Το άγνωστο περιστατικό της Jennifer Aniston με διάσημο σκηνοθέτη: «Πέταξα την καρέκλα επάνω του»

28 Οκτωβρίου 2020 19:00

Η Jennifer Aniston είναι μία από τις πιο συμπαθητικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ και όσοι την έχουν συναντήσει από κοντά μιλάνε για μια τρομερά ευγενική γυναίκα.

Ωστόσο, υπήρξε μία στιγμή στην καριέρα της που η 51χρονη ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, η Aniston μίλησε για ένα σκηνικό για το οποίο δεν δηλώνει καθόλου υπερήφανη κι όπως φαίνεται είχε επιπτώσεις.Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος πέταξε την καρέκλα σε έναν σκηνοθέτη επειδή φέρθηκε άσχημα και υποτιμητικά σ’ έναν υπάλληλο.

“Έριξα καρέκλα σε σκηνοθέτη. Δεν ήταν η πιο περήφανη στιγμή μου. Φέρθηκε όμως πολύ άσχημα σε έναν βοηθό. Όταν μπήκε ο σκηνοθέτης στο πλατό, του έριξα μια καρέκλα. Τα έχασα και του φώναζα ότι δεν μπορείτε να μιλάτε έτσι σε ανθρώπους, δεν μπορώ να το ανεχτώ”, δήλωσε η Aniston.

Αφού έχασε την ψυχραιμία της εκείνη την ημέρα, κάποιοι προσπάθησαν αργότερα να χαλάσουν τη δημόσια εικόνα της όπως ανέφερε, με χαρακτηρισμούς ότι είναι βίαιη και δύσκολη στις συνεργασίες της. Το όνομα του σκηνοθέτη δεν έγινε ποτέ γνωστό.