον σταθμό. Τα στελέχη του πιστεύουν ότι η Ζέτα θα ήταν η πλέον κατάλληλη για την παρουσίαση ενός βραδινού σόου. Εκείνη βέβαια θα προτιμούσε να πρωταγωνιστήσει σε σειρά του ΑΝΤ1. Κάτι που μπορεί να γίνει το φθινόπωρο του 2023.

* Ξαφνικά… τέλος από τον ΣΚΑΪ το DoT.

Στις πρώτες 3 σεζόν του το «DoT.» πήγαινε αρκετά συμπαθητικά στα νούμερα τηλεθέασης υπό την παρουσίαση των Ζαμπέτογλου κι Αναγνωστόπουλου. Στην 4η σεζόν άρχισε η πτωτική του πορεία, η οποία έγινε πιο έντονη όταν την παρουσίαση ανέλαβαν η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης. Το κανάλι αποφάσισε να σταμτήσει την προβολή του ενώ όλα έδειχναν ότι θα συνέχιζε για έναν ακόμη χρόνο. Αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο αν οι δύο παρουσιαστές παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό του καναλιού.

* Για το δεύτερο μισό της σεζόν πάει ο δεύτερος κύκλος της σειράς με τη ζωή του Αγίου Παΐσιου. Βέβαια, ακόμη και στο Mega δεν είναι απόλυτα σίγουροι. Οπότε μην αποκλείσετε, επειδή τα γυρίσματα είναι απαιτητικά και δύσκολα να μην προλάβει η παραγωγή. Και η σειρά να μεταφερθεί για το φθινόπωρο του 2023.

* Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου αναμένεται η πρεμιέρα του GNTM. Στον 5ο κύκλο οι άνθρωποι του Star θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και το ριάλιτι μόδας να εκτοξεύσει την τηλεθέαση. Το GNTM θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

* Σε ποιο κανάλι άρχισαν τα όργανα για νέα εκπομπή; Οι παρουσιαστές δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις, κάτι που φάνηκε από την πρώτη κιόλας σύσκεψη. Δεν θα αναφερθούμε σε φύλα. Απλώς ο ένας παρουσιαστής έχει γίνει έξαλλο με το υφάκι του άλλου παρουσιαστή. Συν τοις άλλοις έχει μάθει ότι ο παρουσιαστής με το υφάκι διαρρέει από εδώ και από κει ότι δεν τον ήθελε μαζί του και θα κάνει το παν για να τον διώξει.

φωτογραφία: Inastagram