Τιμπό Κουρτουά: Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης το «έκαψε» στη Μύκονο

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουνίου 2022 15:36

Τιμπό Κουρτουά: Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης το «έκαψε» στη Μύκονο

Μπορεί το βράδυ της Παρασκευής να έβρεχε όμως ο κόσμος δεν πτοήθηκε και το Σάββατο δεν έπεφτε καρφίτσα στα Ματογιάννια

Ο τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά στη Μύκονο με τη σύντροφό του

Το βράδυ της Παρασκευής ελάχιστοι είδαν τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά και την σύντροφό του στη Μύκονο. Tο ζευγάρι εντοπίστηκε να διασκεδάζει στο Toy Room και ο Τιμπό Κουρτουά φωτογραφήθηκε με το αρκουδάκι-μασκότ του κλαμπ, χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Η κακοκαιρία «χτύπησε» και το νησί των Ανέμων αλλά κανείς δεν πτοήθηκε

Την Παρασευή βέβαια ήταν η μέρα που άνοιξαν οι ουρανοί και έπιασε για τα καλά μπόρα, με αποτέλεσμα πολλά μαγαζιά στη Χώρα να υποστούν τις συνέπειες και ειδικά τα ανοιχτά εστιατόρια.

Τα Ματογιάννια άδειασαν για λίγο και η κανονικότητα επέστρεψε από το Σάββατο όταν γέμισαν οι παραλίες. Στον Πάνορμο, υπήρχε αναμονή αφού στο Principote γινόταν το αδιαχώρητο, όπως και στην Ψαρού όπου το Nammos «βάραγε» μέχρι αργά το βράδυ. Το Alemagou γέμισε από το πρωί και άδειασε το βράδυ καθώς είχε πάρτι, ενώ ο Scorpios χτύπησε 1500 κουβέρ.

Μύκονος: Ξαπλώστρες από χρυσάφι με ελάχιστη κατανάλωση ακόμα και 1.500 ευρώ

Τιμές αγοράς οικοπέδου θυμίζει το κόστος για την ενοικίαση μιας ξαπλώστρας στις παραλίες της Μυκόνου που φτάνουν μέχρι και τα 2.000 ευρώ για ένα και μόνο μπάνιο στη θάλασσα.

Το ρεπορτάζ που προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega ενέδειξε μία απίστευτη αισχροκέρδεια στις παραλίες της Μυκόνου με τους ιδιοκτήτες των beach bar να χρεώνουν τις ξαπλώστρες σε τιμές χρυσού.

Τα σαββατοκύριακα η τιμή της ξαπλώστρας για ένα και μόνο μπάνιο μπορεί να πλησιάσει τα 2.000 ευρώ ενώ σε κάποια Όχι και τόσο δημοφιλή beach bar Η χρέωση της ξαπλώστρας για το σαββατοκύριακο αγγίζει τα 1.500 ευρώ τις υπόλοιπες ημέρες οι ιδιοκτήτες των παραλιακών μαγαζιών βάζουν νερό…στην “σαμπάνια” τους και χρεώνουν στην ξαπλώστρα 500 ευρώ.

Από την άλλη οι ιδιοκτήτες των παραλιακών μαγαζιών υποστηρίζουν ότι τα έξοδα έχουν πολλαπλασιαστεί ενώ και η τιμή που νοικιάζουν την παραλία από τον Δήμο Μυκόνου έχει αυξηθεί επίσης.