Τηλεοπτικός σεισμός: Επιστρέφει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Δημοσιεύθηκε: 26 Οκτωβρίου 2020 22:30
Τηλεοπτικός σεισμός: Επιστρέφει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

H επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» δικαίωσε τις προσδοκίες του ΑΝΤ1, με την κωμική σειρά να κρατά ψηλά την παρασκευάτικη prime time του σταθμού παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό.

Φέτος, η επιτυχημένη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου έχει απέναντι της το LIVE του «Big Brother», παρόλα αυτά, όμως, καταφέρνει να σημειώνει ικανοποιητικότατα νούμερα τηλεθέασης αποδεικνύοντας πως έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Γι’ αυτό και παρά το γεγονός πως οι δημιουργοί Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά έχουν ήδη ανακοινώσει το φινάλε της σειράς τον ερχόμενο Ιούνιο, σύμφωνα πληροφορίες, το κανάλι προσπαθεί να διαπραγματευτεί ακόμα έναν κύκλο για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ο Χάρης Ρώμας, από τη μεριά του, έχει παραδεχτεί πως έχει ήδη σκεφτεί το οριστικό φινάλε της ιστορίας, πράγμα που σημαίνει πως εκ των πραγμάτων είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει συνέχεια.

Έτσι στο σενάριο φαίνεται πως έπεσε η σκέψη να επιστρέψει ο Χάρης Ρώμας το “Κωνσταντίνου και Ελένης”! Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 με τον σεναριογράφο και ηθοποιό σε πρώτη φάση να μην δείχνει ιδιαίτερα ζεστός! Οι πιθανότητες, πάντως, δεν είναι υπέρ του ΑΝΤ1…

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT