Το άλλο πρόσωπο του Κωνσταντή: η γυναίκα που τον συγκλόνισε και υποκλίθηκε στο θάρρος της

31 Οκτωβρίου 2020 08:00

Είναι ο σκληρός γιος του Δούκα Σεβαστού. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική σε σύγκριση με τον ρόλο του. Ο Γιάννης Κακουράκης, ο Κωνσταντής στις Άγριες μέλισσες είναι ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες, τις οποίες αποδεικνύει για μία ακόμη φορά.

Η ιστορία μιας γυναίακς αλλά και το ηχηρό μήνυμα της στη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, άγγιξαν τον πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες, Γιάννη Κουκουράκη, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία της και την περιπέτεια της με την ασθένεια.

Η Βούλα Θαμνοπούλου μητέρα τριών παιδιών, έδωσε πριν από τρία χρόνια τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού και κατάφερε να βγει νικήτρια. Όλη αυτή την περιπέτεια την αντιμετώπισε με θάρρος και αισιοδοξία, έχοντας στο πλευρό της τις κόρες της αλλά και τον πρώην σύζυγό της. Προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή και σήμερα είναι υγιής.

Πριν από λίγες ημέρες, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα, πόζαρε στο φακό της εικαστικού και οδοντιάτρου, Μαγδαληνής Βογιατζή και παρακίνησε τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις. “Η πρόληψη σώζει, μόλις εντοπίζουν κάτι περίεργο στο στήθος τους να πηγαίνουν στον γιατρό τους, να κάνουν τη μαστογραφία τους, μην το αφήνουν για αύριο. Δεν υπάρχει αύριο. Υπάρχει το τώρα” δήλωσε στο “zarpa radio και στην Ανδρονίκη Κοκοτσάκη”.